View Full Version : Много влюбена
Hiphoplove
03-15-2011, 13:30
Искам да ви разкажа за момчето, което харесвам страшно много. Започнах да го харесвам преди няколко седмици. Учи в моето училище и накратко е един от най-големите идиоти. Когато минава винаги го поглеждам, забелязвам, че и той ме гледа, но сякаш е по-затворен и или се гледаме по-продължително и аз си отмествам погледа или той поглежда и веднага го отмества. Опитваме се да разбереме кой си харесва, но все никой и никой. Аз не съм си говорила с него до сега, но го харесвам мноого. Мисля си само за него и за никой друг. Той пуши, пие и доколкото разбрах се дрогира :shock: , но дано да не е истина. Имам чувството, че докрая на годината няма да спра да си го харесвам, но дано поне да разбера дали и той ме харесва. Имам една много хубава приятелка (е и аз не отстъпвам) , но повечето момчета харесват нея(въпреки че какви ли не глупости говорят че е курва и такива неща), но аз много ревнувам да не би да харесва нея, защото като ходиме по коридора и като видя, че той е погледнал нея и позеленявам и настроението ми спада. Заради тази глупост аз започвам да я мразя и да не искам да излизам с нея. :( :( :booooomb:
DarkTemplar
03-15-2011, 13:36
Според мен просто приятелката ти е по-отворена като държание и затова привлича мъжката част. Не я мрази, евтината женска злоба не води до нищо позитивно. По-скоро се опитай да бъдеш по-контактна, вместо да се затваряш в черупката си.
Относно момчето - не е задължтелно да е идиот, просто си има пороци (то кой ли си няма). А и не се знае дали прави тея неща "от гъзария", сиреч заради пубертета или щото си има някви сериозни лични проблеми (или пък се движи в кофти компания). Опитай се да го опознаеш и може да разбереш причината.
За харесването - освен да разпиташ общи познати, на които той има доверие. Обаче като знам кви сте филмари и колко лесно се вкарвате в интриги...
Има една хубава песен на DMX - Why do good girls like bad guys? 8)
Пуши, пие дрогира се...не е добър избор, най много и ти започнеш покрай него...
Но ти си знаеш, щом те зяпа, най малко ти харесва външния вид. Ако мислиш че ще си допаднете, пробвай се. :)
VaMpiRKaTaaa
03-15-2011, 14:14
Напълно съгласна съм с DarkTemplar.
Hiphoplove
03-15-2011, 17:49
Сега като се замисля..щом си помисля какъв е и някак си все едно се плаша и се отказвам от него :shock: и аз не се разбитам в един момент го харесвам в друг не :?
Напълно съгласна съм с DarkTemplar.
+1 8)
TVDQueen
03-15-2011, 18:50
Хм.. почакай..виж ако чуствата си останат и не е само временно увлечение се дръж по-наперено.Бъди по-нахакана, защото мъжката аудитория по такива си пада.Но помисли дали той заслужава всичките тези усилия..И ако все пак не се откажеш бъди смела и не показвай страх и той ще го забележи 8)
Hiphoplove
03-16-2011, 11:35
Днес разбрах, че май ме харесва..но някак си не си ни представям заедно :booooomb: сега запозвам да си мисля глупости като: той пушии, пиее, от село е, не се облича добре, не говори много хубаво и вече го харесвам по-малко :shock: :(
DarkTemplar
03-16-2011, 11:38
Днес разбрах, че май ме харесва..но някак си не си ни представям заедно :booooomb: сега запозвам да си мисля глупости като: той пушии, пиее, от село е, не се облича добре, не говори много хубаво и вече го харесвам по-малко :shock: :(
Щом сама си вкарваш тея филми, значи не го харесваш достатъчно. Влюбеният човек най-лесно прощава пороците на обекта на желанието си.
Според мен не си наясно с чувствата си.Ние не можем да ти помогнем
Dessynka
03-16-2011, 18:55
Абе ти на колко си?
Hiphoplove
03-17-2011, 10:58
Ами аз съм на 14 той е на 15 или 16 :-D
Ми заговори го или му намигни.Има много начини да разбереш дали един човек те харесва или не.
Dessynka
03-17-2011, 12:46
М, защо ли ми се стори по-малка.. странно.
PyCoKoCkA93
03-17-2011, 14:49
Хммм...Защо имаш толкова ниско самочувствие са себе си?Нима не можеш да си харесаш някой свестен,който да не е алкохолик и потенциален наркоман?Толкова ли ниско си изпаднала?И в никакъв случай не зарязвай приятелката си заради един боклук!!!Запомни,че приятелите са тези,на които можеш да разчиташ в трудни моменти и трябва да ги цениш много!!! :) :) :)
Hiphoplove
03-17-2011, 18:16
Според вас има ли смисъл да се захващам с такъв човек? Вече незнам какво да правя :shock: :?
BlueFace
03-17-2011, 18:19
Според вас има ли смисъл да се захващам с такъв човек? Вече незнам какво да правя
Хммм, да видим... 16-годишен наркоман, който пуши и пие...Ами да, какво толкова не му е наред, перфектен си е...
Hiphoplove
03-18-2011, 12:32
Не се знае дали се доргира, но дано не :)