Влез

View Full Version : А сега...? ( :

tansiii
03-15-2011, 17:02
Здравейте....Скоро се сабрахме с моя приятел...бяхме разделени 2 седмици,а имамем връзка от 3год....Днес за пореден път се скарахме жестоко.Искам мнението ви,защото аз не мога да разбера какво толкова съм направила.Ще се опитам да бъда максимално кратка.....Моя комшия с който той е приятел бяхме в 1 клас...и с неговия приятел....днес те решиха да ми се обадят за да видим..и изпу6им по една цигара.Видяхме се за половин 4ас...и това беше...нищо странно за мен все пак са ми приятели..и бивши сау4еници...Никога не съм имала нищо общо с никой от тях...и не искам да имам.Така казах на моя приятел ,4е са ми се обадили за да се видим за 1 цигара...А той буквално превартя...каква работа съм имала с тях,какво съм си говорила толкова с тях...Даже днес трябваше да спя в тях,но той ми каза да съм си излизала с тях.Когато те излизат....по мъжки(по4ти всеки ден),няколко пъти съм искала да отида с тях...а той ми отговаря 4е аз съм нямала работа там...Защо съм мъ била вси4ки да ме гледали...вси4ки да ме сваляли,а аз не забелязвам такова нещо.Казвам му го тва вси4кото,а той ми казва,4е той бил мом4е и ги осештал тея работи.Много му се дразна.Кажете аз ли нещо аз ли не съм наред...аз ли немога да ги разбера тея мажки работи.Това са детски работи...писна ми ве4е....Аз съм на 20год.а той на 22.Аз-рак Той-водолей...хаха...Моля за мнение аз ли не ги разбирам нещата както трябва или той не е наред нещо.... :o :o

kremen4eto
03-15-2011, 17:34
Беше същата работа при мен, а е на 25. Само че при нас проблемът беше все още неизграденото доверие и с времето всичко стихна.

При вас би трябвало да има доверие. Той от началото на връзката ли се държи така?

tansiii
03-15-2011, 17:40
[quote="kremen4eto"]Беше същата работа при мен, а е на 25. Само че при нас проблемът беше все още неизграденото доверие и с времето всичко стихна.

При вас би трябвало да има доверие. Той от началото на връзката ли се държи така?
Може би 2 3 месеца след на4алото на връзката ни :x

kremen4eto
03-15-2011, 17:47
[quote=kremen4eto]Беше същата работа при мен, а е на 25. Само че при нас проблемът беше все още неизграденото доверие и с времето всичко стихна.

Е, значи ти няма доверие. Сигурна ли си, че не си давала повод за ревност?

tansiii
03-15-2011, 18:06
[quote=kremen4eto]Беше същата работа при мен, а е на 25. Само че при нас проблемът беше все още неизграденото доверие и с времето всичко стихна.

Е, значи ти няма доверие. Сигурна ли си, че не си давала повод за ревност?
Според мен не съм давала никакви поводи,а той прекалено добре знае,4е никога не съм му изневерявала.И той е сигорен в това..даже той ми го е казвал много пати...4е е сигорен в мен :П

mArMaLaDkA
03-15-2011, 18:11
той ми казва,4е той бил мом4е и ги осештал тея работи.

Кажи му да не ти пробутва женски изречения повече. 8-)

buzzzz
03-15-2011, 18:14
И моя понякога се държи така ревниво, прави чалъми, но се усеща на време и не допуска да се скараме. И това, че не те взема с теб, когато излиза, е абсурдно! Според мен връзката ви няма много голямо бъдеще..

П.С. Как може на 20 години да искаш мнение в форум от тийнейджъри и да пишеш така? Нищо лично, просто любопитство.. :lol:

L1n4e7o
03-15-2011, 18:45
ти си рак, а той водолей...нормално е...той е обеден че е прав...зодията му е такава ''Аз знам'' , но не е прав , че усеща нещата...ти си рак и най-добре осещаш всичко...вярвай ми и аз съм рак...

и въпреки всичко....вие сте на по 20-22год....как може да се карате за такива неща......единственото нещо което обеснява всичко е липса на доверие от негова страна....поговори с него....успех :)

mon4eto
03-16-2011, 08:53
В една връзка трябва да се правят компромиси , за да бъде тя успешна. Нормално е на приятеля ти да му е неприятно , че излизаш с други момчета , но е крайно да му се дразниш за такова нещо. Мъжете винаги са ревниви когато става въпрос за тяхното момиче , приеми го и се вземи в ръце и не си проваляй връзката за глупости. Дотатъчно голяма си , за да разсъждаваш трезво !

fUcKsMiLe
03-16-2011, 12:32
В една връзка трябва да се правят компромиси , за да бъде тя успешна. Нормално е на приятеля ти да му е неприятно , че излизаш с други момчета , но е крайно да му се дразниш за такова нещо. Мъжете винаги са ревниви когато става въпрос за тяхното момиче , приеми го и се вземи в ръце и не си проваляй връзката за глупости. Дотатъчно голяма си , за да разсъждаваш трезво ! Абсолютно съм сългласна.

пп. Оправи си правописа, на 20 си за бога. (нищо лично..)