View Full Version : Някой може ли да те накара....?
teenboymartto
03-16-2011, 16:23
Някой може ли да те накара да си изчистиш стаята или да си оправиш леглото, или да се изкъпеш, или пък да вдигаш даската на тоалетната :lol: освен ако ти не го направиш по свое желание :)
да си изчистя стаята - от скука
да си оправя леглото - за да не изглежда мн разхвърляно или за да легна после
да се изкъпя - нужда от релаксация, освежаване и да се чуствам чиста
:D
Fiction7577
03-16-2011, 17:48
Да си изчистя стаята - Ако ми е скучно, ако ще идват гости
Да си оправя леглото - ами ако е много разхвърляно може и да се смиля, или ако трябва да си лягам
Да се изкъпя - Не е нужно да ме карат, това си е хигиена
Yancheto
03-16-2011, 18:51
Да, може. Зависи с какво те заплашат.
BladeDancer
03-16-2011, 19:12
не
GossipGirl89
03-16-2011, 19:45
По принцип не се налага да ме карат да ги правия тия неща - сама си се сещам 8-)
По принцип не се налага да ме карат да ги правия тия неща - сама си се сещам 8-)
а тъй...
даже ми беше много странно, когато четях темата, защото... защо изобщо някой да ме кара да го правя, като тези неща са най-нормалните, които без дори да се замислям ми идват и ги правя
SlowDownBaby
03-17-2011, 08:16
Да си изчистя стаята - Редовно го правя,просто не мога да си легна,ако знам,че в стаята ми е кочина.
Да си оправя леглото - Задължително.Всяка сутрин като стана,опъвам си одеялото и слагам няколко възглавнички.
Да се изкъпя - Е това вече е тъп въпрос.Кой не го прави. :-D
mynichka
03-17-2011, 13:16
дам
Да, може. Зависи с какво те заплашат.
LigLaTaa
03-18-2011, 04:43
:lol:
BaffaLsc
03-18-2011, 10:26
Никой не може да ме накара да направя каквото и да било..
fUcKsMiLe
03-18-2011, 11:14
Ще ме накара някой.. да, ама в другия живот.
А относно другите въпроси:
*стаята - само когато ми е скука
*леглото - винаги (почти)
*банята - въпрос на хигиена е.. който не го прави.. 'блазе' им на хората около него ;-)
Да си изчистя стаята - в събота чистя , но до неделя е същото като преди това : )
Да си оправя леглото - рядко го оправям, само след като си сменя чаршафите или ще имам гости. Сутрин ставам в 6, отивам на училище почти веднага и нямам време, следобяд спя и то почти е вечер така че не виждам смисъл 8-D (има смисъл де, бъзикам се :D )
Да се изкъпя - обожавам да се къпя и да си мия зъбките, искам постоянно топла вода, а не тъпия бойлер, на който водата му свършва след 15 минути.. :х
Requisition
03-19-2011, 17:32
Стаята - всичко в шкафовете на бързо един парцал само когато ще идва някой.
Да си оправя леглото - сам го правя, 20 секунди не са краят на света.
Къпя се всеки ден и обожавам да го правя, няма защо да ме карат.
DubstepRLZ
03-20-2011, 00:22
+++ :)
rosencetooo
03-20-2011, 05:48
Не е нужно някой да ме кара да правя нещо и сама мога да си преценя , че трябва да го направя и т.н :)
danibebi
03-20-2011, 08:47
Всичко правя по свое желание, но само чистенето на стаята не винаги.. 8-)
По принцип сестра ми чисти стаята, но понякога се налага сам да го направя 8-) А до колкото другите неща, няма защо някой да ме кара да ги правя... те са си част от ежедневието.
Всичко правя по свое желание, но само чистенето на стаята не винаги.. 8-)
HipHopG1rl
03-24-2011, 17:02
А ми те казват казват аз нищо не правя и накрая чакам сама да се сетя 8-)
Да си изчистя стаята - Мноооого рядко!
Да си оправя леглото - Не 8-)
Да се изкъпя - Не е нужно да ме карат! Това е хигиена!
Не, никой не може да ме накара да правя каквото и да било. :D
shokoladd
03-26-2011, 20:51
Нее...ако някой ме накара ще се заината просто така и после ще го свърша :D
kikidikiriki
03-27-2011, 07:43
Аз когато си искам си правя каквото си искам! :D
CherryBell13
03-27-2011, 22:19
НИКОЙ не може да ме накара да правя каквото и да е!!!!! Аз съм много темпераментна и самостоятелна, а родителите ми просто не могат да спорят с мене така или иначе ако си наумя нещо ще го направя няма смисъл да се съпротивляват :? Просто като почнат да спорят с мене се сещат че няа стане по тяхната и се отказват :D как ли пък не ще ме накарат да им вървя по гайдата :D в някой друг живот
BrownEyes
03-28-2011, 08:34
Ами в крайна сметка никой не може да ме накара нито едно от тези изброните,ако аз сама не искам или не реша :]
^ Т'ва вашите да те карат да се изкъпеш е... потресаващо! :shock:
Сама си се сещам да ги правя тия работи, никой не ме кара. :)
Стаята- като стане непоносимо вътре или искам да си намеря нещо. Обичам да ми е разхвърляно.
Леглото- Като искам да легна, а това се случва много често.
Къпането- Не съм се замислял, ама го правя всеки ден.
gegata15
03-30-2011, 07:25
всичкото го правя без да ми се казва, след толкова години крясъци как да не се научи човек да чисти :Д
да си подредя стаята ако е голяма скука или ще идват гости
да си оправя леглото всеки ден го правя
да се изкъпя няма нужда да ме карат много обичам да се къпя :D
Някой може ли да те накарада се изкъпеш, или пък да вдигаш даската на тоалетната)Считаш за нужно някой да те кара да правиш тези 2 работи???И обикновенно тФа дет се 'дига на тоалетната е чиния не дАска...
bebeemalko
04-01-2011, 20:53
Ти прасе ли си че да те карат да го правиш. Не виждам смисъл в тая тема :-o