Влез

View Full Version : Секс изненада

gabbies96
03-14-2011, 17:20
Значи хора много ама много ще съм ви благодарна ако ми помогнетее.. значии ако знаете някакъв трикк, с който да изненадамм любимияя човекк .. някак сии да му намекнаа за сексс, ноо да бъде много хубавоо .. :-D той каза, че много обича да правя неща, които не е очаквал обаче на мене вечее фантазията ми се изчерпии :( така чее .. ако можете предложетее нещоо ..

Многоо благодаряя за отделенотоо времее .. :-) :-D

Моля, пишете описателни заглавия.
krem4et0

kstanishev
03-14-2011, 17:24
трикове - колкото искаш, но на набор 96 акъли за подобни неща не давам.

malkasladkaku4ka
03-14-2011, 18:27
Каниш го във вас . После докато го целуваш го хващаш за пакета ... правиш му стрийптиз и на там каквото ти дойде :) :) :)

lubomirky
03-14-2011, 19:19
пъухкаво бяло зайче вадиш от една шапка, а върху зайчето закачена табелка по възможност розова, на която да пише:
"Искам Те!" "Айде да правим секс!"
Дъ бест трик
8)

и кво, ше праите секс пред животинчето ли ве, изроди такива!?

edifice
03-14-2011, 19:31
само да не решат да включат и него :razz:

bloodyF
03-15-2011, 11:42
пъухкаво бяло зайче вадиш от една шапка, а върху зайчето закачена табелка по възможност розова, на която да пише:
Дъ бест трик
8)

олее не мога просто :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

пт:отивай да четеш, 96 набор : )

anonymous708973
03-15-2011, 12:00
Дъ бест трик
8)

:razz: :razz: Не мога беее... :razz:
От колко време сте заедно, че фантазията ти се е изчерпала?

YyoOnNiItTyY
03-15-2011, 12:06
Амаа.. чакай малко.. Ти на колко си бе момиче?!?! Питам щото ако си 96ти набор.. къде се каниш да пправиш секс?! ;дд Иначеее..аз разчитам на нежни думичкииии :D Ако имаш хубаво тяло можеш да заложиш на стрийптиз.. със сигурнст ако не си разкрепостено момиче ще му се стори доста различно.. :P

SexyBitch
03-15-2011, 14:58
Отиди пред него по сикси бельо или дибидюс и му кажи : "Имаш 10 минути да докажеш, че си достоен." При мен работи, а какъв хардкор прави.... :oops:

gabbies96
03-15-2011, 17:05
Значии хораа много ви се дразня като кажете ти си на толко и толко и неможеш да го правишш .. ако искате толкова да знаете не съмм 96 :D аз когато бях на 14 си мислех за учене .. :D отдавна съм минала 14 не се безпокойтее :D на 21 съмм ..

anonymous708973
03-15-2011, 17:08
Не мога да разбера за ненормални ли ни имаш?!
На 14 си и още как.

Comic
03-15-2011, 20:47
На 14 год. изчерпана сексуална фантазия :shock:

life92
03-15-2011, 20:59
Сещам се за доста варианти да го изненадаш. На най-неподходящото място (напр. някое препълнено кафе) му пускай палави ръчички от време на време или пък го целувай нежно по врата. Така ще събудиш интерес в него и от тука натам той знае къде да те заведе ;) . За мен изненада значи наистина да го изненадаш когато най-малко очаква и да му покажеш, че не ти пука нито от хората нито от мястото. Ако не си от срамежливите де :P

BurnX86
03-16-2011, 07:38
изненадай го със свирка :grin: :grin: :grin:

strave
03-16-2011, 09:00
Дъ бест трик
8)

и кво, ше праите секс пред животинчето ли ве, изроди такива!?Ако секса е животински,заека няма да види нищо ново.

mecho8888
03-16-2011, 13:27
заешки костюм, дълги чорапки от онези цветните тип жартиер и розова опашка с прашки - безценно

MartiSSima
03-16-2011, 15:57
Много класики изчетох тука...т.е в тази тема...По принцип не съм от най-романтичните натури но знам 2 начина който ПОМАГАТ.
1-ви:Приглушено осветление, много свещи, еротично бельо...без да се загъваш без да се крие...и все пози в които можеш да му виждаш лицето и най - вече очите...Тогава не само партьора издивява но и ти...
2-ри:Вечер, някъде около населеното място от където сте, гледка да има, много палави ръчички...и имаш голям избор от поляната, през предния капак докато стигнеш задната седалка...
Според мен самата обстановка предразполага към интимност...
Лично аз съм ги ползвала тези начини, напълно са доказани!

norain
03-17-2011, 14:33
На 21 била :grin: :grin: Само като ти видя писането и ми става ясно на колко си, скъпа. Не че аз съм голям батко, но тук не сме прости :booooomb: :D