View Full Version : Име за куче .. Не мога да измисля :(
Jus7DreamBoy
03-17-2011, 09:19
Предложете ми мъжко име за куче аляски маламут че нищо не мога да измисля :( Бях измислил женско име (Миша)но се оказа че кученцето ще мъжко :) Утре го очаквам :)
Когато видиш кучо името само ще си дойде... Пример: когато взимах моят бях измислила 100 имена, но като го видях просто разбрах, че ще бъде със съвсем друго име. :D
stigmata
03-17-2011, 09:49
Кръсти го Айс от (ice).Понеже такава си му е породата.А пък е и кратко,ще ти бъде по-лесно да викаш по него.
Fiction7577
03-17-2011, 11:35
Рони 8-)
Schneeflocke
03-17-2011, 11:49
Мишa става и за мъжко. Остави го известно време без и то името само ще дойде(единият ми котарак е Бака по документи, Напаст на галено :-D )
slashhhhx
03-17-2011, 14:15
Ако е мъжко- Брит. ако е женско... ъъм 8-) ... хана.
тя си е измислила женското име ,ти не се обаждай !
anonymous708973
03-17-2011, 14:31
Надявам се да живееш в къща и да го разхождаш често и по много.
Моето куче се казва Индиана Джоунс, викаме му Инди :)
Майка ми искаше да го кръстим Астън, мисля, че ще подхожда на кучето ти. За една седмица бяхме преровили абсолютно всеки (без преувеличение) сайт за кучешки имена и си имахме 5-6, които ни харесаха, но изведнъж се сетихме за Инди :) И името страхотно си пасна на малкия пес, защото е голям изследовател.
Виж тук (http://petrix.com/dognames/a.html).
slashhhhx
03-17-2011, 14:56
тя си е измислила женското име ,ти не се обаждай !
абе не се пеняви бе. не съм го прочела или съм го прочела ,ама съм забравила,че съм го прочела. баси човека си..
stigmata
03-17-2011, 15:33
Моето куче се казваше 'къде си'
Jus7DreamBoy
03-17-2011, 16:21
Мерси за отговорите.
stigmata за Ice си мислех още преди да пусна темата бях го гледал в един сайт за имена на кучета и мисля така да се казва освен като го видя не ми излезе нещо друго в главата :)
PinkPan7her Живея в къща с двор и там на свобода мисля че ще му е добре.А за разходките естествено аз затова го взимам :D ходя да бягам сутрин и вечер и да си имам компания а и от доста време искам куче но правихме ремонт ала-бала глупости.Та така :)
Разгледай ТАЗИ (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=125472) тема :) Може да си харесаш нещо.А иначе аз лично предпочитам имена на богове,нооо не знам дали подобни имена биха подхождали на куче като твоето :-o
Ами за тази порода куче подходящи имена са Пърси, Джейк, Алекс, Тео, Чък(тва не толкова ама много ме кефи 8-) )
мойто се казва ,,Бъди'' . бях много малка и познайте кой филм ми беше любим . аз харесвам името тео или джъстин
marin4itu
03-17-2011, 18:23
И аз мисля, че Айс ще му отива. Иначе моето е сърнист пинчер и се казва Боби (не сме му измисляли ние името, подариха ни го), но на твоето няма да отива.
sladurka122
03-19-2011, 14:40
Айс за мен е най - подходящо.. Както казват и другите..
naviacha
03-19-2011, 14:53
Бълходав
Кръсти го Айс от (ice).Понеже такава си му е породата.А пък е и кратко,ще ти бъде по-лесно да викаш по него.
Мойто кученце се казваше така.Обаче беше женско и затова го кръстих Айси и беше хъски. 8-)
sankata89
04-12-2011, 17:53
Marley ili Totti или Dark/ Djack Моя питбул се казваше Джак, а на един приятел неговия се казва Дарк. Надявам се да съм ти помогнала :smt003
А и съм чувала, че е хубаво в името на кучето да има буквата '' Р '' за да го запомни по-бързо.