View Full Version : Едно момиче
mainatown
03-15-2011, 13:18
Такаам...не мислех, че някога ще си споделям проблемите във форум, но ето че и това става...Значи преди около 2 месеца се запознах с едно момиче... излизахме двамата няколко пъти, но аз не направих нищо...А съм сигурен, че момичето ме харесваше...Защо не направих нищо?Прекалено много започна да ми пука за нея...Но след около месец тя си промени отношението...Излязохме още 2-3 пъти, но някак си не беше същото, както преди това...Какво мислите вие ?
DarkTemplar
03-15-2011, 13:21
Не схващам логиката - пука ти за нея, а не правиш нищо, за да сте заедно? Да не си Джак Изкормвача и да те е страх да я запознаеш с "тъмната ти страна"? :) Ти харесваш(е) ли я?
GossipGirl89
03-15-2011, 13:24
Мисля че нищо не схванах :-o
Да видим: запознал си се с момиче, излизали сте, харесвал си я, усетил си, че и тя те харесва обаче не си направил нищо понеже "много ти пукало за нея"? Е къде е логиката? Може би искаш да кажеш, че те е било страх от обвързване и нараняване? Защото на мен ако ми пука за някой, ако много го харесвам и знам, че чувствата са споделени, ще направя всичко, за да сме заедно.
Тя в момента се държи странно и отдръпнато, защото си имал възможност и си у изпуснал. Когато те е харесвала си стоял безучастно и явно по никакъв начин не си й показвал симпатиите си и момичето просто се е отказало.
mainatown
03-15-2011, 13:24
Да, харесвах я...и все още я харесвам ,но ...
DarkTemplar
03-15-2011, 13:26
Да, харесвах я...и все още я харесвам ,но ...
но кво - чакаш тя да ти предложи ли? :-o
autumn666
03-15-2011, 13:28
Кажи и, че я харесваш и виж кво ще стане. Може би още те харесва, но понеже не правиш нищо, си мисли че ти не отговаряш на чувствата и.
ivcheto0o
03-15-2011, 14:31
Изпусната възможност
Paramour
03-15-2011, 17:16
и кво стана накрая?
тя те е харесвала, ти не си.
после ти си почнал да я харесваш, а тя вече не те харесва..
или се пробвай-признай й какво чувстваш към нея, или си премълчи и си останете приятели.
Аз пък мисля, че е време да спреш да се обвиняваш.. Ти сам каза, ХАРЕСВАЛА ТЕ Е.. а ти не си направил нищо.. за повечето момиче, това е знак, че момчето не те харесва.. и сега вариянтите са 2.. или те харесва и сега се държи така, защото си я наранил без дори да знаеш.. или те е забравила.. да се надяваме, че е 1вия.. и за всеки случаи защо не поговориш с нея.. за миналото.. сещаш се..
xinfamous
03-15-2011, 23:50
МАЙ НЕ СИ Я СЛУШАЛ ДОСТАТЪЧНО!
http://www.youtube.com/watch?v=hO2wA0Te0wM
MaLkaTa_LaDy
03-16-2011, 06:43
Изпусната възможност
+++
Сега си направи извода, за да не сгрешиш пак със следващата.
BlueFace
03-16-2011, 07:32
Изпусната възможност
Дам. Следващият път не му мисли толкова, а действай ;)