View Full Version : Изпотяване ??
имам отвратителен проблем..
колкото и добра хигиена да пазя, кръговете от изпотяване си ги имам.
Каквото и да пръскам или да използвам, не помага :( :-x
Няма миризма, но кръговете супер много ме дразнят!!! :booooomb:
Някой знае ли начин да се намали това тъпо изпотяване?!
Сега сигурно ще ми кажете, че имам хормонални проблеми.. ами, не мисля.
но въпреки това, как мога да разбера дали имам такива?
Айде хелп ми плс.. ще се побъркам!
tanch3t093
03-14-2011, 18:26
Ако не си използвала Rexona - пробвай, при мен винаги действа (:
Ако не си използвала Rexona - пробвай, при мен винаги действа (:
повярвай - почти всички видове съм използвала... рексона отдавна не бях купувала.
В момента съм с Нивеа - pure & natural action.
Много яко мирише.. ама..
а според вас дали ще помогне това :
Домашен дезодорант против изпотяване се приготвя от 1 шепа цветове на лавандула и 500 мл ябълков оцет. Оцетът се кипва, в него се сипват цветовете - кипва се още веднъж. След като течността се охлади, се прецежда през цедка, налива се в шише от тъмно стъкло. С навлажнен тампон се обтриват подмишниците.
? :-)
vagarious
03-14-2011, 18:31
Ако не си използвала Rexona(oxygen) - пробвай, при мен винаги действа (:
Точно!!!От както е на пазара я използвам и честно, няма друг такъв дезодорант.Перфектен е. :)
fakesmiles
03-14-2011, 18:32
пробвай,нищо не губиш :)
tanch3t093
03-14-2011, 18:36
а според вас дали ще помогне това :
Домашен дезодорант против изпотяване се приготвя от 1 шепа цветове на лавандула и 500 мл ябълков оцет. Оцетът се кипва, в него се сипват цветовете - кипва се още веднъж. След като течността се охлади, се прецежда през цедка, налива се в шише от тъмно стъкло. С навлажнен тампон се обтриват подмишниците.
? :-)
пробвай, нищо не губиш :) Сподели после резултатите :P
Ако не си използвала Rexona(oxygen) - пробвай, при мен винаги действа (:
Точно!!!От както е на пазара я използвам и честно, няма друг такъв дезодорант.Перфектен е. :)
Благодаря! Още утре отивам да си намеря такъв!!
А домашния лек - ще постна резултати веднага, щом си го направя. :-)
Някой друг?
Какво мислите?
Идеи? :)
sladkish_14
03-14-2011, 18:53
Ооо аз бях същата! Отвратително беше, особено лятото. Още не съм излязла от вкъщи и вече съм мокра.
Аз използвах Одорекс Део. Това е всичко, което ти трябва! При мене определено подейства. Може би 2009 зимата си го взех, защото ми беше писнало от всичко друго и от тогава до ден днешен все още имам от него, а е само 50мл. Използва се; 3 поредни вечери се напръскваш и на сутринта измиваш обилно с вода, като не се бръснеш през тези 3 дни. А и преди да се напръскаш не трябва да си се бръснала 24 часа. Така че сега му е времето, докато носиш още дълъг ръкав. И след това след 10 дни отново. Но на мене така и не ми потрябва след 10 дни. Ефекта беше още на втория ден, от 2009 до към днешна дата 2011 нямам абсолютно никакъв проблем с изпотяването. А ако имам от време на време го използвам и още от първата вечер ефекта е на лице ;)
StolenBliss
03-14-2011, 20:51
Ооо аз бях същата! Отвратително беше, особено лятото. Още не съм излязла от вкъщи и вече съм мокра.
Аз използвах Одорекс Део. Това е всичко, което ти трябва! При мене определено подейства. Може би 2009 зимата си го взех, защото ми беше писнало от всичко друго и от тогава до ден днешен все още имам от него, а е само 50мл. Използва се; 3 поредни вечери се напръскваш и на сутринта измиваш обилно с вода, като не се бръснеш през тези 3 дни. А и преди да се напръскаш не трябва да си се бръснала 24 часа. Така че сега му е времето, докато носиш още дълъг ръкав. И след това след 10 дни отново. Но на мене така и не ми потрябва след 10 дни. Ефекта беше още на втория ден, от 2009 до към днешна дата 2011 нямам абсолютно никакъв проблем с изпотяването. А ако имам от време на време го използвам и още от първата вечер ефекта е на лице ;)
И аз го имам това. Според мен действа, но аз все забравям като минат 10тте дена(чувала съм, че и 14 може). Но трябва пак да го почна. И аз го препоръчвам на авторката.
