View Full Version : Ами........
Здравейте на всички.С едно момиче(бяхме съседи) се познаваме отдавна.Казва се Деси.На една възраст сме(само на 12).Когато бяхме на 9 тя се премести в друг град.После тя се върна в Пловдив, видяхме се.И двамата се бяхме променили много и като се видяхме, установих, че я харесвам.Докато я нямаше дружах с най-добрата й приятелка, с която си споделят всичко и ми каза, че Деси ме харесва.Тя ми даваше знаци, че ме харесва и се реших на Св.Валентин да я поканя да отидем където тя избере.Тя пожела на кафене.Седнахме на кафенето един с/у друг и си говорехме.По едно време тя се премести и седна до мен.Прегърнах я и й признах всичко.Тя се усмихна и каза, че изпитва същото.После я изпратих до тях и се целунахме :) .Излизаме доста често с нея на разходки и насам-натам.Тя не е от нашето училище.Проблемът е, че като разбраха съучениците ми ме скъсаха от подигравки, защото те ме приемат като зубрач, какъвто не съм.Няколко момичета и не само искаха да се докопат до мобилния ми телефон да разберат коя е тя, защото много се учудваха, че аз-зубрачът(за такъв ме мислят) имам приятелка.Как да се справя с любопитството и нахалството между съучениците ми?Благодаря предварително. 8-[
rtpghhfcz
03-15-2011, 13:48
игнорираш, те завиждат, това е всичко. Спокойно, бъди си зубрач, не ги слушай, най- добре е да си зубрач и да си имаш приятелка, да не ти пука. Един ден ще разбереш, че зубрачите имат по-голяма перспектива пред себе си. По-добра комбинация от тази просто няма. Когато ти казват зубрач им казвай - БЛАГОДАРЯ ! :) Успех с момичето !
DarkTemplar
03-15-2011, 14:03
Съучениците ти се дразнят, защото всичко ти върви добре и тайничко осъзнават, че си повече от тях. Не им обръщай внимание и си гледай твоите неща. Повечето хора употребяват думата "зубрач", без изобщо да знаят какво означава (глупав и посредствен човек с болезнени амбиции, който се скъсва да чете и наизустява, просто защото не може да осмисли материала). Тва клишенце е на мода от години. Интелигентните хора категорично НЕ са зубрачи, просто ползват мозъка си по предназначение.
Успех с девойката и в живота занапред.
VaMpiRKaTaaa
03-15-2011, 14:11
само на 12
Седни си на задника,зада се изучиш...
Fiction7577
03-15-2011, 14:11
Хаха, еми завиждат.
Ти си стой с момичето и им се смей колко са жалки. 8)
rtpghhfcz
03-15-2011, 14:15
:lol: Сбърка темичката :lol: Погледни го как пише, а е на 12 - много по-добре от половината в този форум. Включително и тези, които са над 16, хахахахааа
само на 12
Теб като те гледам колко си се изучила... :razz:
BaffaLsc
03-15-2011, 14:26
Пълен игнор и тва е..
игнорираш, те завиждат, това е всичко. Спокойно, бъди си зубрач, не ги слушай, най- добре е да си зубрач и да си имаш приятелка, да не ти пука. Един ден ще разбереш, че зубрачите имат по-голяма перспектива пред себе си. По-добра комбинация от тази просто няма. Когато ти казват зубрач им казвай - БЛАГОДАРЯ ! :) Успех с момичето !
+
Успех!
nymphadora
03-15-2011, 14:32
само на 12
Мисля,че някой друг не се е изучил,"за да" се пише отделно. :) А това момче е едно от малкото,които пишат грамотно,евала.
по темата : Ако те възприемат така не им обръщай внимание.Все пак ти си имаш гадже,а те не. 8-) След време ще спрат.
rtpghhfcz
03-15-2011, 14:40
:lol: :lol: :lol: Дъвките Орбит са много скъпи, по-добре - Минти !
NomNomNom
03-15-2011, 15:30
<3 Сладур !
Остави ги да завиждат .
xareswaDUPETApraskowki
03-15-2011, 15:38
Остави ги.. Да ти имам и проблема.. имаш си приятелка, а за какво мислиш.. Занапред гледай да не се влияеш въобще от ''данък обществено мнение''.. Успех с мацката и дано се задържите по-дълго. 8)
Petichkata
03-15-2011, 16:20
ццц тая завист край няма :?
остави ги както казват другите пълен игнор и т'ва е :)
Кажи им да си *бат майката и да не се месят в живота ти .
