View Full Version : Бомба
Здравейте,ситуацията в която съм изпаднал е следната:
Имах сериозна връзка 2 год. и малко отгоре ,като преди това си бяхме мн.добри приятели....Имало е периоди в които сме се карали и спорили за тъпотии ,но общо взето всичко си беше страхотно и бяхме мн щастливи заедно.Променил съм се доста за този период и винаги съм гледал да и е добре,като тя също ми е помагала супер много....и нз какво я прихвана изведнъж започна да се държи странно все едно не е тя ..Каза ми ,че станали мн сериозни нещата,а тя искала да си 'поживее' и да си дадем малко почивка,питах я има ли друг тя ми отвърна че няма и се разделихме няма и седмица преди Св.Валентин :x на 17.02 някъде си качи снимка с друг и ми пише ,че съм бил човека когото най-мн. обича и най-малко мен искала да нарани,Но с тоя другия била щастлива и че не иска да ме загуби като приятел..Бях супер разбит и разочарован изобщо не съм очаквал такова нещо от нея..За какпак на всичко с този индивид с когото ме замени не изкара и 2 седмици...сега излизаме просто като приятели и се чуваме от време на време...но ми е супер кофти всичко ми напомня за нея,на където и да се обърна в нас виждам снимки, подаръци ,места на които сме го правили и т.н. :x Знам,че не може да се върнем там където бяхме и до голяма степен неискам...Но изобщо нямам желание и не ми се занимава с друга от самото начало..гадна работа
SlowDownBaby
03-17-2011, 07:56
Ами не знам на колко сте години,но все пак 2 години и малко отгоре не са малко.Може найстина просто е искала почивка,защото е видяла,че нещата стават много по сериозно.
Като ви чета темите и си мисля,че и аз някой ден ще бъда като вас,а от друга странам,вчера едно момиче от моя клас каза,че прави 4 години с приятеля си.Явно просто трябва повече старание и разбиране.
А ти каза,че не искаш пак да сте заедно ? Тогава какъв е проблема ? Аз мисля,че просто си свикнал с нея,което е нормално,но със сигурност с времето всичко ще се оправи.А ако я обичаш още,просто опитайте отново.Сигурна съм,че и тя сиг съжелява,но няма смелост да ти го каже. :)
Това е началото на един дълъг край. Първия път (раздяла) винаги боли :)
Ами не знам на колко сте години,но все пак 2 години и малко отгоре не са малко.Може найстина просто е искала почивка,защото е видяла,че нещата стават много по сериозно.
Като ви чета темите и си мисля,че и аз някой ден ще бъда като вас,а от друга странам,вчера едно момиче от моя клас каза,че прави 4 години с приятеля си.Явно просто трябва повече старание и разбиране.
А ти каза,че не искаш пак да сте заедно ? Тогава какъв е проблема ? Аз мисля,че просто си свикнал с нея,което е нормално,но със сигурност с времето всичко ще се оправи.А ако я обичаш още,просто опитайте отново.Сигурна съм,че и тя сиг съжелява,но няма смелост да ти го каже. :)
на 20 съм ,тя ги навършва също след наколко месеца...разбиране съм проявявал винаги,старание още повече ,нещата наистина бяха сериозни познавах се с техните събирахме се тва онова родителите и ми се кефиха доста ,но това е ставало постепенно разбира се ,не извднъж и незнам какъв проблем може да е :shock: просто момичтата са така винаги могат да се хванат за нещо и да недоволстват
GossipGirl89
03-17-2011, 08:19
Наистина е много гаден и труден този период, в който след дълга връзка трябва да се научиш да живееш без човека до теб. Щом ти става гадно като я видиш и т.н. просто спри всякакви контакти с нея. Обясни й, че колкото и да ти се иска точно на този етап няма как да бъдете приятели, защото все още я обичаш и ти е трудно да я виждаш с друг и да я възприемаш само като приятелка. Изтрий всички ваши снимки, подаръците ги забий някъде дето да не ги виждаш и с една дума - отърви се от всичко, което ти напомня за нея. Като спрете да си общувате известно време и като не я виждаш ще се поотърсиш малко и ще я позабравиш :)
SlowDownBaby
03-17-2011, 08:54
на 20 съм ,тя ги навършва също след наколко месеца...разбиране съм проявявал винаги,старание още повече ,нещата наистина бяха сериозни познавах се с техните събирахме се тва онова родителите и ми се кефиха доста ,но това е ставало постепенно разбира се ,не извднъж и незнам какъв проблем може да е :shock: просто момичтата са така винаги могат да се хванат за нещо и да недоволстват[/quote]
Ох ами какво да ти кажа,за жалост е така.От няколко дена ми е криво заради едни проблеми,а през цялото време си го изкарвам на приятеля ми ! Ако и при теб е било така..не знам.И все пак ако ти липсва защо не опиташ ?? Аз бих постъпила така,или както каза GossipGirl изхвърли всички неща от нея,сигурна съм,че е трудно,но все пак поне няма да мислиш толкова за нея.
Абе за Бога какво говоря....
Остави я,да не ти пука.
Знаеш ли,два дена след като се разделих с първия ми приятел,се запознах със сегашния,който обичам повече от всичко на света ! Така че,сигурна съм,че е било за добро.След седмица,месец ако щеш,ще срещнеш някоя много по - добра,с която ще си много по щастлив ! :)
MartiSSima
03-17-2011, 10:08
Човече все едно гледам себе си!!!Не се задълбавай, защото задълбочиш ли се ще изпаднеш като мен.Две години отидоха на вятъра.Точно на 17.02 ме зарязаха...Не прави като мен, да се обвиняваш.Имаше добри хора тук които ми дадоха нужния съвет и сега си гледам моя кеф защото иначе ще се съсипя!Можеш ако искаш и на ЛС да пишеш, защото те разбирам чудесно!
