PDA

View Full Version : Какви ги върша??!



000123
03-13-2011, 19:22
Здравейте.Надявам се да ме разберете и да се опитате да ми помогнете..Ходя от 2 години с едно момче,аз съм на 18,той на 17.Обичаме се много..уж.И аз вече не знам.Доста си изневерявахме,последния път(преди 5 месеца) си обещахме,че вече няма,и засега всичко е наред,перфектно бих казала.Но отскоро чувствам,че ми липсва животът на необвързана,срещите,свалки те,целувките с други.Приятелят ми има 2ма братя-единият на 26,другият на 30 години..Най-големият е ужасно привлекателен по някакъв много особен начин..Не е красавец,хич дори..Но има излъчването..Още в началото като го видях си казах,че е страшен.Но не съм си помисляла друго..Но отскоро много взех да го заглеждам.Преди 3 дни сънувах как с него се целуваме..и други неща..И беше..неописуемо..!Като се събудих не обърнах голямо внимание,но като го видях после у приятеля ми..Нещо трепна в мен,не знам какво!!Взех да го гледам с други очи..Вчера ми разправяше за някоя негова бивша,била колкото мен..И ми стана много густо,не знам защо..:(Сигурно,че си пада и по по-малки..Но..като чуете 30 годишен-да,и аз преди си представях някакъв..Но на него няма да му дадеш повече ое 24 години..Не знам,снощи спах у тях..с приятеля ми..и докато го правихме,брат му постоянно ми изникваше в ума..Като го целувам,прегръщам..Днес ме целува,а постоянно изниква другия..не издържах,тръгнах да се дърпам..Гаджето ми изпита някакви съмнения,но..не би си и помислил за брат му..Оооох,не знам..Дори ми минава и през акъла за тайна връзка с него..Много съм проста..Нищо не ми липсва във връзката ми,а..Не знам,снощи се представях как тръгвам да го целувам,а той..и дотук-чудя се,ще се отдръпне ли и да каже на брат си,или ще ми отвърне..??А тяхните отнощения са..не знам..По-рано големият му брат много е разочаровал приятелят ми,по причини,които не са за обсъждане..А в същото време си го пази,нали му е малкото братче..Привлечена съм адски много и от двамата,иииии не знам.Знам,че трябва да забравя за брат му,но всеки ден го виждам..Моля ви,дайте мнение аз ли съм единствената егоистична простачка или и на някой друг му се е случвало?Наистина имам нужда от други мнения,на абсолютно никой не мога да споделя това..:(

SolemnityOfDeath
03-13-2011, 19:34
Незрялост + филми + още филми + холивуд + боливуд = твоята ситуация.

Обичане..половия ми орган ;)

ivcheto0o
03-13-2011, 19:51
Ти не знаеш какво искаш.Дори не знам защо си с приятеля си,след толкова изневери и глупости,а сега искаш и брат му.Остави го и си гледай живота,в този момент не ставаш за връзка

lixofana
03-14-2011, 05:17
Явно още не си готова за сериозна връзка. В такъв случай е по-добре да се разделиш с приятеля ти и да се радваш на живота си на необвързана. Така и брат му няма да го виждаш повече и ще ти мине тръпката кам него :)

BlueFace
03-14-2011, 06:55
Кифла... :?

000123
03-14-2011, 08:14
Изглежда много просто,но не е..За**али сме всичките си приятели заради тази връзка,имаме толкова планове за бъдещето заедно.А сега..снощи отново сънувах как брат му ме целува..ще се побъркам вече!И моля без обиди,исках съвети,мнения,да разбера дали някой е попадал в такава ситуация..?Обидите и сама мога да си ги нареждам :)

marin4itu
03-14-2011, 08:26
Такива като тебе са ми много долни, чесно.. :?
Скъсай с момчето, остави го на мира, щото ти направо си правиш ташак с него. Бъди си необвързана и ходи си проявявай курволяка.. :?

kinkygirl
03-14-2011, 11:34
глeдай си гаджeто и нe върши простотии! ;)

Dannue
03-14-2011, 12:57
Кифла... :?

