Влез

View Full Version : спешна помощ от момичета !!!

tainiqtbgg
03-16-2011, 15:58
Здр на всички ,аз съм момче на 20 години от скоро излизам с момиче която е по малка с3 години от мен и имаме наистина сериозен проблем.Проблема е в сеска: ( Приятелката ми е имала 2 сериозни връзки преди наща) .Проблема ни е в сеска.След като почнеме да правим секс още 1вата мин получава силни болки. (Запоследно го е правила 6-7 месеца ) , и да подчертая че пениса ми е от по-големичките) и Така пробвахме 2-3 пъти обаче не се получава .... и 2мата се чудим защо е така..Дано вие намерите отговор на този въпрос

DarkTemplar
03-16-2011, 16:03
Постарай преди проникването да я възбудиш максимално. Повече френски ласки, ако се налага и лубрикант. Нека се поотпусне. Би трябвало да свърши работа. :)

tainiqtbgg
03-16-2011, 16:05
Постарай преди проникването да я възбудиш максимално. Повече френски ласки, ако се налага и лубрикант. Нека се поотпусне. Би трябвало да свърши работа. :)

Ами човек възбуждам я максимално и тя си ми го признава, около 10на мин с пръстче и така натакатака зн .. и все пак започват болките след 30 секунди,даже ми каза че болките са подобони на тези които ,при първия и път... странно... : (

DarkTemplar
03-16-2011, 16:19
Явно вагината й не се разширява достатъчно. Освен нещата, които вече написах, нямам идея как да се процедира. Надявам се някоя от по-опитните и медицински запознати съфорумки да ти е по-полезна.

valll
03-16-2011, 16:24
по принцип след като скоро не го е правила е нормално първия път с теб да я боли малко, ама за такива болки :shock: възможно е да е заради размера на члена ти, но не вярвам, чак такива болки. виж най-добре е да отиде на гинеколог, защото е възможно наистина нещо да не е наред, което искрено се надявам да не е така.

galin4o0o
03-16-2011, 16:24
Плюй повече :))))))) !!! Малко естествена смазка :}}}

marin4itu
03-16-2011, 17:05
Не е правила секс отдавна, затова я боли. Трябва вагината й да се нагоди към пениса ти, а това ще стане единствено със секс. Ползвайте лубрикант, бъди нежен, не бързай. По принцип след първите 5 минути би трябвало да се оправи.

kstanishev
03-16-2011, 17:07
айде направи си реклама с размера :D

Имам подобна позната, с която винаги като започнем да правим секс, я боли в началото. От по-рядко сексоправене е. И браво, че си си намерил тясна, че то на 17 вече можеш и колата си да вкараш сигурно.

Ако не стане, режи го малко (в кръга на шегата ей)

Schneeflocke
03-16-2011, 17:16
пробвайте по-отворена поза, при която не можеш напълно да проникнеш в нея - лъжияки с един крак във въздуха, тя настрани, горното коляно до гърдите, ти обкрачваш долния крак и т.н.

dimdim
03-16-2011, 22:13
Това не е проблем,винаги ако не е възбудена в началото ще боли и мен ме боли. 2 решения: I.възбуждаш я колкото можеш и както можеш,без да си егоист,раздавай се; II.или и го вкарай и бааавничко заедно с проникването я целувай,милвай и т.н. за да се оптусне и да се чувства сигурна...Все пак има я още онази тръпка от непознатото при нея. Може би това я притеснява-не сте сигурни един с друг, а и адреналина покрай голямото чувство,което го има в началото на всяка връзка,си казва думата.

krem4et0
03-17-2011, 09:54
tainiqtbgg, kalinats писането на кирилица е задължително!

По темата - нормално е да се чувства така. Аз ако 10 дни не правя секс се чувствам като девственица. Влагалището се разпъва (все пак от там се ражда цяло бебе), а после се прибира. Пробвайте първоначално в мисионерската поза, прониквай по-бавно, даже постой в нея без да се движиш. Нека актът да не е много дълъг. След ден-2 правете пак секс. Ще се свикне с това, но трябва да е по-нежно и изисква малко тренинг.

hondacbr954
03-17-2011, 10:15
Бе уж всички разбирачи... Проблема не е в тебе пич... Питаи я дали има бяло течение, възможно е някакви здравословни проблеми да има... Ти ен си и парвия- не знаеш какво е превила преди тебе... седни и поговори с нея... Питай я дали започва да и пари... Аз доколкото разбрах болките се появяват не с проникването а малко след това... Значи проблема не е в пениса ти или в това че е тясна а някаде другаде... Нека да ходи на гениколог... Нека се прегледа докато е време...

Schneeflocke
03-17-2011, 10:25
Значи проблема не е в пениса ти или в това че е тясна а някаде другаде...

Мдааа, може той да влиза прекалено дълбоко. Дебел пенис - болка при проникване, изчезва бързо. Дълъг пенис - болка, когато целият влезе, не минава...

MartiSSima
03-17-2011, 12:26
Значи проблема не е в пениса ти или в това че е тясна а някаде другаде...

Мдааа, може той да влиза прекалено дълбоко. Дебел пенис - болка при проникване, изчезва бързо. Дълъг пенис - болка, когато целият влезе, не минава...

Аз съм на същото мнение.Пробвай друга поза при която не влиза целия член.Мисля, че така ще е по добре.И на мен ми се е случвало, но болката идва явно от това че самия пенис влиза много навътре...Пробвай по - бавно, повече френска и пози в които не е целия пенис вътре.

JustAdream
03-17-2011, 13:04
Плюй повече :))))))) !!! Малко естествена смазка :}}}

Бих добавила естествена смазка пълна с бактерии.