View Full Version : Момичета какво мислите за татуирани момчета
dostavchikat
03-16-2011, 18:11
Е харесват ли ви отвращават ли ви, безразлични ли са ви. Кажете мнение.
coollove9
03-16-2011, 18:29
Яки почове според мен :-P
TheGirlNextDoor
03-16-2011, 18:32
абселютно зависи от момчето!Tатуса не те прави такъв и онакъв....
Веднъж бях чела една статистика, че татуираните мъже са по-лоши от нетатуираните и това малко ме отвърна от нашарените типове 8-) Не знам дали може да се вярва на това де...
Едва ли ще отхвърля някого, ако е татуиран и ако ми допадне по нрав де...
Лошото на татуировките е, че по тях може да се съди за човека. Т.е. ако ми се стори че татуировката е тъпа или посредствена, т'ва е минусче за човека, който я носи, хахаха.
Смислените татуировки и тия с послание ми харесват обаче ;) Да научавам нещо за човека, когато ги гледам, и да са вълнуващи, а не някви посредствени йероглифи тип "сила", "секс", "огън" или "suck my dick bitch" и т.н. (виждала съм такива), или пък грозни татуси. Блякс =р Предпочитам тия с посланията или оригиналните и красиво нарисувани. Тогава татуса може да е даже бонус за момчето ;D
винаги са ме привличали...от друга страна пък са или безразсъдни или решителни....Или напълно наясно с интересите си ...или не знаят какво искат. Татуираните винаги са в двата края,дано се нацели по-добрия. :-) :-) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
rosencetooo
03-17-2011, 03:07
Все ми е тая , дали някой има или няма татуировка :) Тя не прави човека и не мисля , че има някакво значение.. .Не гледам по-различно на тези , който имат :)
ForzaFelipe
03-17-2011, 08:48
Имам татуировка от около 4-5 месеца и някакво специално внимание не виждам.Питат ме кога съм я направил или нещо такова но нищо специално.Татуировката не може да е определящ фактор,дразня се че доста хора смятат че щом си татуиран значи си някакъв идиот който вообще не мисли за каквото и да е и някакви глупости...
Bonita1991
03-17-2011, 08:57
харесват ми, но в рамките на нормалното :-D , а не целия обрисуван :-D
krem4et0
03-17-2011, 09:46
Не ми харесват и не ме привличат. Темата не е ли за любов?
TheBeliever
03-17-2011, 09:50
Нито ми пречат, нито ме впечатляват. Но някои татуси могат да покажат много за притежателя им, така че зависи и от посланието на татуировката.
ivcheto0o
03-17-2011, 11:14
alonedark
03-17-2011, 11:21
Aww...обожавам татуирани момче , в умерине количества , не целите нашарени де...изглеждат някакси външно и вътрешно супер силни...
fUcKsMiLe
03-17-2011, 15:04
Нито ми пречат, нито ме впечатляват. Но някои татуси могат да покажат много за притежателя им, така че зависи и от посланието на татуировката.
PyCoKoCkA93
03-17-2011, 15:09
Зависи от ред неща...От момчето,от татуса,от количеството татуси.Аз лично МРАЗЯ татуирани от горе до долу-отвращават ме!!! 8)
Ей сега като си направя ръкавите ще става сеир :Д
За мен няма значение дали са китайски йероглифи или картинка, просто ако ще е нашарен трябва да си взема татуса ПОНЕ толкова насериозно, колкото ги вземам аз. Мъж, който смята, че това, с което е белязал тялото си завинаги е просто картинка, е прекалено повърхностен за мен.
againstyou
03-17-2011, 16:00
Върху мен имат супер голямо внимание.Намирам ги за супер секси и почти моментално се хвърлям в действие ако видя татус;)
fakesmiles
03-17-2011, 17:46
привличат ме по някакъв начин,да не говорим за татуисти 8-)
обаче съм малко предубедена към 15 годишни момченца с трайбъли и некви маски,да не говорим за only god can judge me
chanelbarbie
03-17-2011, 18:39
еми зависи..
но попринцип са адски якии .<333333
суперр мноу ме кефяттт :-) <3333
BlindedAngel
03-17-2011, 18:52
Само да питам какво ще рече много "надраскани".Ако татусите са повече или просто ако по - голямата част от тялото е изрисувана.Не че се водя по чуждия акъл но ми е интересно просто.Имам надпис на гърдите и един египетски символ на врата, като цяло двата татуса не са много обемни, но имам намерение в скоро време да си почвам целия гръб и спирам с татуировките.Това към много нарисуван ли спада 8-)
marin4itu
03-17-2011, 19:02
Ами аз самата имам 2 татоса, които за мен имат значение. Нямам нищо против не само момчета, но и момичета с татоси, стига да имат смисъл, а не да са направени, защото е модерно, или защото си мислят, че като имат татуировка са велики.