що пък да е кифла ? :? да не би тези с нейната или подобни на нея ситуации са чумави и веднага им се слага етикет ? ебати хората !

да, от една страна, тя ептем си няма от връзки :lol: но от друга .. защо я съдите ? нали сайта е teen problem ? опитайте се да помогнете, не да упреквате и да й обяснявате колко долна курва е ..

до теб мила ... ( как ти беше името ? )

скъсай гаджето си, нищо няма да стане ( базирано на това което ' имаш ' с брат му и миналото ви с изневерите ) .. отдръпни се тотално от него, не ти препоръчвам да си в обкражението му, защото и брат му ще е наблизо ( най-вероятно ) .. което ме води до следващата стъпка ! забрави брат му ! 8-) няма да я бъде .. пък и ще излезеш ебати шаврантията от цялата работа и един страшен имидж ще се въздигне, просто ти казвам .. и последно - почини си. още не си УЗРЯЛА за връзки, като гледам :D

autumn666
03-14-2011, 13:24
Такива като тебе са ми много долни, чесно.. :?
Скъсай с момчето, остави го на мира, щото ти направо си правиш ташак с него. Бъди си необвързана и ходи си проявявай курволяка.. :?

+1

umri
03-14-2011, 15:27
Разбирам те дотам, че ти е трудно да контролираш емоциите си. Ако искаш да вземеш правилното решение, трябва да скъсаш с приятела си и да се отдалечиш от цялата му среда. Ако все пак не направиш това, което ти казвам, евентуално ще се навреш на брат му, и той, ако не е пълен, първосигнален идиот ще те отреже и ще каже на приятеля ти, и оттам ставаш долнопробната к*рва. Винаги има вариант 30 годишният му брат да е шибан загорял идиот и да рискува семейството си заради няква тъпа шаврантия, но вероятността е много малка.

Или си избий брат му от главата ти, което в твоя случай е много малко вероятно да стане, или си омитай пръднята от тая фамилия, докато не е станало по лошо за всички, най-вече за теб(по-добрият вариант). На тоя свят всеки прави сам изборите си, и винаги отговаря САМ за последствията, каквито и да са те.

Моето мнение е, че ти е слаб ангелът, и ще се хвърлиш на брат му.

Fiction7577
03-14-2011, 15:35
Ако вече толкова не искаш да си с приятелят си го зарежи.

Продължаваш ли така, първо ще си оплескаш връзката,

второ брат му ще ти е*е майката и трето ще се прочуеш като някоя курва - гледала ли си Дързост и Красота преди с баба си?

Ако го направиш, долу горе ще си същата работа като оная русата дето все ги разменяше - ту Рич-ту поредният срещнат.

И така по 200 пъти на година. :shock:

galin4o0o
03-14-2011, 15:44
това не е 1-ва 3-та или 5-та тема от сорта "Аз съм с връзка,но от скоро друг ме привлича" и за 10-ти път казвам оставете свесните хорица който са малко в днешно време да си намерят човека и да живеят спокойно ....не ги правете и тях боклуци... !!!!

twoqtotalno1936
03-15-2011, 13:50
Ми ок.. имаш тайна връзка с брат му. Но минава ли ти през акъла,ако разбере гаджето ти каква мизерия можеш да направиш - да скараш ДВАМА БРАТЯ. Хах,заради някаква,която незнае какво иска да се карат двама братя, а недай си Боже да се намразят до такава степен,че да не могат да се траят на едно място. А както рабрах,живеят в една къща. И ти къде тръгваш да пикаеш срещу вятъра?! Ти си на 17, той на 30. Дали ще им се хареса на вашите да знаят, че дъщеря им излиза с толкова по голям? :)

NomNomNom
03-15-2011, 15:35
Изчукай се с брата и бягай :D

Аз бих докарала нещата до край и след това - нов старт .

Petichkata
03-15-2011, 16:06
Виж ся, стига се е*авай с момчето и го остави и забрави за тия братя че то стана цяла сапунка като гледам :D

mon4eto
03-16-2011, 08:57
Избий си мечтите от главата. Те са братя и мисълта ти за тайна връзка е просто абсурдна . Внимавай само от два стола да не паднеш на земята !

