Влез

View Full Version : Аз съм..

YyoOnNiItTyY
03-15-2011, 12:40
Скъпи момичета ,забелязали ли сте .че винаги когато момчетата се почустват желани и искани от едно момиче.. въпреки, че знаят ,че момичето им е в кърпа вързано ,те започват да си правят реклама от сорта на аз тренирам еди кво си ,аз съм еди какъв си :D Кажете дали и при вас е така, че да знам дали само аз попадам на "излезнали от реклама" момчета :?

GossipGirl89
03-15-2011, 12:56
Не съм обърнала особено внимание.
Случвало ми се е, разбира се, да разговарям и с такива фукльовци, които си мислят че света се върти около тях, ама ако усетя нещо такова разговора приключва набързо :D Ако го попитам с какво се занимава и на две, на три ми каже че спортува ок, ама да почне да ми обяснява колко см му е ръката и колко вдига от лежанка... :?

rtpghhfcz
03-15-2011, 12:58
това се приема като реклама :shock: И какво лошо има да споделиш с момиче, което харесваш за свои интереси, хобита. Дано хората, които познавам не го възприемат по този начин, че ужас, по- добре да си мълча !

YyoOnNiItTyY
03-15-2011, 12:59
това се приема като реклама :shock: И какво лошо има да споделиш с момиче, което харесваш за свои интереси, хобита. Дано хората, които познавам не го възприемат по този начин, че ужас, по- добре да си мълча !
Хах.. н ти говоря за споеляне на интереси а за нон стоп бърборене колко си хубав силен колко момичета са ти в краката .. :-D май не си ме разбрал.. :-D

rtpghhfcz
03-15-2011, 13:02
о, да, такива не ги понасям и аз, явно не си попаднала на точен човек

YyoOnNiItTyY
03-15-2011, 13:08
о, да, такива не ги понасям и аз, явно не си попаднала на точен човек
Aз САМО на такива попадам! Не може ли просто да се държите нормално, бе мамка му стара?!?! :-x :-x И какво толкова се хвалите и вие с мускули и така нататък.. след като ви виждам, че умирате от скръб :? /Попринцип, говоря специално за 2 3 момчета, но предполагам ,че доста повче се включват в това число! :-D /

xoxi
03-15-2011, 13:15
Случвало ми се е веднъж само.
Той непрекъснато ми говореше колко се е изморил в залата, колко може да вдига от лежанка, колко време тренира, колко пъти в седмицата и т.н. и т.н. Говореше така сякаш това му е най-голямото постижение в живота и супер много се гордее.
И да.. това е супер досадно и въобще не би могло да ми направи по-добро впечатлението за момчето.
И не казвам, че не е хубаво да говори за това, което го влече. Но ако всяко второ изречение му е свързано с неговото си занимание, е това вече е досадно и не ми се вярва някой да може да го търпи. Независимо дали момичето, което се опитва да свали или най-добрият му приятел.

DarkTemplar
03-15-2011, 13:25
Aз САМО на такива попадам! Не може ли просто да се държите нормално, бе мамка му стара?!?! :-x :-x И какво толкова се хвалите и вие с мускули и така нататък.. след като ви виждам, че умирате от скръб :? /Попринцип, говоря специално за 2 3 момчета, но предполагам ,че доста повче се включват в това число! :-D /
Сега така е модерно бе малката - фитнесче, мускули, дрешки Адидас, някой друг метросексуален екземпляр. :D

xoxi, сигурно е бил толкоз изморен, че ерекцията е била мираж. 8-)

rtpghhfcz
03-15-2011, 13:39
смесвате няколко вида характер и от това излиза бруталното заключение на последния за модата днес.
1) има хора, които тренират за себе си и за здравето си, но има и такива, които тренират, за да си повдигнат самочувствие или да компенсират нещо, да се избавят от определен комплекс. Но има и такива досадници, които тренират, за да свалят момиче - те са най- жалките и се мислят за безсмъртни дори и когато не са постигнали голям ефект в залата.
2) Това, което е на мода е съвсем различно, но ходенете на спорт за здраве, форма, тонус няма нищо общо с модата! По себе си знам, че когато спра да тренирам, съм като плужек.
3)Всичко е до характер, повтарям се. Наистина си права, че е досадно,но трябва да се правят компромиси,т.е. той ти говори за своите хобита и желания, ти ги приемаш и следователно, ти му говориш и той ги приема. Тези, на които всяка втора приказка им е за бицепса, лежанката и колко вдигат, те не са никакви билдъри, а жалки подобия на спортисти, които очакват да умирате от кеф, като ги слушате. Съвет - не се занимавай, бий му шута или му покажи къде по - точно се намира, със сигурност не на небето !

