Влез

View Full Version : Поредния филм

Dying
03-15-2011, 22:49
Хей.. Имам нужда от едно странично мнение.. та се пристраших да пиша.. И това е поредната пубертетска история, свързана с момчета.. Та запознах се с едно момче, с което мога да твърдя, че доста се харесахме.. но всичко хубаво си има край.. докато всички не знаеха за нас, нещата бяха чудесни и когато всички разбраха, започнаха да говорят какво ли не и ние се скрахме.. след което не си говорихме няколко месеца, искам да кажа, че м/у нас беше доста нажежено.. докато един ден /скоро беше/ дойде и ми каза цитирам "Виж, се някога трябваше да го кажа, но сега видях, че започвам да те губя.. Затова искам да знаеш, че след всеки един не съм спирал да те обичам.. След теб не мога и 3 дни с момиче да се задържа.. Просто те не са ти.. И сега когато разбрах, че той ще е твоя герой, когато най-добрия ми приятел дойде и ми каза стой на страна от нея, е токава осъзнах, че съм те изгубил.. затова няма да кажа, че те обичам, защото чувствата ми са много по силни.. " И да, аз така да се каже имах нещо с най-добрия му приятел, но все пак той беше в моето минало.. Бях се примирила, че нищо няма да стане и продължих на пред.. и тогава се появи той, неговия приятел.. И аз не знам как стана.. но стана.. И когато чух думите, които въпросното момче ми каза, не знаех какво да кажа.. и преди три дни чух думите " Мразя те, не искам да те виждам.. отново ме разби на хиляди пърченца.. " А дори нз какво стана.. но не е това въпроса.. защото аз знам, че той още има нещо към мен... и сега не ме боли.. защо?? И просто не съм готова, да излезна със цялата компания и да го видя.. Просто не знам какво става с мен... хем не чувствам болката, хем не съм говота да го видя.. просто не мога да си го обесня.. и все пак продължавам да твърдя, че той е най-хубафото нещо което ми се е случвало..

xinfamous
03-16-2011, 00:03
Хей..дай снимка на 3ма ви и ще ти кажа какво да правиш.Аз мисля,че това първото момче наистина съжелява и те иска! Моят съвет е бавно и много предпазливо малко-по-малко да се пробваш да му отвориш тая вратичка която той е затворил.Да го помолиш да ти обясни неговата гледна точка защо всичко се е развалило и да я опровергаеш с твоите факти! Също така след като най-добрия му приятел е решил да бъде с теб след като си била с неговия човек представи си що за приятел е..и дали би искала да имаш такъв човек до себе си :)

BlindedAngel
03-16-2011, 07:31
Пък аз му се чудя как може да продължава да иска още нещо от такава тъпа п*тка.Да имаш нещо общо с най - добрия му приятел ( не че и той не е за бой, ама това е друга тема ), е едно от най - долните неща които можеш да направиш и които да те вкарат в графа "К*рва".Но то пък не се и чудя на днешното поколение - кой от кой по - тъпи 8)

Dying
03-16-2011, 11:17
Пък аз му се чудя как може да продължава да иска още нещо от такава тъпа п*тка.Да имаш нещо общо с най - добрия му приятел ( не че и той не е за бой, ама това е друга тема ), е едно от най - долните неща които можеш да направиш и които да те вкарат в графа "К*рва".Но то пък не се и чудя на днешното поколение - кой от кой по - тъпи 8)

Много се ивзинявам, но мога да ти кажа, че не си прав.. Поради простата причина, че с 1вото момче не си бяхме говорили от известно време може би месец, два.. А другото момче, дори не знаех, че са приятели.. и аз го разбрах последна.. така, че нямаш никфо право да казваш кфото и да е!!

nepowtorima
03-16-2011, 17:37
А ти към кой изпитваш чувства... аджеба...
Изясни се.. ако обичаш първото момче, направи всичко по силите си да му обясниш как стоят нещата и, че и ти го обичаш и не искаш повече да се карате, а ако е другото момче - според мен - губиш си времето... не прави напук, защото е гадно ако ти правят на теб..

Dying
03-16-2011, 18:05
А ти към кой изпитваш чувства... аджеба...
Изясни се.. ако обичаш първото момче, направи всичко по силите си да му обясниш как стоят нещата и, че и ти го обичаш и не искаш повече да се карате, а ако е другото момче - според мен - губиш си времето... не прави напук, защото е гадно ако ти правят на теб..

Разбира се, че си обичам първото момче.. но просто не мога да направя каквото и да е.. смис като го видя и се обръщам в обратна посока.. като днес.. що за глупачка съм.. видях го, бях с една приятелка, която ми каза "Той те гледа"... а аз се направих на тъпа и казах "ай на бас, че съм по-бърза от теб" и тръгнах да тичам.. /това за баса го казах, защото се връщахме от тренировки../

Steff9423
03-16-2011, 19:13
xinfamous написа:

Хей..дай снимка на 3ма ви и ще ти кажа какво да правиш.Аз мисля,че това първото момче наистина съжелява и те иска! Моят съвет е бавно и много предпазливо малко-по-малко да се пробваш да му отвориш тая вратичка която той е затворил.Да го помолиш да ти обясни неговата гледна точка защо всичко се е развалило и да я опровергаеш с твоите факти! Също така след като най-добрия му приятел е решил да бъде с теб след като си била с неговия човек представи си що за приятел е..и дали би искала да имаш такъв човек до себе си Smile
+1
Момичето поиска съвет,а не да ѝ казвате каква била..т.п...
Според мен трябва да си поговорите,да обсъдите ситуацията..Точно това е стъпката към израстването в сферата на любовта...Поговорете си,изяснете нещата,сподели му истинските си чуства..И така..Пък ако той продължава да се държи като дете,остави го да се справи сам..Пък ти чакай някой по-зрял в това отношение..

Dying
03-16-2011, 20:48
xinfamous написа:

Хей..дай снимка на 3ма ви и ще ти кажа какво да правиш.Аз мисля,че това първото момче наистина съжелява и те иска! Моят съвет е бавно и много предпазливо малко-по-малко да се пробваш да му отвориш тая вратичка която той е затворил.Да го помолиш да ти обясни неговата гледна точка защо всичко се е развалило и да я опровергаеш с твоите факти! Също така след като най-добрия му приятел е решил да бъде с теб след като си била с неговия човек представи си що за приятел е..и дали би искала да имаш такъв човек до себе си Smile
+1
Момичето поиска съвет,а не да ѝ казвате каква била..т.п...
Според мен трябва да си поговорите,да обсъдите ситуацията..Точно това е стъпката към израстването в сферата на любовта...Поговорете си,изяснете нещата,сподели му истинските си чуства..И така..Пък ако той продължава да се държи като дете,остави го да се справи сам..
Пък ти чакай някой по-зрял в това отношение..

Ами да бъда честна, пробвах.. но за жалост не ще да ме чуе.. Е, поне не бяга от мен де.. нещо което аз направих днес :Х:Х

TheNewReligion
03-16-2011, 20:56
Хей..дай снимка на 3ма ви и ще ти кажа какво да правиш.
8-)