View Full Version : Как да се запозная с момиче
waller12345
03-15-2011, 14:36
Някой ще ми помогне ли как мога да се запозная с едно момиче, до сега винаги момичета са идвали при мен да се запознават и така е започвало една връзка, но при това момиче е друга работата... Не мисля, че има някакъв интерес към мен? Да, понякога се поглеждаме, но мисля, че това е нормално :D Не знам просто какво мога да направя, звучи ми малко странно, да отида при непознато момиче и да й кажа може ли да се запознаем? :D Гадното е, че нямаме общи приятели, до колкото знам и трябва сам да си направя работата, която ми се струва малко трудна
Такива фейсбуци, скайпове не ми казвайте, тва са детски работи не че съм много голям, но все пак това за мене са глупости 8-)
Всичко ще бъде по-лесно когато се запозная, взема и некаф тел. номер, може и скайп и т.н. Ама сега работата ми е трудна :oops:
rtpghhfcz
03-15-2011, 14:49
намери се 2-ри, който да е против фейспростотията, евала !
по темата: време е да направиш и ти някоя жертва в името на "общото (в слуая частното) благо" :D Действаш първи, ако сте в даскало можеш да й поискаш молив, химикал, тетрадка, да прегледаш нещо, ако сте в различни класове можеш да я изчакаш и след даскало да се запознаете, да излезете на кафе, да я помолиш, но не й искай телефона веднага! :)
waller12345
03-15-2011, 15:41
Аз па си мислех, да се запознаем и да й кажа аре да излезем на кафе някой ден и да й зема скайпа :oops:
"Може ли да се запознаем" е много детско и тъпо, нали??? :? или па не е ? :-o
btw 1 година съм по-голям от нея
waller12345
03-15-2011, 18:14
А как изобщо мога да разбера дали изобщо има интерес към мен???
Кога мога да го разбера??? Преди да се запознаем (и как) или след като се запознаем (и пак как)
TVDQueen
03-15-2011, 18:23
Една година хич не е много спокс.Има един от даскало дет е осмокласник и ходи с петокласнички, така че :lol: Та по темата еми прояви интерес към нея.Запознайте се...както хората се запознават?! -Здрасти, аз съм .....Как е? Може да предложиш да се видите, скайпче, телефонче..абе както ти сам казваш.Тя е по-малка така че според мен дори би трябвало да е поласкана 8) Бъди готин и забавен и успех :)
TVDQueen
03-15-2011, 18:25
А за това за интереса, ами най-добрия начин да разбереш е да се запознаете, ако и тя прояви интерес значи добре продължавай така, ако ли не тя си знае какво губи ;)
waller12345
03-15-2011, 18:29
Не казвам, че една година е много, просто си казах, че е една година по-малка от мене... До сега съм ходил само с по-големи от мене с по 1-2 години тогава ми беше лесно идваха и се запознаваха с мен, но сега е мой ред и не знам, дано не ме хване некъв срам :D:D
К'ъв е извода ? Погрознял си. Острижи се
waller12345
03-15-2011, 18:37
Ама ти сериозно ли... Точно днес се постригах АХАХАХАХАХАХА
сега е време да си хвана тази красавица, ако успея хахахах
TVDQueen
03-15-2011, 18:39
Ама ти сериозно ли... Точно днес се постригах АХАХАХАХАХАХА
сега е време да си хвана тази красавица, ако успея хахахах
:razz: :razz: :razz: :razz:
Бъди отракан и ще ти лази в краката по коридорите :D :D
waller12345
03-15-2011, 18:41
Нядавам се да не е надъхана кифла :D:D:D Тогава ще ме мъчи много хаххахах
TVDQueen
03-15-2011, 18:43
Нядавам се да не е надъхана кифла :D:D:D Тогава ще ме мъчи много хаххахах
Стискаме палци, че тея кифли са опастно нещо :? :? :lol:
bratignat
03-15-2011, 18:53
Издебни я когато отново ви се пресекат погледите. След това не отлепяй от нея поглед и тя в крайна сметка ще отмести своя. Тогава тръгваш към нея, ама трябва да си уверен и я заговори. Можеш да пробваш с остроумие, но съдейки по поста ти, нямаш голям опит, за това едва ли ще е добра идея. Пробвай да й метнеш нещо от сорта на - забелязах, че гледаме в една посока - тя или ще се засмее или ще те поправи, че не сте гледали в една посока. Тогава изръсваш "грешката е моя, дължа ти едно кафе". След като се навие за кафето си обираш чуковете. Това е само една от хилядите въможности. Не се вкарвай в рамка. Не се опитвай да бъдеш хитър. На момичето ще й е ясно защо искаш да се запознаете.
waller12345
03-15-2011, 19:08
Издебни я когато отново ви се пресекат погледите. След това не отлепяй от нея поглед и тя в крайна сметка ще отмести своя. Тогава тръгваш към нея, ама трябва да си уверен и я заговори. Можеш да пробваш с остроумие, но съдейки по поста ти, нямаш голям опит, за това едва ли ще е добра идея. Пробвай да й метнеш нещо от сорта на - забелязах, че гледаме в една посока - тя или ще се засмее или ще те поправи, че не сте гледали в една посока. Тогава изръсваш "грешката е моя, дължа ти едно кафе". След като се навие за кафето си обираш чуковете. Това е само една от хилядите въможности. Не се вкарвай в рамка. Не се опитвай да бъдеш хитър. На момичето ще й е ясно защо искаш да се запознаете.
Доста добра идея ми даде ;)