tnp123
03-15-2011, 13:40
Въпреки че разбирам доста от компютри никога не бих тръгнал да говоря как съм си бил монтирал водно охлаждане или как съм си оувърклокнал рамта...просто тази тема не е за обсъждане между момче и момиче, особено когато единия харесва другия и се мъчи да завърже разговор.

Иначе днеска слушах едно момче как обясняваше какви простотии говорели като се съберели там някаква компания...просто не мога да разбера как нещо такова би впечатлило момиче... :? :?

DarkTemplar
03-15-2011, 13:54
rtpghhfcz, принципно си прав, но повечето типажи, които съм наблюдавал (а те не са никак малко) ходят на фитнес точно поради тея прозаични причини. Те не искат да са силни и в добра кондиция, а да изглеждат такива (затова и се тъпчат с разни химии, които увеличават силата, но вредят на организма). За мен това изразява комплекси и неразбиране на самия смисъл на фитнеса. Умишлено го наричам фитнес, а не бодибилдинг, защото когато спрат с химиите и диетите (а някои въобще не спазват такива) мускулната им маса спада в пъти. Да не говорим как се наливат по дискотеките, а точно алкохолът е враг номер 1 на хармоничното тяло. Казано по просто - селяни със самочувствие. Жалкото е, че целият този модел на поведение се приема за готин от женската част и това подхранва егото на цитираните господа. Оттук всичко става крайно (и трайно) изкривено. :)

Нямам нищо против истинските бодибилдъри, но тея момченца са тотален фейк. И понеже преобладават, хората си мислят, че всички ходещи на фитнес са такива.

Имам познати, които ходят от 9-10 години на фитнес, хранят се нормално, тичат 3-4 пъти седмично и си личи, че им доставя удоволствие. Не съм чувал/виждал някой от тях да мутрее с тези си навици.

rtpghhfcz
03-15-2011, 13:56
напълно се съгласявам с теб !

VaMpiRKaTaaa
03-15-2011, 14:13
При мене не е така.

ivcheto0o
03-15-2011, 14:30
Не съм забелязала,може би защото мен такива не ме впечатляват.

NomNomNom
03-15-2011, 15:31
На мен днес ми се рекламираха 5 футболистчета. Нямаше измъкване :D

Предпочитам хората в IT :D

Paramour
03-15-2011, 16:42
че това реклама ли е?
..случвало ми се е, да.. но не беше така както ти го описваш.
И както казаха преди мен: няма нищо лошо човек да изтъква добрите си черти, но без да се фука. :)

AnzaRe
03-15-2011, 16:46
Ем възгордели се пишлемета :Д -"ХАХА знаеш ли как сменям масления филтър на една кола,малее толкоз прецизно,ако искаш и твоя ще сменя 8-) "

jghgh
03-15-2011, 17:24
Умереното самохвалство кефи.
Прекаленото - не, то е ясно.

Но да се похвалиш за нещо не е толкова лошо. Стига, разбира се, да не парадираш, че иначе отблъсква.

YyoOnNiItTyY
03-16-2011, 12:47
Ем възгордели се пишлемета :Д -"ХАХА знаеш ли как сменям масления филтър на една кола,малее толкоз прецизно,ако искаш и твоя ще сменя 8-) "
Сменяй го! :grin: :grin: Иначе аз ви говоря за прекалено изтъкване на това какво можете :lol:

JoeBanana
03-16-2011, 12:50
http://store4.data.bg/kiromastikata/palavnik.gif
това брои ли се за реклама ?

YyoOnNiItTyY
03-16-2011, 12:56
http://store4.data.bg/kiromastikata/palavnik.gif
това брои ли се за реклама ?
Зависи, ако сега започнеш да ми говориш, колко си добър в леглото и не спреш в рамките на нормалното ,тогава, да брои се за реклама 8-)