PDA

View Full Version : любов ли бе да я опишеш ... ;;dd

bbubkaa
03-12-2011, 20:04
Защо е създадена любовта? – за да си съсипваме един друг нервите.. да вярно е има щастливи моменти, но повечето са спадове, плачене, страдане.. докато нещата се оправят или никога не се оправят..
Защо хората трябва да си въртят номерца, за да изпитат човека до себе си колко го обичаш? – когато обичаш човека до себе си, не е ли достатъчно да му показваш само колко го обичаш, а не да го дразниш с поведението си и с правенето на интересен…
Колко време е нужно, за да разбереш, че човека до теб те обича или не изпитва чувства към теб? – достатъчно е да видиш знаците, разговорите, погледите с които те гледа да разбереш, че те обича… - достатъчно ми е да разбера, че не ме обича когато – спре да има всякакъв контакт с мен, избягва ме..
Колко често ви се случва човека който обичате да ви дразни многоо по всякакъв начин?
Когато си показва рогата, .. – докато те омагьоса – гади – гуди… и хайде зарибява те, заобичаш го и т.н., а когато разбере, че човека до него е вече хлътнал по него,(че вече си негов) започва да си показваш минусите, които са повече от плюсовете, които вече е изкарал наяве…

В момента съм бясна … та и ми изплуваха тези въпроси, и отговори, които просто сега размишлявам когато съм ядосана… ако желаете отговорете и вие какво мислите на тези въпроси, тъй като искам и да чуя други хора как мислят…

w0sh
03-12-2011, 20:17
:razz: :razz:

Очакваш ли сега лично съобщение от някой съвестен младеж, който да те утеши и да те покани на кафе?

Не ви бива за философи.

Ето моите отговори на въпросите ти:

Защо е създадена любовта? - Защото човешкото същество е развило самосъзнание, уникално по рода си за живите същества. Това съзнание ни е подтикнало да си мислим, че процесите в тялото ни, които свързваме с размножителния период са нещо повече от това, което всъщност са. Така сме създали любовта (не съм казал, че не съществува)

Защо хората трябва да си въртят номерца, за да изпитат човека до себе си колко го обичаш? - Защото общуваш с глупави хора. Извадката ти не е представителна.

Колко време е нужно, за да разбереш, че човека до теб те обича или не изпитва чувства към теб? - Около един миг. Важното е кога точно се случва този миг. (не става дума за самолетите)

Колко често ви се случва човека който обичате да ви дразни многоо по всякакъв начин? - И да се случва това си има свой чар. Хората не са циркови животни.

Радвам се ако си разбрала, че разсъжденията ти не са нов свеж полъх в човешките отношения.

Get a grip.

:razz: :razz: :razz:

jghgh
03-12-2011, 21:05
Защо е създадена любовта? - Защото човешкото същество е развило самосъзнание, уникално по рода си за живите същества. Това съзнание ни е подтикнало да си мислим, че процесите в тялото ни, които свързваме с размножителния период са нещо повече от това, което всъщност са. Така сме създали любовта (не съм казал, че не съществува)
disagree
Тва пролетното което тепърва предстои си е мимолетно.
Любовта е нещо много повече. Поне аз така я усещам де, когато и ако съм я изпитвала, защото вече не ми е ясно ... Нещо като spiritual връзка с човека, чувство че е изключително ценен, worthy, нещо красиво, което не бива да губиш, защото прави дните ти по-красиви ... и т.н.
Ако беше нещо само с размножителния период щеше да е мимолетна страст, влюбване, но не истинска любов.

Иначе, още една песимистка (като мен). Ох искам да имаше инжекции оптимизъм, които да можехме да си набавим от лекаря и да ни ги бият в дупето и да се оправи тва положение на негативизъм.
Не че съм съгласна с нещата, които си написала, но поне в едно съм убедена и аз, и то е, че няма смисъл да започваш връзка, след като после всичко ще свърши и ще се реве, ще боли и т.н.
Осъзнавам, че това е адски погрешен начин на мислене, ама явно нивото на писване се е покачило дотолкова, че и аз се превърнах в ония сивички хорица, които се страхуват от любов и такива, за да не ги наранят после ... Шшшшит.

пп. Нещо ми е време за споделяне във форона.

RoSKo0o0
03-12-2011, 21:22
Духай...ми!

SorrowEyes
03-12-2011, 21:31
За съжаление това се случва често при хората. Но истината е че не си намерила правилния човек, колкото и клиширано да звучи, така е. Или просто въпросното момче е гадняр и в такъв случай не те заслужава.

bratignat
03-13-2011, 08:09
За да можеш да си зададеш всички тези въпроси, предполагам, че си разсъждавала доста здраво, още докато си била във връзката си.

Това не е аналитична химия или математика IV. Забравете всякаква логика. Ако имаше някаква логика в любовта, щях да съм я открил преди всички останали, най-малкото....

Действай, следвай импулса. Тогава няма изпитване. Любовта е вечна и трае миг. Бъди в този миг. Няма бъдеще, няма вчера. Дали ще свърши, дали е започвала някога? Това са прекалено логични въпроси.

MaLkaTa_LaDy
03-13-2011, 08:29
Само едно ще кажа и се надявам да не го приемете толкова лошо...
Докато се опитвате да си обясните любовта, забравяте да обичате.

eXxXciTeD
03-13-2011, 10:35
Защо е създадена любовта? – любовта съществува единствено, когато е на лице щастие, положителни и хубави чувства към партньора и удовлетворение от това. При другите случаи не мисля, че я има.
Защо хората трябва да си въртят номерца, за да изпитат човека до себе си колко го обичаш? – това с номерцата е ефтина история. Заключението ти е неуместно.
Колко време е нужно, за да разбереш, че човека до теб те обича или не изпитва чувства към теб? – за да разбереш дали ти е хубаво с някой, дали те уважава, дали държи на теб, дали те иска...за това не е нужно много време. За да разбереш дали има любов е нужно доста повече, и ще го осъзнаеш не защото човека до теб ще ти каже едно лигаво "Обичам те", а по действията.
Колко често ви се случва човека който обичате да ви дразни многоо по всякакъв начин?
Ако държиш на човекът до теб, можеш да направиш компромис на моменти, стига да не е редовно и да не е със самия себе си. Няма перфектни хора, всеки греши, всеки има лош ден или пък обстоятелствата го притесняват. Ако го наистина държиш на него ще го разбереш.

ivcheto0o
03-13-2011, 11:55
Защо е създадена любовта?-Защото се нуждаем от нея
Защо хората трябва да си въртят номерца, за да изпитат човека до себе си колко го обичаш? -Не всички си въртят номерца,за мен това глупаво и долно
Колко време е нужно, за да разбереш, че човека до теб те обича или не изпитва чувства към теб? –
Иска се доста време някой да докаже обичта си.А за другото бих казала че зависи от това колко си заблуден.
Колко често ви се случва човека който обичате да ви дразни многоо по всякакъв начин?Ако ме дразни чак толкова много не бих била с този човек.