Аз твоите доколкото виждам пак не са чак толкова големи, за да се броиш "много татуиран". Пак си "много", но не в тоя смисъл на "много".
Мисля че под "целия изрисуван" се има предвид нещо такова (http://1.bp.blogspot.com/_uhOlBFhdfh4/TS8pBGOoBhI/AAAAAAAAA_k/7A_D_fkxAO8/s1600/how-many-lil-wayne-tattoos.jpg) или такова (като жената) (http://i.ehow.com/images/a04/sl/cv/pick-right-tattoo-designs-800X800.jpg), цък (http://www.ashleyb.org/images/eccentric_tattoo.jpg) ...
Въпреки че мен последните 2 ме кефят в някаква степен. Не да са по мен, ама да гледам така нашарени хора с ръкави и с татуси по краката. Не си е зле, стига да са естетични и артистични татуировки.
pricelessxv
03-17-2011, 20:43
Ооох обожавам ги! :grin: :smt007 много ми харесват като имат татуси и на двете ръце.. някак си, изглеждат ми по-силни, а и особено ако имат изпъкнали вени на ръцете си.. priceless! :smt049
Оооо аз ги намирам за много секси.. :grin:
Но пък също така мисля, че татуировката трябва да значи нещо за самия човек...а не просто щото сега е модерно и дай и ние да си направим.. :?
Иначе като видя някой с татос ..естествено, че тва е плюс за него... :P
О и аз съм фен на татуировките. Обичам ги, в умерени количества, не обичам да се парадира с тях. Просто ми харесва идеята да сложиш нещо важно за теб на тялото си. Няма значение дали е китайски йероглиф, кръст, дракон или only god can judge me, до толкова, до колкото за човекът наистина означава нещо, а не е просто гъзарска картинка.
Аз имам китайски йероглиф и много съм си привързана към него, не защото е красив (колко може да са красиви няколко преплетени черни чертички), а защото значението му е важно за мен, а предпочитам не всеки да знае какво пише.
Имам татус на крака, който си направих ей така, щото бях решила, че го искам и сега го ненавиждам, понеже е на място, на което можех да си нарисувам нещо по-смислено.
Имам и трети на китката, който ми е любим, по същата причина - макар да е обикновена картинка, за мен си носи по-дълбоко значение и е свързан с един определен период от живота ми.
Имам планове и за още най-малко 2 татуировки, избрала съм местата, знам и какво ще представляват (в общи линии). Просто чакам техния момент, за да се случат :)
Rorschach
03-18-2011, 06:19
Нях...
Само да питам какво означава, че татуировката трябвало да значи нещо за самия човек - та тя винаги значи, дори и да означава - ей, тази картинка ме кефи и искам да съм модерен - това й е значението.
А иначе е все по-масово да си дамгосан за цял живот - леко е тъжно.
MaLkaTa_LaDy
03-18-2011, 06:25
Една татуировка може да направи едно момче да изглежда малко по-лош или доста по-глупав. Говоря за една само, повече не харесвам. Всъщност като цяло не харесвам татуировките.
Rorschach
03-18-2011, 06:29
Една татуировка може да направи едно момче да изглежда малко по-лош или доста по-глупав. Говоря за една само, повече не харесвам. Всъщност като цяло не харесвам татуировките.
а може ли да ми обясниш каква е зависимостта?
Отделно от това, че не харесваш татуировките...
Нях...
Само да питам какво означава, че татуировката трябвало да значи нещо за самия човек - та тя винаги значи, дори и да означава - ей, тази картинка ме кефи и искам да съм модерен - това й е значението.
А иначе е все по-масово да си дамгосан за цял живот - леко е тъжно.
Ти най-добре знаеш какво значи. Наляво и надясно има хора, които се рисуват просто, за да са нарисувани. Което до води до някаква каша от картинки.
Казвам ти, обичам татуировките, които носят някакъв смисъл. Щото моите, ако ги гледаш, са си направо тъпи. Можеш да сметнеш и че съм се водила по няква мода като си правих йероглифите (отделно въпроса, че тогава, когато я правих въпросната, йероглифите не бяха чак толкова модерни).
Rorschach
03-18-2011, 06:52
Но и самото им рисуване значи нещо за тях самите - ние може да не намираме смисъл, но дори и това, че просто е красиво има личен смисъл - човека е търсил нещо и го е намерил. Просто ние налагаме нашите стандартни и мислене в други реалии...
В очите на мнозинството моите татуси сигурно са тъпи и грозни, може и да виждат, че означават нещо, а може и да не го виждат - мен просто не ме грее. А и най-малкото - наживо ги виждат много малко хора. :)
Е хубаво де, нали това имам предвид и аз.
