PDA

View Full Version : Харесва ме,а се отдръпва???

lubovnaeuforiq
03-14-2011, 19:53
Здравейте сладурчета :-)
Имам голям проблем и просто вече незная какво да направя,за да го разреша,МОЛЯ помогнете миииии,омолявам ви!!!
Значи...преди няколко дни,момчетo,което харесвам ми каза директно в скайп,че ме харесва,цяла вечер си чатихме,държеше се нормално,просто много добре,правеше ми комплименти и т.н.т,а да допълня,че няколко часа преди това си говорихме в даскало :P
НО!Ето го и проблема,скоро той се раздели с приятелката си и не я е забравил напълно... :booooomb: но това е нормално все пак...проблема е там,че той се отдръпва понякога,след като ми каза,че ме харесва,започна да се отдръпва съвсем малко,всмисъл в даскало си говорим,намига ми,нооо...сякаш се отдръпва,а на мен ми е ужасно гадно от това,МОЛЯ ви помогнете ми,дайте ми съвет какво да направя,за да го спречеля напълно и да е още по-близък с мен..! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО! :-) :-) :-)

pricelessxv
03-14-2011, 19:57
За момента нищо не можеш да направиш, можеш само да не го оставяш, т.е. опитвай се да бъдеш близка до него, ако трябва попитай го дали има някакъв проблем или е заради бившата му (естествно да не е по скайп, всичко очи в очи.) А и не го притискай, защото това ще го отблъсне повече.

lubovnaeuforiq
03-14-2011, 20:07
Благодаря ти много за отговора :) Oчаквам още мнения! :P

TheBeliever
03-14-2011, 20:42
По какво съдиш, че се отдръпва? Май си се вкарала в някакъв филм и си търсиш за какво да драматизираш. Успокой се и остави нещата да се случват.

areon4o
03-14-2011, 21:52
По какво съдиш, че се отдръпва? Май си се вкарала в някакъв филм и си търсиш за какво да драматизираш. Успокой се и остави нещата да се случват.

;-)

lixofana
03-15-2011, 05:28
Просто бъди търпелива. Нещата ще станат сами, но трябва да мине време..

ivcheto0o
03-15-2011, 11:05

И му дай малко време,бъди по-търпелива,то всичко ще си стане с времето и не си внушавай глупости

Shupidub
03-15-2011, 11:48
Подкрепям. 8)

Fiction7577
03-15-2011, 12:41
Осъзнаваш и примаш това, че не е забравил бившата си, пък в същото време те притеснява, че бил дръпнат.

Няма да ти скочи във всеки случай.

Филмирана работа.

lubovnaeuforiq
03-15-2011, 16:04
ОК да,така е,прави сте,но не мисля,че е съвсем нормално в скайп да ми пише по абсулютно всякакви теми,постоянно да ме сваля,пък на живо само да намигва,да се усмихва и т.н.т.....срама го ИЗКЛЮЧВАМ НАПЪЛНО,защото той не е никак срамежлив.. :shock:

Paramour
03-15-2011, 16:38
1. предложил ти е по скайп.. йъхх :? "директно в скайп" :lol: ии правел ти е комплименти .. по скайп.. :?
2. щом се отдръпва-попитай го защо се държи така/не в скайп!!/
3. научи се да пишеш..

AnzaRe
03-15-2011, 16:40
Заеби тея скайп-Ромеовци ;]

ilia_92
03-15-2011, 19:27
Вариантите са 3: 1. Скоро е приключил стара връзка и се чувства неготов за нова, разочарован е от момичетата и не би искал да повтори "грешката" си да се влюби.
2. Казал е че те харесва, за да не те обиди / срам го е / или просто не иска връзка - ( това е най-неприятно ) Тук ще включа и вероятността да имаш приятел или просто друг човек, който те харесва, човек с когото се за задяваш.
3. Той си е чист гей - шанса да е така е под 9%; не ти го пожелавам.

Решението: Оставям го на теб :)

ilia_92
03-15-2011, 19:42
То е ясно че няма да се сетиш :-D - действай - теб чака!!! Бъди активната страна - после всичко ще се нареди. Ще му хареса :)

Dying
03-15-2011, 23:06
Хей.. ами като за начало защо не му покажеш, че си до него.. тоест, не да го притискаш.. ами просто да бъдеш до него, когато има нужда от нечие рамо.. да му покажеш, че на теб не ти е все едно за него... че не си безразлична.. по този начин ще спечеиш доверието му.. и от там нататък нещата ще се развият от самосебеси.. но не можеш да го накараш просто ей така да забрави приятелката си.. а и не трябва.. и щом се отдръпва, явно му пука за теб и не иска и с теб нещата да свършат по този начин..

xinfamous
03-15-2011, 23:57
Ще ти кажа точно за какво става въпрос,гледай да не обръщаш особено внимание на коментарите над моя.Предполагам,че той е знаел че го харесваш още преди да е бил скъсал с приятелката си,нали? В момента чувства празнота и иска да я запълни.Какъв по добър начин от теб? С това свое решение той стъпва на сигурно защото знае,че си му в кърпа вързана.След като вече знаеш за какво става въпрос,решението какво да правиш остава твое.

passion4225
03-23-2011, 15:16
Бях в подобна ситуация обаче с момчето бяхме от различни училища. И така според мен щом се отдръпва не му се натискай. Аз направих тази грешка и сега супер много съжалявам, защото когато въпросното момче ми каза че ме харесва ми каза също че и не може да забрави все още бившата си приятелка. Аз естествено не обърнах внимание на това. Всичко вървеше идеално, целувки работи по скайп, на живо прегръдки глупости ама накрая така ме отряза заради това че не е забравил бившата си че ....
Затова според мен се отдръпвай и ти, а ако той не направи нещо вече се откажи :)