Влез

View Full Version : Съдържа ли сперматозоиди течността преди еякулация?

Sportexxxxxx
03-16-2011, 14:14
Здравейте! На 17 години съм и съм нов в сайта.Не знам дали темата ми е постната на правилното място но се надявам това да не е голям проблем..
И така.. "проблема" ми е следния:експериментирам от известно време с "механичната любов" и мога да кажа,че почти се научих да конктролирам еякулацията си,но имам притеснения отностно течността,която излиза когато "стегна" съответния мускул и напрежението изчезне.На вид е бяла,напълно прозрачна и доста слузеста.Възможно ли е тази течност да съдържа сперматозоиди и дали е възможно само от нея да се забременее? Изчетох доста теми по въпроса ,но в нито една не намерих някакъв задоволителен,точен отговор.Ако можете да отговарят хора,които наистина знаят за какво става въпрос.. :) Благодаря ви предварително! (и между другото,когато съм с приятелката ми,почти винаги когато ми стане,а това се случва често(явно лесно се възбуждам)и след това ми падне усещам точно тази течност как изтича(това никога не ми се случва когато ми стане и когато съм сам и въпроса ми е дали това е нормално или съм нещо дефектен..) Не съм девствен, но точно заради тази течност се притеснявам много от секса без презерватив,а всички казват,че "без" е къде къде по добре .. :)
И още веднъж благодаря предварително :)

Joc
03-16-2011, 14:20
да

SlowDownBaby
03-16-2011, 14:49
Aми до колкото аз знам - да може да се забременее,но шанса е съвсем минимален.
Не мисля,че някой ще има право да те съди,че го правите без презерватив,защото и на мен повече ми харесва без. Все пак 5 месеца не съм забременяла от тази течност,така че съмнявам се,че въобще може да стане нещо. :-D

krem4et0
03-16-2011, 15:18
SlowDownBaby, може да стане естествено и на мнооооого двойки така им е станало бебето. Разбира се трябва да си в овулация и ред други фактори (например скорошна предишна еякулация), но е реална възможност. Сигурността на този метод е 70-75% срещу 98 с презерватив и 99 с противозачатъчни.

n3razum3n
03-18-2011, 20:21
Така да ти обесня значи тази течност се нарича предеякулационна течност,но можеш да я срешнеш и под други наименования аз съм я чувал под сълзене и още куп имена.

Сега да ти обесня значи тази течност се появява при всички нормално
развиващи се момчета.Наподобява много и почти е същата по състав с тази течност която момичетата изпускат при възбуда.Значи въпросното сълзене или предеякулационна течност върши точно същата работа както и течноста при момичетата а именно овлажняване :) По въпроса ти значи тази течност се изпуска от специални жлези и няма нищо общо със спермата,но както при всичко и това си има изключение така че не е изключено да има 1-2 сперматозойда но ако изкараш някакъв страшен късмет може точно този 1 сперматозоид да свърши работата.Ааа искам да кажа че сперматозойди са намирани дори в урината така че презерватив му е майката гадно е ама кво да се прави щом не искаме пищящо нещо до нас :Х CONDOM айде чао от мене :-D :-D :grin:

Lady_B_
03-18-2011, 20:25
да

+1

TurboFree
03-19-2011, 07:56
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=200811

norain
03-19-2011, 10:04
Така да ти обесня значи тази течност се нарича предеякулационна течност,но можеш да я срешнеш и под други наименования аз съм я чувал под сълзене и още куп имена.

развиващи се момчета.Наподобява много и почти е същата по състав с тази течност която момичетата изпускат при възбуда.Значи въпросното сълзене или предеякулационна течност върши точно същата работа както и течноста при момичетата а именно овлажняване :) По въпроса ти значи тази течност се изпуска от специални жлези и няма нищо общо със спермата,но както при всичко и това си има изключение така че не е изключено да има 1-2 сперматозойда но ако изкараш някакъв страшен късмет може точно този 1 сперматозоид да свърши работата.Ааа искам да кажа че сперматозойди са намирани дори в урината така че презерватив му е майката гадно е ама кво да се прави щом не искаме пищящо нещо до нас :Х CONDOM айде чао от мене :-D :-D :grin:

6+

DENKAZ
03-19-2011, 20:59
Чекай we мой, като ти става пред нея, кого чакалиш? Вадиш питона и я погваш.... та и както си чул, без кондомец е къде къде по кеф.

baby_join_me_in_dead
03-20-2011, 17:01

Специални жлези, 1-2 сперматозоида :D :D :D :D :D :D
По тъпи неща не бях чувала! Не може да са 1-2 сперматозоида, сперматозоидите са клетки и първото, трудно ще се преброят в тази течност, а второто.. Тя съдържа мъртви сперматозоиди, тъй като преди това именно от този канал си свършвал нали? Та шанса да има оцелели сперматозоиди не е малък.. Но рядко се случва да се забременее.. Не забравяйте, че да се забременее спермата трябва да бъде ''изстреляна'' при еякуация под висока скорост, това трябва да се случи по време на овулацията на момичето, която е само 48 часа на всеки 28 дни, естествено след или преди овулацията не може да се забременее и общо взето това е.. А и живите сперматозоиди в киселинната среда на влагалището се движат с 2мм в час, което прави леко невъзможно достигането на яйцеклетката(която евентуално все още не е напуснала фоликулът си и не се е озовала в фолопиевата тръба)