View Full Version : Нараняване след орален секс
Ако момчето е било по грубо ,става дума чрез пръсти и след акта предполагам,че е нормално момичето да я боли отдолу.Утре-другиден няма да ме боли вече де,но въпроса ми е след колко време изчезват следите от леки наранявания вътре ...по стената ?
Попринцип зависи от нараняването,но да кажем,че не е от най-тежките,просто нямаше нужната смазка така да се каже и се получи бая триене.
Eclipsercho
03-12-2011, 23:03
Ами зависи..
"Протъркването" може и след 2 часа да ти мине, и след ден. Наистина зависи от това колко време е продължило, колко суха си била и дали пича е имал нокти 8-)
anonymous708973
03-13-2011, 07:59
Не си била влажна по време на орален секс? МОЛЯ?!
Eclipsercho
03-13-2011, 09:07
Не си била влажна по време на орален секс? МОЛЯ?!
Явно не е било чист орален (пръсти, протъркване ала бала) пък и пича може да няма опит / мацката да има проблеми с овлажняването.. :-o
Ами "Моля МОля" ...кое не разбрахте?Няма да обяснявам какво сме правили,въпроса ми беше ясен.Това,че някои хора знаят само и единствено поза 69 не означава,че няма и други варианти за орален секс,в които мъжа да не прави само френска ...whatever.
anonymous708973
03-13-2011, 12:16
69 не практикувам, не ми е удобно.
Видна любителка съм на оралния секс. Няма път, в който да съм минала без това и никога не ме е боляло. Не знам какво правите вие двамата, но със сигурност не е нормално да те боли. Точно по време на орален секс би следвало буквално да джвакаш - първо от самата теб и второ - от неговата слюнка. И не е нормално да те драска с нокти по стената на вагината, за Бога!
kstanishev
03-13-2011, 13:23
То всичко ще си зарастне, ама хайде следващия път го помоли да си изреже ноктите и да си махне пръстените, ако носи такива ;)
Беше си изрязал ноктите и не е имал пръстени....Просто тъй като ме боли от вчера си мислех,че мога да имам и някакви следи по стената.
kstanishev
03-13-2011, 16:46
ъм... няма как да влезеш и да провериш и при всички случаи, дори да имаш някакви леки ранички, ще заздравеят бързо, но според мен е по-важно да разбереш какво го е причинило това нещо и да му обърнеш внимание за следващия път
При мен имаше веднъж протъркване, не беше никак приятно и беше около 3-4 дена. Но не заради френска.. И на мен не ми се струва много нормално ...
Заглавието е объркано. След като е имало пръсти не е в 100% смисъла на орална. Дефакто си протъркана от пръстите дето приятеля ти не знае как да ги ползва. И другият път по-леко :)
Беше си изрязал ноктите и не е имал пръстени....Просто тъй като ме боли от вчера си мислех,че мога да имам и някакви следи по стената.
Да не е работил с краката, че така те е осакатил :shock: