View Full Version : Проблем с момче.. :X
sladurka122
03-16-2011, 12:22
Харесвам си едно момче, но не знам дали той ме харесва.. Говориме си често по телефона, излизаме на вън, но не съм сигурна дали той ме харесва.. Как да му кажа, че го харесвам(момиче съм).. Имам чувството, че ако му кажа ще ми се изсмее в лицето.. Обръща ми внимание, но не мога да му кажа, че си го харесвам.. Какво да направя??
Гледай действията му и бъди сигурна, че има големи симпатии към теб и тогава му кажи. Няма начин да ти откаже освен ако е глупав ;д
MegiBoOm
03-16-2011, 16:14
Гледай действията му и бъди сигурна, че има големи симпатии към теб и тогава му кажи. Няма начин да ти откаже освен ако е глупав ;д
+ недей ти първа, остави го той да действа...
sladurka122
03-17-2011, 15:13
Ами... Той ми предложи на 4 - тия ден когато се запознахме, но аз не го познавах както трябва и му отказах.. Сега го познавам по - добре и не бих му отказала, но той може би иска да сме само приятели или се притеснява.. А и откакто идва едно момиче от Шумен и само му се натиска, имам чувството, че си я харесва...
Абе момичетата сме голяма работа :D ... а и нали ги знаеш и момчетата все пак и те си имат нужди :D .. може да не я харесва . Изчакай още малко време да мине .. виж как се развиват нещата и действай . А и ако наистина го харесваш , няма да го дадеш на друга нали ?! Важното е ти какво искаш ?
VampireLover3
03-20-2011, 09:49
Ако наистина те харесва няма да се предаде и дори след като си му отказала... Щом говорите и излизате може да има все още някакви симпатии към теб.. Само не се отчайвай . направи му намек,че го харесваш и, че евентуално си готова да тръгнеш с него, НО не му го казвай направо. :?
Ако го харесваш,го дръж здраво и не го пускай... направи така,че да е твой!До колкото виждам,теб те е страх от отговора му!Викни го някъде на спокойно място,като сте 2-та му кажи,че когато ти е предложил си отказала,не защото не го харесваш,а защото е било твърде рано и не си знаела що за човек е! :-D Виж го как ще реагира,разкрий му чувствата си... ако е мълчалив го целуни (ама не му пускай език,все пак не е отишъл на зъболекар или на профилактика на гърлото :razz: )... т'ва ще го накара да се замисли... Бъди сигурна след целувката,сам ще те потърси и ще поеме той от тук нататък... и остава само да се забавляваш! :grin: :grin: :grin:
Успех! :-P
blackrose
03-22-2011, 07:26
най хубаво е в прав текст.ако момчето си заслужава значи си заслужава и да рискуваш :)
Предложил ти и ти си му отказала... сега ти му кажи предложи и ако ти откаже сама си си виновна, че не си приела по рано.;)
Добре де... да кажем,че познаваш ти някой от 2-3 дни,въпреки че ти харесва,ти не знаеш нищо за него!Би ли приел/а :-D
sladurka122
03-22-2011, 15:47
Ако го викна само него, идват и другите и така не можем да останеме сами.. Вчера излязохме и постояно ме гушкаше, прегръщаше, сядаше до мен и т.н. , но никога не оставаме сами... Винаги някой дойде... :(
А колкото до това : (ама не му пускай език,все пак не е отишъл на зъболекар или на профилактика на гърлото :razz: ) .. няма споко :D
Аз да си кажа... 'Щото на мене са ми го прилагали и не знам к'во ми идваше да направя... сама си прави изводите :D
misho1993
03-22-2011, 21:07
По всичко си личи, че те харесва..
Не можете да останете на семе?
Прочетох, че ти се обажда.. Следващият път когато ти звънне, го покани на разходка (само вие 2-мата). Ако не действа, гушни го, ако пак не вдява целуни го, но лека нежна целувка естествено, останалото би трябвало да се нареди от само себе си. :) Успех!
според мен след като първият път си му отказала и сега просто го е шубе да не се повтори същият сценарий. Помогни му малко. Ако се притесняваш ти да му кажеш първа, поне поеми инициативата и го "накрай" той да разкрие чувствата си пръв. Прави по-очевидни намеци, дръж се мило с него, казвай му правилните неща (ти знаеш кои са). А това, че не можете да останете никъде сами - покани го у вас да гледате филм или да ти "помогне" с някое домашно или пък отидете на кино или кажи, че ти трябва мъжко мнение за подарък на брат, братовчед, баща измисли нещо. Винаги има възможности, стига наистина да го искаш ;)
sladurka122
03-23-2011, 08:27
според мен след като първият път си му отказала и сега просто го е шубе да не се повтори същият сценарий. Помогни му малко. Ако се притесняваш ти да му кажеш първа, поне поеми инициативата и го "накрай" той да разкрие чувствата си пръв. Прави по-очевидни намеци, дръж се мило с него, казвай му правилните неща (ти знаеш кои са). А това, че не можете да останете никъде сами - покани го у вас да гледате филм или да ти "помогне" с някое домашно или пък отидете на кино или кажи, че ти трябва мъжко мнение за подарък на брат, братовчед, баща измисли нещо. Винаги има възможности, стига наистина да го искаш ;)
Да си кажа, той не е много умен, за да ми помага.. По скоро аз да му помагам, но на него не му е нужно, защото не отваря учебник.. А ако го поканя на разходка само ние двамата, ще дое и братовчед му ии т.н.
Аз му казвам кое е правилно.. Като например когато запали цигара някой от приятелите му и иска да пуши, аз не му давам, а той ме слуша.. Заради мене ги намали...
sladurka122
07-09-2011, 22:40
Мерси за помоща, но вече си имам приятел и той приятелка, така че, ако искате махнете темата..