PDA

View Full Version : слънчев ден в града...

Vetrogon
03-14-2011, 14:38
привет. най-накрая слънцето успя да си пробие път и никой не го свърта вкъщи. отскоро имам приятелка и искам да отидем на някое готино място в града (софия). някое оригинално, не като кафе или на кино. мечта ми е да намеря отключена вратата до покрива на някой блок, през който да наблюдаваме мъждукащите хорица отдолу, но уви.. май няма такива. дайте си предложенията за готино, нестандартно прекарване на времето с приятеля/ката си. ще съм ви благодарен за смислените отговори.. :)

BlueFace
03-14-2011, 15:58
Секс на някое публично място, където всеки един момент има възможност да ви хванат... 8-)

П.П. Някой слънчев ден можете да си направите пикник в парка....

anonymous708973
03-14-2011, 16:23
Подкрепям.
Можете да си направите истински пикник. Лично аз като малка държах на питката (ако нямате, си купете топли хлебчета от Билла), млечната салата, малките кюфтенца, доматите... Можеш да купиш/направиш тия неща и да я изненадаш :)
(вземете си одеалце, че тревата боцка 8-) )

xareswaDUPETApraskowki
03-14-2011, 16:50
Таа понеже и аз се интересувам.. :D
Ами ако искаме да сме насаме с приятелката ми, парка не е толкова добра идея. Наистина много ми хареса идеята на автора за някой покрив, но в София рядко (почти невъзможно) ще е да намериш такова местенце.. Ако някой има някаква идея нека сподели. :)

anonymous708973
03-14-2011, 17:08
E, не Борисовата градина де.
Говоря за някоя полянка, парк в някой квартал. Нашите тепета са идеални за целта, ама вие си нямате :P :lol:

eminemfenka
03-14-2011, 17:20
Плейграунд*
Борисовата - има достатъчно забавления
Пикник на езеро , езерата ,които знам в софия са в дружба и казичене , ако някой знае други да поправя:)

ако имаш кола/мотор привечер на лозен горе е многооо хубаво, аз съм ходила там с мотор през ноща и съм се наслаждавала на звездопада пък и т'ва е залепено за софия !

Може да си уредите бунгало на езеро , и да си прекарате супер якото :)

Може да ходите на арияната - ако са пуснали вече водните колела

Може да ходите на ПАНЧЕРЕВО <33 , там ако не намерите какво да правите,незнам къде бихте могли ..;д

може да ходите на някой стадион малък , или парк да играете федарбал или нещо друго ..

ох , изчерпаха ми се идеите ако се сетя нещо ще драскам

ALF13
03-14-2011, 17:34
На кино :)