View Full Version : Ей ще се побъркам вече ...
Искам само да попитам , абе момичета закакво да му се невидяло си сменяте толкова бързо настроенията :? ... смисъл в един момент всичко е перфектно, а 10 мин по късноо ... буммм ... и се нацупвате и като питам защо, все получавам отговора ... не нищо ... е немога така, все да се извинявам а понякога даже си нямам и идея закакво и най-често се случва че момичето разбира по друг начин това което се опитвам да каже ... сериозно понякога наистина ми се иска да им тегля една майна на всичките ...
П.С. Нищо лично към момичетата, познавам и някои, които не са такива ... но явно само на такива попадам :(
на въпроса защо,отговор няма да намериш
нарича се пубертет + горния пост на exmodmrbigegow0sh
TheBeliever
03-17-2011, 15:39
pms
Отчасти.
Обикновено за тези 10 минути казваш или правиш нещо, което предизвиква тази смяна на настроението. Може да е нещо незначително, което обаче във филмираното ни съзнание се превръща в апокалипсис. Същевременно осъзнаваме колко е глупаво да реагираме така за глупости и като ни попитат "Какво има?" отговаряме "Нищо".
"Boys don't realize how one little thing can upset a girl."
причината не се крие нито в ПМС нито в пубертета. просто по това време смяната на настроенията е по-силно осезаема.момичетата и жените сме си такива. нали знаете, че най-голямата мечта на мъжа била да разбере какво искат жените, а Господ му казал, че не притежава такава сила, че да изпълни желанието :D е така си е. с право Март го наричат женският месец, не само заради празника, а и заради честата смяна на времето. едно ще ти кажа, това никога няма да се промени и никога никой няма да открие причината за това ;)
BlueFace
03-17-2011, 16:22
Зависи от човека и възрастта...
ivcheto0o
03-17-2011, 16:36
То си зависи от човека.Но по-добре свиквай.Каква е причината и аз не знам :lol: Колко ви е тежко на момчетата 8-)
fUcKsMiLe
03-17-2011, 16:44
Ооо не знам.
И аз понякога съм със супер променливите настроения.. (много го мразя това, ама се случва) 8-)
bratignat
03-17-2011, 17:30
Искам само да попитам , абе момичета закакво да му се невидяло си сменяте толкова бързо настроенията :? ... смисъл в един момент всичко е перфектно, а 10 мин по късноо ... буммм ... и се нацупвате и като питам защо, все получавам отговора ... не нищо ... е немога така, все да се извинявам а понякога даже си нямам и идея закакво и най-често се случва че момичето разбира по друг начин това което се опитвам да каже ... сериозно понякога наистина ми се иска да им тегля една майна на всичките ...
П.С. Нищо лично към момичетата, познавам и някои, които не са такива ... но явно само на такива попадам :(
И ти правиш грешката да се извиняваш. По-лошото да я питаш какво има. Ако не ти отговори какво си сторил или направил, то игнорирай настроението й. Иначе влизаш в една безкрайна фуния на извинения, за нещо, което не си сторил и може би дори не съществува. В резултат си смятан за абсолютен путьо, което също не е оферта. Ако има наистина голям проблем все ще разбереш.
сериозно понякога наистина ми се иска да им тегля една майна на всичките ...
Няма да сбъркаш. Как си могъл да им се извиняваш... пич...
BaffaLsc
03-18-2011, 10:49
Търси, търси..
Ще намериш подходящата..
Fiction7577
03-19-2011, 11:43
Момичетата се разстройваме от много неща. Някои наистина които са сериозни, друг път за глупости.
Не че нещо, ама ако се занимаваш с козунаци и кифли, е напълно нормално такова държание.
По принцип целта на всичко това, е като попиташ какво има и те ти отговорят "нищо" ти да започнеш да се интересуваш и така да се почувстват харесвани ...
демек си четкат самочувствието по този начин, щом искаш да знаеш какво става с тях...
Схвана ли логиката на повечкото такива?
alonedark
03-19-2011, 11:56
Ллеле...почвам вече да не се чувствам момиче , чак толкова...толкова рядко си меня настроенията , или ако го направя след това в някои случаи се извинявам... :D
Аз що не съм правила така?
Баси...Вече не се чувствам толкова момиче.
И аз така... Дори и като съм в ............... пак не съм в някво лошо настроение, което се сменя през 5 мин.
Явно зависи от момичето и тва, че им имграеш по свирката!
Отебваш ги, като няма за какво да ти се сърдят и толкова
passion4225
03-23-2011, 15:07
Може би иска да и обръщаш малко повече внимание, замислял ли си се? След като си промени настроението и и кажеш ''Какво ти има?'' или ''Какво стана?'' и когато тя ти отговори ''нищо'' просто я погледни в очите и и кажи ''Искам да знам истината''. Защото понякога искаме момчетата да са малко по загрижени за нас.