View Full Version : Имам проблем с дупките за обици...
MeLikesPie
03-16-2011, 15:32
Здравейте, глезени ми пилци :D :-)
Дупките ми за обици са зараснали до половината, тоест виждат се, но не може да се мине през тях. Как мога да ги продупча наново? По нормалния начин, или някак другак? Освен това, с абокат или с пистолет е по-добре?
Ии, един по-несериозен въпрос, дали има мед-обици, които да са малко по-готик на вид? 8-)
XxBubblexX
03-16-2011, 15:36
пробвай с абокат трябва да стане :))
AdrenaliNa
03-16-2011, 15:43
с абокат,а може и с безопасна игла,но трябва да е добре почистена :)
MeLikesPie
03-16-2011, 15:50
Аз все пак имам намерение да ходя при професионалист, няма сама да се коля...
А, и друг въпрос, как повече боли, с абокат или с пистолет?
XxBubblexX
03-16-2011, 15:54
абокат
Felicityy
03-16-2011, 16:22
наскоро ми се наложи да махна едната си обеца( на хрущяла, от около 5-6 месеца) и след няколко часа когато реших да я сложа имах същия проблем като теб 8-) но си я 'пробих' отново с обецата.. просто трябваше да натисна по-силно 8-) :)
FuckingFreak
03-16-2011, 16:51
Оффф болката е нищожна, моментна...
Боли повече с пистолет, той те дупчи директно с мед. обица, която е тъпа, а абокатът е остър.. Не случайно не използват бабини или безопасни игли, нито пък пистолети, когато поставят системи на някого, знам че това е друго но няма по какъв начин да го обясня. Та така.. И може и малко кръв да ти текне, не се притеснявай
DesireToFire
03-16-2011, 17:42
Аз така като не нося с месеци и после просто с обицата я пробивам и нямам проблем. Стига да не е зарастнала напълно де.
MeLikesPie
03-16-2011, 18:45
Пробивала съм се с обицата, но ми се възпали и гнояса и имаше хематони. Да се занимавам сама с ушите си - невър аген.
Мисля че няма проблем да ги пробиеш отново с пистолет.А относно мед.обици нищо, че не са много хубави и без това ще ги носиш малко. Лично аз си харесвам мед.обиците.Утре ще кача снимка.
Everywhere
03-16-2011, 18:53
Щом ще ходиш при професионалист - той си знае работата ;)
Иначе - с абокат.
MeLikesPie
03-17-2011, 13:50
xxYOxx, вече е утре 8-)
KumchoValcho
03-17-2011, 14:10
Огромен професионалист трябва да си, за да спазваш няколко елементарни хигиенни правила и да пробиеш едно ухо с абокат на традиц. място.
Тичай на "професионалист" (познат още като кварталната козметичка)...
Човек се учи от грешки. Това, че си си оакала ухото веднъж не значи, че не трябва да пробваш пак, просто бъди по-прецизна и най-вече СПАЗВАЙ хигиенните правила. Ти самата каза, че си се пробивала с обицата - това НИКОГА не трябва да го правиш, защото месото се разкъсва, а не се пробива. На същия принцип е и пистолета. Ползвайте абокат, промивайте старателно обицата и областта на ухото с подходящите препарати за целта и след това се грижете за пърсинга си по правилния начин и е малко вероятно да имате проблеми.
monttitty
03-17-2011, 15:14
наскоро ми се наложи да махна едната си обеца( на хрущяла, от около 5-6 месеца) и след няколко часа когато реших да я сложа имах същия проблем като теб 8-) но си я 'пробих' отново с обецата.. просто трябваше да натисна по-силно 8-) :)
да бе часове :shock: първите ми дупки, които са ми от 3 годишна хода с дни без обици..ама тая от хрущяла не съм я махала от както се пробих (2 месеца) и явно няма да я махам :?
MeLikesPie
03-17-2011, 15:48
Тътакаа, нов въпрос 8-) : Къде, според вас, да ида: в студио, в болница, другаде...?
Everywhere
03-17-2011, 16:02
По-добре в студио, отколкото при козметичка ;)
MeLikesPie
03-17-2011, 16:06
Сигурно ще ида в На Тъмно, има добри отзиви за тях :)
А там дали има черни мед-обици (в смисъл с черна глава, иначе от подходящ материал)?
Ето я и обещаната снимка.
http://www.prikachi.com/images/568/3103568f.jpg (Не се вижда много добре за това ще поясня,че обиците представляват звездички с кристалчета в средата.)
VampireLover3
03-17-2011, 19:16
Аз ходих в на тъмно (варна) обеците не са нищо особено .. има някакви с камъчета и са съвсем мънички на мен не ми харесаха,но имах късмет и попаднах на единствените хубави ето и снимка :
http://prikachi.com/images/199/3104199M.jpg (ухото ми е червено, защото се опитах да я извадя, но нещо не се получи ;д) иначе е като цветенце .. 8-)
MeLikesPie
03-18-2011, 08:04
ВампайрЛъвар, с абокат ли те дупчиха? Ии, колко ти струваше? Не вярвам да има разлика между цените в На Тъмно в София и Варна..
ПП Много ме кефат обиците ти, но са твърде добрички за мен 8)
Надявам се на нещо черно :smt077
VampireLover3
03-18-2011, 17:09
Ммм направиха ми я с пистолет,не усещаш никаква болка .. за една дупка е 7 лева ..
Мисля,че имаше и в черно но те бяха едни такива с малки камъчета..иначе имаше голямо разнообразеие от цветове,но всички модели бяха еднакви. 8-)
(когато си ги правих бях с приятелка тя си направи 3 наведнъж тъй като нямаше нито една дупка и сега на нея първите две и са възпалени и постоянно тече кръв,някой да знае защо се получава така ?)
ThexEndxOfxAllxHope
03-18-2011, 18:31
Първите ми дупки бяха пробити с пистолет и ми бяха сложени така наречените "медицински обици", които след време се прецакват, променят цвета си и започват да правят проблеми... Тогава бях втори клас, нямах толкова голям мерак за обици и оставих дупките да се затворят :D Следващите ми дупки по ушите - 8, както и две на хрущяла са пробивани с абокат, при полагани грижи и обица от подходящ материал не би трябвало да има проблеми... Най-подходящ материал за новопробита дупка за мен лично е титанът .. Титаниевите обици са по-скъпи, но има и доста различни видове.В "На тъмно" със сигурност продават... Отиди в студио, не рискувай при козметички, както и в поликлиники... Ако се интересуваш от още нещо в този сайт има достатъчно информация - http://piercing-bg.com/ Успех ;р