Влез

View Full Version : Подаръци???

darkness848
03-17-2011, 17:35
Здравейте, предполагам подобна тема е пускана и друг път, само че тази малко се различава... Отново ми трябват подаръци, но този път за приятели момичета и момчета... :)
Въпросът е там, че си отивам на България и съм решила да взимам подаръци.. :D Само че, има един проблем - не знам какви.. 8-)
Такаа, сега за тези, които са решили да ми помогнат (надявам се да има и такива.. :D щее ви кажа горе-долу за какъв тип човек ми трябва подарък).
Едната ми приятелка ее малко така по-пълна, облича се спортно (дънки, суичер, кецки...),слуша денс, поп и т.н.
Другата ми приятелка пък си пада малко фешънка.. 8-) Носи високи токчета, обожава гримовете и т.н.
За момичетата горе-долу се сещам какво да бъде, но МОМЧЕТАТА... Винаги ми е било трудно с тях :D
Едното от тях е мой братовчед.. Слуша хаус иии наскоро взе книжка..
За другото знам само, че обожава колата си... :-D Преди тренираше паркур и фрийрън, но сега... Нищо.. Брат му пък е още по-труден.. Няма книжка, не тренира нищо и не свири на никакъв инструмент...
Едно от момчетата свири на барабани и обожава Нирвана и Кърт Кобейн.
Следващият в списъка свири на бас китара... Идейки за него? :D
Друго от момчетата също не свири на нищо, не тренира нищо иии любимата му група е Соулфлай.
Остана последният...
При него нещата са малко по-различни, защото сме нещо... повече от приятели.. :-D Обича да прави снимки, да свири на китара... Любимата му група е Металика...
Ииии това са :D
Предварително благодаря на всички! :-)

LaChupacabra
03-17-2011, 18:30
мм за момчето което слуша Нирвана може да му вземеш тениска на Нирвана =Д и съотетно тениска на Металика за момчето което слуша Металика ЛОЛ ако не можеш да намериш там откъдето си идваш в БГ има такива тениски в Метал Хевън 8-)
а за момичетата може да вземеш по някоя гривничка... 8-)

darkness848
03-17-2011, 19:11
Мерси LaChupacabra ще ги имам в предвид.. :D
Други мнения? 8-)

3oPuTy
03-17-2011, 19:44
А защо не им вземеш по нещо свързано с държавата,в която си?!
Аз лично много бих се зарадвала на подобно нещо :)

darkness848
03-18-2011, 16:45
3oPuTy до сега не ми беше идвалa на ум тази идея.. :D
Благодаря все пак! :)

Schneeflocke
03-19-2011, 06:01
Аз редовно мъкна Топките на Моцарт(бонбони са @_@)....т'ва е най-лесното, вместо да се чудиш, дали ще им хареса...