View Full Version : Уфф!! Харесвам едно момче, но той харесва една моя приятелка
Моля ви се кажете ми какво да правя аз наистина го харесвам !!!
направи му магия !
покажи му ,че не си безразлична към него ,а ако той ,все още се задява с други ,значи не изпитва това което и ти
BlueFace
03-13-2011, 11:06
Сад, а?
bloodyred
03-13-2011, 11:12
С тези 5 думи "харесвам един, но той харесва приятелката ми" нищо не мога да разбера .. Първо поясни с 4-5 изречения за какво точно иде реч. Той знае ли, че го харесваш? Приятелката ти харесва ли го? Сигурна ли си, че той харесва приятелката ти? .. Така никой с нищо няма да ти помогне просто.
ivcheto0o
03-13-2011, 11:44
Откажи се
galin4o0o
03-13-2011, 11:49
http://www.chudesa.net/p7549/ <--- Направи си сам любовна магия :D :D :grin:
Прелъсти го :lol: Какви магий ви гонят беее :ддд :razz:
e3l4ito0
03-13-2011, 12:20
амии доста познато, но ако и приятелката ти го харесва нямаш шанс! а ако не покажи му, че изпитваш нещо към него, ако ти отвърне някак си [[ти ще познаеш]] пордължавай в същия дух.. ако ле пък не ~ откаже се ...!! :-P
FuckedUp
03-13-2011, 12:40
Заеби го, нямаш шанс.
lixofana
03-13-2011, 13:10
Ако приятелката ти не го харесва, му покажи интереса си и виж какво ще стане. Ако не ти отвърне, просто се откажи. Момчета много, ще си харесаш някой друг :)
nepowtorima
03-13-2011, 13:15
Сигурна ли си, че НАИСТИНА го харесваш... (ХАРЕСВАШ, а не обичаш) има голяма разлика между 2те думи..
и наистина дай малко информация.. никой няма да може да ти помогне...
да абсолютно съм сигорна че той харесва една моя приятелка обаче тя не го харесва и тя също така има гадже (обаче той не знае)
Missmarch
03-14-2011, 18:08
Оооо хахахаха бас давам че си 6-7 клас, какво като го харесваш.. харесване та харесване, и аз съм шести клас ама не ми личи повярвай ми ;) .. познатите ми казват, ``ее кво ся тоя месец се навъртам около 5-6 и всичките ги харесвам супер много`` .. тва не е истина, не вярвай, объркана си, я смени средата в която си, смени може би приятелите си просто защото съм била и аз така... от страна си е и до човека не само до приятелите, зависи те как ти влияят... това едруга тема !!! Това ``настина го харесвам`` ще видиш след месец-два как ще си казваш.. `кой тоя ли бе?` .. и ще се смееш.. дори и да не ти се вярва, ще стане така. То първо е от кефенето, после се влюбваш и те боли и така.. а и трябва да разучеш характера на тоя който ~харесваш~ да стане после играчка-плачка
e3l4ito0
03-19-2011, 12:35
Оооо хахахаха бас давам че си 6-7 клас, какво като го харесваш.. харесване та харесване, и аз съм шести клас ама не ми личи повярвай ми ;) .. познатите ми казват, ``ее кво ся тоя месец се навъртам около 5-6 и всичките ги харесвам супер много`` .. тва не е истина, не вярвай, объркана си, я смени средата в която си, смени може би приятелите си просто защото съм била и аз така... от страна си е и до човека не само до приятелите, зависи те как ти влияят... това едруга тема !!! Това ``настина го харесвам`` ще видиш след месец-два как ще си казваш.. `кой тоя ли бе?` .. и ще се смееш.. дори и да не ти се вярва, ще стане така. То първо е от кефенето, после се влюбваш и те боли и така.. а и трябва да разучеш характера на тоя който ~харесваш~ да стане после играчка-плачка
амии за приятелите не е така, но .. за тва, че после ще се смееш е точно така абее ддз... по - добре го заеби..., щото ся момчета има много , може да се окажат и п- добрия избор...!!
BlindedAngel
03-19-2011, 18:31
Моля ви се кажете ми какво да правя аз наистина го харесвам !!!
По - добре смърт 8)