View Full Version : Време е да продължа напред.. :)
valentinn
03-12-2011, 14:57
АМии как да започна след едно голямо разочарование,което беше с най-добрата ми приятелка,просто несподелени чувства аз реших да започна наново ии колкото и да мразя израза "започнах да си търся гадже".Мина се известно време и така и не попадах на момиче което поне малко да ме заинтригува,докато на един купон се запознах с едно много симпатично разговорливо и чаровно момиче...и така да се каже хлътнах по нея,след купона може би 2-3 дена след това я потърсих в фейсбук намерих я тя ми прие приятелството и си писахме няколко дни след,което спряхме да си пишем някъде за около месец,и онзи ден и писах и тъй като имаме общи познати стана дума за дискотека,че ще ходят(а те по принцип си ходят но аз се нямам много време ;X) и аз и казах че сега в петък или събота ще гледам да дойда и тя ми отговори "ще се радвам ако дойдеш" .Не искам да се хващам за едно изречение или нещо токова ,но просто много ми е симпатична и искам да се получи нещо с нея.Таа въпроса ми е сега в петък или събота трябва да се видим някакви съвети давайте,и сега до петък да и пиша ли? Знам че сигурно ви изглежда глупаво горното дето съм написал и ще си кажете гледайте го този,но просто ми писна да се провалям в любовта и така да го кажа изгубих кураж...благодаря предварително затова че сте го прочели :))
jeni4kata
03-12-2011, 15:12
Ами да пиши й.Не се притеснявай щом ще се радва на присъствието ти може и тя да те харесва.Покажи й,че я харесваш като се видите.
Успех !!
nepowtorima
03-12-2011, 15:33
Остави се на течението. Каквото и да стане недей да влагаш много чувства (ако те отблъсне де .. )
Може и да има чувства, може и да няма... ние не можем да гадаем..
отиди забавлявай се, разговаряй на всякакви теми с нея, забавлявай я.. бъди чаровен... Успех..!!
DarkTemplar
03-12-2011, 15:37
Давай го спокойно и уверено, бъди забавен и приятен като събеседник и нещата ще станат от само себе си. През това време си пишете като се засечете в нета, няма нищо лошо.
Давай го спокойно и уверено, бъди забавен и приятен като събеседник и нещата ще станат от само себе си. През това време си пишете като се засечете в нета, няма нищо лошо.
Болднатото е много важно. Оставяй я с впечатление, че просто сте се засекли. Независимо от колко часа си рефрешваш фейса и я чакаш да седне. Не се изпускай да изглеждаш като лепка.
valentinn
03-12-2011, 16:13
Аз хубаво ще се засека с нея,но проблема е че сме се виждали само 1път ии нямаме много теми за разговор в чата :)) .. мерси за по-горните съвети !
kinkygirl
03-13-2011, 14:13
ами..вмъкни някоя тeма и ти ! ;)
valentinn
03-13-2011, 15:31
ами..вмъкни някоя тeма и ти ! ;)
Ами ще трябва да се измисли нещо :D сега днеска или утре ще гледам да и пиша ..
BaffaLsc
03-13-2011, 17:10
Болднатото е много важно. Оставяй я с впечатление, че просто сте се засекли. Независимо от колко часа си рефрешваш фейса и я чакаш да седне. Не се изпускай да изглеждаш като лепка.
8-)
Иначе да, за другото си права.. 8-)
ivcheto0o
03-13-2011, 18:03
Харесва ти,искаш да й пишеш -направи го .
bratignat
03-13-2011, 20:25
Много дълга пауза е имало между разговорите ви. Не очаквайд а ти се метне на врата в диското, според мен по-скоро е била възпитана. Всеки случай едно нещо може да ти дигне акциите - обиколи всички познати, не й обръщай специално внимание.
lixofana
03-14-2011, 05:12
Покажи й интереса си към нея и виж тя как ще реагира. Няма как да си сигурен дали те харесва или не, трябва просто да пробваш :)
valentinn
03-14-2011, 16:44
Много дълга пауза е имало между разговорите ви. Не очаквайд а ти се метне на врата в диското, според мен по-скоро е била възпитана. Всеки случай едно нещо може да ти дигне акциите - обиколи всички познати, не й обръщай специално внимание.
Много точно си го казал,имаше голяма пауза,но пък и аз ще отида да се забавлявам няма да се лепна за нея ии да не я оставя ; ))