View Full Version : Не знам вече..
bogzfaggot
03-17-2011, 18:54
От 4 месеца сме разделени,а на мен все още ми пука и ми е гадно.Не знам някога ще го преживея ли или не...просто не знам.Разкарала съм го отвсякъде и пак...мисля за преди.Не съм няква пикла на 15,на 18 съм и все пак не знам дали някога ще успея да го преживея..
ivcheto0o
03-17-2011, 19:02
Ще успееш,трябва ти още време
autumn666
03-17-2011, 19:45
Веднъж ми трябваха 7 месеца за да забравя един човек, а бяхме заедно дори месец по-малко от това. В крайна сметка просто спрях да мисля за него и си намерих друг, с който сега съм много по-щастлива...
BlueFace
03-17-2011, 20:08
Това, че си на 18 не ти пречи да си пикла 8-)
С времето ще го забравиш, ще се появи някой, който ще привлече вниманието ти и от само себе си ще спреш да мислиш за него ;)
sladur4etyYy
03-17-2011, 20:19
Това, че си на 18 не ти пречи да си пикла 8-)
:lol:
findthetruth
03-17-2011, 21:02
Знам за какво говориш... Явно ти трябва още време. След още месец-два ще го превъзмогнеш. Може би ще го помниш и ще се сещаш за него, но въпреки това ще гледаш напред. Мисля, че ако имаш късмета да откриеш нова успешна връзка, ще ти бъде по-лесно да забравиш болката от старата (макар че това последното не мога да ти го кажа от личен опит, защото и аз още не съм намерил такава)
Също така много ще ти олекне ако споделиш с приятел, който наистина да те разбира.
xinfamous
03-17-2011, 21:33
Трябва ти време.
BaffaLsc
03-18-2011, 10:57
Време, хора, време.. -.-
stigmata
03-18-2011, 11:04
Ако намериш друг,ще го забравиш бързо!
alonedark
03-18-2011, 11:28
Трябва малко повечко време , ако е бил по - специален за тебе...аа пък и всичко ще ти мине , като си намериш нов!!
glamourreye
03-18-2011, 13:02
Мм и аз съм на 18 (ако има значение..) .. И аз сигурно като теб около 3 месеца се правех пред другите, че съм го забравила, но пред себе си... Обаче пък, най-странното е, че и двамата бяхме така и най-накрая се събрахме и така досега.. Така, че замисли се дали няма шанс да се съберете отново и дали и той е в същото положение като теб. Ако не, споко - не е единственият! :)
imaginationwalks
03-18-2011, 18:57
Мисля, че след като веднъж хората са скъсали, е абсолютно ненужно да се събират пак, при положение, че нещо съществено не е било наред.
Иначе по темата - нормално е, просто не се отказвай, не спирай, прави си кефа, по какъвто начин можеш, бъди си с приятелите и се разсейвай, защото все пак винаги около нас има хора, които знаем, че не обичат много и държат на нас! Не мисли по този начин "дали някога ще го забравя"... People come and go. На 18 животът е пред тебе, както се казва, нито ще е първият - нито последният. Горе главата и смело напред. Няма нищо по-хубаво от новото начало, защото, според мен, сега - младостта му е времето, докато сме на тия години. По-нататък става все по-трудно и все повече неща ни пречат да започнем напълно отначало. :*
Mementomori
03-18-2011, 19:06
Не минава винаги бързо, но е факт, че времето заличава малко или много субективността ни към определени събития и хора. Просто при всеки времето е различно- няколко седмици, месеци, та и повече.
Но важното е ти да си помогнеш и да обръщаш внимание на други неща, а не да се вглъбяваш в спомени, защото те няма да се върнат, и дори да се съберете отново, никога няма да е същото, според мен не си заслужава...
Да, може да има моменти, когато ще се сещаш за него, при някоя песен или просто нещо, което би ти напомнило за него, но това не значи, че трябва да се драматизира, нормално е, хора сме, изпитваме емоционални сладости и тревоги, запомни хубавото и гледай напред!
Успех!
SolemnityOfDeath
03-18-2011, 19:12
Ако намериш друг,ще го забравиш бързо!
факт, но това не трябва да означава, че хаотично търсиш първото хвърчащо парче месо и си го гепваш. малко по-рафинирано, така. ;р
и..занимания, време и нови неща, които да помниш. особено с времето ако имаш малко по-трезв разсъдък ще видиш точно къде не са били окей нещата по-обективно и ще разбереш, че има и други хора, които да могат да ти ги предложат.
lolxlovex2lolxsoxmuchx
03-18-2011, 19:27
Време, хора, време.. -.-
Fiction7577
03-18-2011, 19:41
Времето лекува всичко. Повярвай ми, така е.
Бях в доста по-тежка ситуация.
Обичах въпросният човек толкова много, беше ми първата любов, но така и дори не бяхме заедно. Гледах го всеки ден с нея и ... абе просто да не ти говоря какво нещо ми беше в главата.
След всичко това дори и накрая не му казах истината, но вероятно и нямаше смисъл.
Значи смятай това стана към края на 2007 и завършва може би чак сега, всъщност дори още не е, но все пак в основни линии съм доста по-добре.
Ако не го виждаш, това много ще ти помогне.
Luscious_Heart
03-18-2011, 19:42
Трети месец не мога да забравя връзка, която беше само 2 и половина месеца.. :) С друг съм, просто не мога. С всеки изминал ден обаче откривам, че с ежедневните си разсъждения малко по малко успявам да си обясня ситуацията. Смирена съм по отношение на нещата вече. Става ми тъжно, защото имаше драматични моменти...
Мисълта ми е, че може би още осмисляш всичко.
glamourreye
03-19-2011, 12:30
[quote] Мисля, че след като веднъж хората са скъсали, е абсолютно ненужно да се събират пак, при положение, че нещо съществено не е било наред. [/quotе]
Е аз да съм казала, че при нас нещо съществено не е било наред..?! За авторката, незнам. Но ако е изневяра или нещо от сорта, щом сте се разделили няма връщане.. При нас нещата не бяха така! Така въобще не беше ненужно, повярвай ми! ;)