Твърдо Odorex.
И не е скъп даже... към 10-12 лева.
Kallyn4eto
03-14-2011, 21:21
ох, аз пък съм чувала за одорекс, че е вреден. запушвал порите или н.т не съм запозната и не знам доколко е вярно...а ето, намерих цитат, от този форум е даже:
Аз мислех да си го взема , но четох малко повече и разбрах ,че не е хубаво . Одорекс съдържа в-ва за затваряне на порите , което е изключително вредно , наистина грозно и неприятно е да се ходи с кръгове под мишниците , но одорекс има много странични ефекти , тъй като тази пот трябва да се изкарва по някакъв начин , някои хора започват да им избиват петна от пот по гърба , краката , ръцете , лицето и тн. Появяват се черни точки под мишниците , които много трудно се изчистват . При спиране на Одорекс се наблюдава също така много силна неприятна миризма на пот, приличаща дори на миризмата от лук. Не искам да си помислите ,че ви говоря празни приказки , но тези странични ефекти са наблюдавани при много хора , така , че по-добре обикновените рол они , които намаляват изпотяването и предпазват от неприятна миризма , отколкото Одорекс . Радвам се ,че прочетох малко повече , защото и аз бях много решена да си го купя , но сега изобщо не бих го направила . По-добре с изпотени подмишници , отколкото с мокър гръб и петна по блузата , което според мен е още по-неприятно и много си личи . А за хората , които спортуват еоще по-вредно , защото изпотяването е по-силно а , когато не може да се извърши по нормален начин страничните ефекти са още по - големи .
ох, аз пък съм чувала за одорекс, че е вреден. запушвал порите или н.т не съм запозната и не знам доколко е вярно...а ето, намерих цитат, от този форум е даже:
Аз мислех да си го взема , но четох малко повече и разбрах ,че не е хубаво . Одорекс съдържа в-ва за затваряне на порите , което е изключително вредно , наистина грозно и неприятно е да се ходи с кръгове под мишниците , но одорекс има много странични ефекти , тъй като тази пот трябва да се изкарва по някакъв начин , някои хора започват да им избиват петна от пот по гърба , краката , ръцете , лицето и тн. Появяват се черни точки под мишниците , които много трудно се изчистват . При спиране на Одорекс се наблюдава също така много силна неприятна миризма на пот, приличаща дори на миризмата от лук. Не искам да си помислите ,че ви говоря празни приказки , но тези странични ефекти са наблюдавани при много хора , така , че по-добре обикновените рол они , които намаляват изпотяването и предпазват от неприятна миризма , отколкото Одорекс . Радвам се ,че прочетох малко повече , защото и аз бях много решена да си го купя , но сега изобщо не бих го направила . По-добре с изпотени подмишници , отколкото с мокър гръб и петна по блузата , което според мен е още по-неприятно и много си личи . А за хората , които спортуват еоще по-вредно , защото изпотяването е по-силно а , когато не може да се извърши по нормален начин страничните ефекти са още по - големи .
да, аз четох и по други форуми мненията на хората и се чудя дали има смисъл да го купувам?
Bonita1991
03-15-2011, 08:26
а пудра за тяло?????
и аз имах такъв проблем и преминах през доста продукти и за сега съм най-доволна от Rexona и Nivea :wink:
BrokenInnocence
03-19-2011, 14:48
Пробвай да инвестираш в малко по-скъп продукт, а не да купуваш само стандартните, постоянно рекламирани дезодоранти. Препоръчвам "Mitchum" на Revlon (за Vichy също съм чувала хубави отзиви). Струва 7-8 лв. но е доста качествен, много дълготраен и, което за мен лично беше от изключително значение - не след това гадни и трудни за почистване петна по дрехите.
syntheticgirl
03-19-2011, 16:55
и аз имах същия проблем, веднага след като облека някоя блуза и веднага се изпотявах, но от месец и нещо ползам рол-он на Right Guard и съм страшно доволна, знам че е за мъже, но пък ми помага ;)
BaffaLsc
03-19-2011, 17:25
И аз бях така, ама откакто използвам
това (http://benessere.atuttonet.it/wp-content/uploads//Garnier-Mineral_large_lead.jpeg) съм страшно доволна и нямам проблеми с това..