Макар че не съм съвсем съгласна, че всяка татуировка носи смисъл за този, който си я прави.
Но, you get the idea...
stelkastel
03-18-2011, 07:58
Момчето, по което си /про/падам има татуировка на гърдите. Единственото, което искам да му кажа, като я мерна е: ''Искам да видя татуировката ти над себе си!'' :D
Истината е, че татусите продължават да носят някакви негативни асоцииации особено сред хората от по-старото поколение. Естествено младите винаги са в конфликт с него и затова няма да е чудно, когато остареем всеки да има поне някакъв перманентен белег създаден след раждането му (баркоди)
много зависи от момчето и от татуировката. ако ми харесва момчето, татуировката само засилва това чувство. и съответоно ако момчето ми е противно татуировката е още един минус за него ;)
BlindedAngel
03-18-2011, 09:20
Аз твоите доколкото виждам пак не са чак толкова големи, за да се броиш "много татуиран". Пак си "много", но не в тоя смисъл на "много".
Мисля че под "целия изрисуван" се има предвид нещо такова (http://1.bp.blogspot.com/_uhOlBFhdfh4/TS8pBGOoBhI/AAAAAAAAA_k/7A_D_fkxAO8/s1600/how-many-lil-wayne-tattoos.jpg) или такова (като жената) (http://i.ehow.com/images/a04/sl/cv/pick-right-tattoo-designs-800X800.jpg), цък (http://www.ashleyb.org/images/eccentric_tattoo.jpg) ...
Въпреки че мен последните 2 ме кефят в някаква степен. Не да са по мен, ама да гледам така нашарени хора с ръкави и с татуси по краката. Не си е зле, стига да са естетични и артистични татуировки.
Е това вече е наистина много, макар че Кат Вон Ди си ме кефи :oops:
BaffaLsc
03-18-2011, 10:41
Все ми е тая да ви кажа честно..
Всеки има право да се облича и гримира както намери за добре..
Безразлична съм..
Всеки си има вкус и стил..
Gotinaata
03-18-2011, 10:57
Това няма никакво значение.. Но принципно не харесвам момчета, които са се нашарили целите..
glamourreye
03-18-2011, 12:49
Дам, в повечето случаи татуировката има смисъл и говори за човека, НО не винаги.. Например имаше едно момче, което го беше страх от всичко и всички в училището ми, и забележете, имаше татуировка на череп.. Иначе понякога ми харесват, понякога - не! Бившият ми приятел имаше татуировка на крака отзад, по-точно на прасеца. Супер му седеше и нито ми пречеше, но пък нито и не съм излизала с него само заради нея. (има такива :( ) Но наистина не обичам тези така наречени "ръкави - отвратителни ми са!! Но всеки си има вкус! :)
ReTarDeT
03-18-2011, 21:36
Няма значение дали някой има татус или няма.. (според мен)
П.П
От любопитство въпрос към момичетата
Ако си направа татус малко над к*ра и да пише "ТАКСИ"
Ще бъда ли по интересен :lol:
Зависи от ред неща...От момчето,от татуса,от количеството татуси.Аз лично МРАЗЯ татуирани от горе до долу-отвращават ме!!! 8)
И аз тей мисля ;дд :lol:
Няма значение дали някой има татус или няма.. (според мен)
П.П
От любопитство въпрос към момичетата
Ако си направа татус малко над к*ра и да пише "ТАКСИ"
Ще бъда ли по интересен :lol:
Съмнявам се, че ще издържиш.
dostavchikat
03-19-2011, 06:58
на мене над к.ра ми пише мръсник на френски хаха
Снимка?
fakesmiles
03-19-2011, 10:15
Снимка?
и аз искам 8-)
Fiction7577
03-19-2011, 11:46
Татуировката не значи нищо що се отнася до характера на човека.
Иначе, нямам нищо против да имат татуси, но нека бъде с мярка.
Просто лично на мен не би ми било кой знае какъв кеф да гледам някое момче/мъж целият нарисуван ...
dostavchikat
03-19-2011, 12:11
Снимка?
и аз искам 8-)
е тука ако я пусна може някой познат да ме види пък аз искам да си перкам анонимно, ако искате на лично ще ви ги пратя
обожавам гии 8-) ама не да са някви хърби и да се мислят, че щом имат татус са мноо велики.. обичам да са по- мъжаги ;) мускулчета работи.. :D:D
Зависи къде и какъв му е татоса...
А за всички, които казват не ме интересува външния вид и др от сорта;
Мисля, че става дума да го срещнеш някой по улуцата, а не да започнете да излизате на срещи. Говорим за еднократно виждане на да ден човек или се бъркам
Обичам!!!!!Намирам го за страшно красиво,най-вече ако е в комбинация с пиърсинги...Awwwwwww :3