Dessynka
03-16-2011, 18:45
още не си УЗРЯЛА за връзки, като гледам :D

Как така да узрее откъм връзки? Тя 2 години си е прекарала обвързана, нормално да и липсва живота на свободна. :)

tanch3t093
03-16-2011, 20:12
още не си УЗРЯЛА за връзки, като гледам :D

Как така да узрее откъм връзки? Тя 2 години си е прекарала обвързана, нормално да и липсва живота на свободна. :)
Тогава да оставя мномчето и да се отдава на свободата си. Не е никак честно спрямо него, замисли се ;)

Angelus_pld
03-16-2011, 23:24
Виж тъпа к*рво,ще ти кажа нещо и дано нещо влене в иначе кухата ти главица.Никога не прави това,което не искаш да бъде направено на теб! Тъй че 1-во си представяв как той би чу*кал сестра ти(ако нямаш си представи майка ти г/у е същото) и тогава прави следващата стъпка!

000123
04-15-2011, 12:12
Ето и развоя на нещата.Сега с брат му се срещаме тайно.Дълго време се чудихме какво да правим,защото аз му написах писмо,в което му обяснявам как се чувствам..Срещнахме се и той ми каза,че съм била точно негов тип,и ако не съм била на брат му,отдавна да ме е взел..Накрая стана така,че и двамата се поддадохме и се целунахме.Казахме,че ще се виждаме тайно.Той ми каза,че рано или късно или у единия,или у другия ще се появят чувства и тогава ще стане още по-сложно.Не му повярвах.След няколко срещи ми каза,че е почнал да се плаши,постоянно мислил за мен,искал да ме вижда..Уж му казах:,,Стига де,нали казахме,че е само привличане,без чувства"..а сега..Май аз се влубвам..Не искам да го призная дори пред себе си,но..Ето,той излезна прав..Стана още по-сложно..но няма да му го кажа.Знам,изглеждам като най-голямата курва,но не ми пука..Искам ги и двамата..С приятеля ми получавам всичко,което искам..а брат му ми действа като дрога,не мога да спра..Плаша се,само от целувки и прегръдки май се влюбвам,а не ми се мисли какво ще стане,ако по-нататъка си легнем заедно....

TimeBender
04-15-2011, 13:52
Здравей. Виж сега... От наша гледан точка (имам впредвид мъжете) ти си едно заблудено момиче, незнаещо какво иска и от кой (не искам да използвам цинични думи). Ето и защо мислим така (поне аз). Имам 2ма братя и аз. Единият е на 15 другият е на 4. Аз съм на 18. Лично аз ако разбера, че ти си влюбена в мен, колкото и да си красива, умна, чаровна, богата и прочее, веднага ще те отрежа! Защо? Защото ти си с брат ми. Човека най важен за мен! Човека който винаги ще защитавам и ще се грижа, колкото и да е досаден на моменти... Грешката не е само в теб. Да, на 17 си, нормално е да не знаеш какво искаш. Видяла си малко по - зрял мъж и си готова да го чукаш.... :lol: Този мъж вече може и деца да иска, а ти кво? 11ти клас с деца? :lol: Та като извод: Не прави глупости, не бъди алчна, не можеш да имаш всичко. Грешката е и в тях, че не са в нормални отношения (според мен).



Аре със здраве!

Whathurtsthemost
04-15-2011, 14:05
По-добре остави момчето. Как можеш да си мислиш за брат му докато си с него. Ти наистина не знаеш какво искаш. :?

IceGirl90
04-15-2011, 14:35
За 2 години с моя приятел даже не ми е минавало през ум да му изневеря ! Не мисля че го обичаш :?

Gr0zDan0v
04-15-2011, 14:41
Изчукай се с брата и бягай :D

Аз бих докарала нещата до край и след това - нов старт . :D

ceballos1990
04-15-2011, 14:59
Бъди си необвързана и ходи си проявявай курволяка.. Confused