Според мен тя гледам на теб само като на приятел, но не и повече.
мерси на вс за мненията ще видя как ще действам : )
stigmata
03-17-2011, 14:20
На твое място не бих и дал втори шанс.Един път вече е постъпила по лош начин с теб, подиграла се е с любовта ти към нея!Знам,че много време сте били заедно и още не можеш да я забравиш,но не забравяй,че е имало друг до нея когато ти си страдал от любов по нея!
PyCoKoCkA93
03-17-2011, 14:31
За 20 годишна определено не се държи като такава...Нейното поведение е като на 13 годишен пубертет,който днес иска кукла барби,а утре розова кола...А пък може би проблемът ви е произтичал от липсата на контакт между вас.Щом тя изведнъж казва,че и се живее може би това и е липсвало в отношенията ви.Социалният контакт между хората е много важен и ако е липсвал при вас е напълно нормално,че тя ще отиде при първия,който и го предложи...Според мен е добре да я помолиш за един разговор,в който да изясните тези неща.Не,че ще е лесно,но поне опитайте,защото 2 годишна връзка не се забравя така лесно...Успех :)
Мда, авторе, за теб нещата са се равили супер зле. Дай си време да я преживееш и после смело напред. Ако реално сте нямали проблеми, наистина постъпката и е доста глупава. Но от друга страна наистина сега ви е времето да поживеете. Не пропускай да се порадваш на всички предимства на свободата си!
BlindedAngel
03-17-2011, 15:31
Омръзнал си й.Просто не е могла да ти го каже, сигурно защото си емоционален и затова е избрала по - лесния подход - "да останем приятели".Така с времето и на теб ще ти писне от нейното приятелско отношение и сам ще си тръгнеш.Това е най - лесния начин да разкараш някой/я и евентуално да си оставиш вратичка.Ще го играеш последна дупка на кавала.Ти сам си прецени заслужава ли си 8)
Омръзнал си й.Просто не е могла да ти го каже, сигурно защото си емоционален и затова е избрала по - лесния подход - "да останем приятели".Така с времето и на теб ще ти писне от нейното приятелско отношение и сам ще си тръгнеш.Това е най - лесния начин да разкараш някой/я и евентуално да си оставиш вратичка.Ще го играеш последна дупка на кавала.Ти сам си прецени заслужава ли си 8)
ще има резачка в най скоро време,последната дупка не е офертна :)
Rorschach
03-18-2011, 06:23
Всъщност това е съвсем нормално...
Всеки човек иска да си поживее хубаво до към 23-4-5 години, а не да се загробва в някакви супер сериозни връзки, докато иска да си поживее.
Истината е, че на тези години е по-редно да излезеш навън и да си "строшиш главата" няколко пъти, защото така ще разбереш какво точно искаш и търсиш. А след няколко такива "грешки" или "поживяване" - вече ще си готов и за истински сериозна връзка.
Всъщност това е съвсем нормално...
Всеки човек иска да си поживее хубаво до към 23-4-5 години, а не да се загробва в някакви супер сериозни връзки, докато иска да си поживее.
Истината е, че на тези години е по-редно да излезеш навън и да си "строшиш главата" няколко пъти, защото така ще разбереш какво точно искаш и търсиш. А след няколко такива "грешки" или "поживяване" - вече ще си готов и за истински сериозна връзка.
Абе аз защо съм толкова сбъркана в тоя ред на мисли?
Винаги си мисля за супер сериозните неща и ми се е случвало даже да си мисля какво ще е след година с даден човек, при положение, че не е гарантирано, че ще изкараме и месец. Айде да не споменавам колко още неща съм си представяла, дето нямат ник'ва връзка с реалността....
Имам чувството, че когато ми "дойде времето" за сериозни връзки на мен ще ми е писнало и ще съм станала няква развратна купонджийка, която осъзналите се вече младежи ще искат да вържат за по-сериозни отношения, а аз ще се чудя как да се забавлявам и да се "наживявам"
Винаги съм наобратно, д'еба..
Rorschach
03-18-2011, 09:58
"отвързванетоИ или "поживяването" е полезно точно от гледна точка на това, че трупаш опит - от грешки. След няколко връзки вече знаеш какво искаш, как да реагираш и т.н.
Това са по-скоро репетиции, защото около мен има няколко примера за хора, които се хванаха със сериозни връзки от училище и изкараха по 8-9-10 години заедно и... изведнъж се сетиха, че нещо са изпуснали и ги човърка отвътре... и всичко се разби за тях.
"отвързванетоИ или "поживяването" е полезно точно от гледна точка на това, че трупаш опит - от грешки. След няколко връзки вече знаеш какво искаш, как да реагираш и т.н.
Това са по-скоро репетиции, защото около мен има няколко примера за хора, които се хванаха със сериозни връзки от училище и изкараха по 8-9-10 години заедно и... изведнъж се сетиха, че нещо са изпуснали и ги човърка отвътре... и всичко се разби за тях.
значи аз съм късметлия че всичко се пръсна на втората год. :D ако наистина това се беше случило след по-голям период от време щеше да е Хедшот
Take_That
03-18-2011, 16:18
Когато се обръщаш назад става зле. Не се получава просто....
ReTarDeT
03-18-2011, 21:10
Човек не съм имал толкова дълга връзка..
Но знам че е съкрушително :smt088
Ама като се замислиш , че те е оставила за някакъв смотаняк не се ядосвай :)
Тя губи в крайна сметка!