аз съм момиче и съм същата работа.. имам успех сред момчетата, къртя яките оценки.. имам си яка компанийка и всичко ми е О.К. с ГОЛЕМИ букви.. също всички от класа ми много ме хейтват и ми се присмиват, викайки ми зубър, но аз си знам защо е.. та така.. да знаеш, че всичко е от завист ;)
Благодаря ви много на всички за съветите! 8-)
само на 12
Мисля,че някой друг не се е изучил,"за да" се пише отделно. :) А това момче е едно от малкото,които пишат грамотно,евала.
по темата : Ако те възприемат така не им обръщай внимание.Все пак ти си имаш гадже,а те не. 8-) След време ще спрат.
Мисля, че всичко казано е много правилно.. И да, поне това момче се е научило да пише грамотно.. !!
xinfamous
03-15-2011, 23:53
ЕБИ ГИ КВО КАЗВАТ,НИКОГА НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА ТЕ МИСЛЯТ ЗА НЕЩО ПО СЛАБО ИЛИ ПО МАЛКО ОТ ТОВА КОЕТО СИ!ДОКАЖИ ИМ ЧЕ НЕ СИ ЗУБЪР,ЗАПИШИ КОНТАКТЕН СПОРТ ЗАЩОТО СИ ОЩЕ МАЛЪК И СЛЕД 3-4 ГОДИНИ ТИ ЩЕ СИ ТОЗИ КОЙТО УНИЖАВА ЗУБЪРИТЕ,МАМА ИМ МРЪСНА!!
Ебаси съвета :razz: - докажи ,че не си "зубър", като се запишеш на бокс и след няколко години започнеш да пребиваш "истинските зубъри" . :lol:
lubomirky
03-16-2011, 00:25
човека мрази зубъри..
BlueFace
03-16-2011, 07:58
1во- вие не знаете значението на думата зубър.
2ро- хората с амбиции и желание да учат винаги ще са нещо повече от батките, биячите, глупаците и т.н.
Към автора: Тегли им една майна и ги остави да злобеят ;) Ако им се вържеш на акъла само могат да ти развалят връзката :)
е** ГИ КВО КАЗВАТ,НИКОГА НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА ТЕ МИСЛЯТ ЗА НЕЩО ПО СЛАБО ИЛИ ПО МАЛКО ОТ ТОВА КОЕТО СИ!ДОКАЖИ ИМ ЧЕ НЕ СИ ЗУБЪР,ЗАПИШИ КОНТАКТЕН СПОРТ ЗАЩОТО СИ ОЩЕ МАЛЪК И СЛЕД 3-4 ГОДИНИ ТИ ЩЕ СИ ТОЗИ КОЙТО УНИЖАВА ЗУБЪРИТЕ,МАМА ИМ МРЪСНА!!
СМЪРТ НА ЗУБЪРИТЕ И ЖЕНЧОВЦИТЕ !!! ВИЖТЕ В КАКВО ПРЕВЪРНАХА АМЕРИКА!
:razz: почваме революцията
Напоследък ги игнорирам и от класа ми поддържам контакти само с няколко от приятелите ми. :) Връзката ми продължава... Благодаря за съветите отново.Аз иначе спортувам, но не контактен спорт, а колкото за тонус, здраве, удоволствие и форма! Обичам да тичам. По-бавно, но доста и онзи ден тичахме по една алея с въпросната Деси! Ама сега...това са подробности! :)
<3 Сладур !
Остави ги да завиждат .
Подкрепям!
Завист,завист и пак завист ..
Нека си говорят квото искат (-: те си остават жалки ! (-;
Няма нищо по-хубаво от детската любов 8-)
само на 12
Отвратителна си и ме дразниш много вече. Човека има проблем, а ти даже не си прочела хубаво написаната му темичка. И какво по-точно се опита да кажеш със седни си на задника? Ми дай тогава да затворят форума? Няма смисъл от него а? Патка!
Оставете я вампирката. Тя си сменя амплоатата като носни кърпички.
То няма такова същество, направо излязло от учебника по психопатология.
Ами дразни ме. Като е в месечен отчет да не влиза в форума.
againstyou
03-19-2011, 11:26
само на 12
+1 .. Ей аман от такива !
Шшшшт :-x
Да няма скандали :o
Хващаш най-нахалния, разбиваш го като кашон и всичко е чисто...
:D
Инче не им обръщай внимание... Това злобата и завистта са голяма сила, така че игнор и все някога ще спрът