PDA

View Full Version : Не иска да разбере...!

freakyGirl
03-18-2011, 06:45
Здравейте..Искам да ви споделя един проблем...Има едно момче от моето даскало,което ме харесва...поне така казва,тъй като забелязах че всички учители му казват "СВАЛЯЧА НА МОМИЧЕТА" :D и винаги се заиграва. Каза ми че ме харесва,че не съм като другите...но как да му вярвам..като той през седмица сменя момичетата с които се "зарибява".. :?Пък и тази дума "не си като другите" съм я чувала сто пъти...Не мога да му вярвам,казах му го право в очите..а той ми отвърна : "Аз мога да се закачам с 100 момичета,но само аз знам коя обичам всъщност"....Предлага ми да станем гаджета,не искал да ме изпусне....Аз имам леко привличане към него...не може да се каже харесване или влюбване...просто физическо привличане,все пак го познавам от скоро!Отказах да сме гаджета,той продължи да настоява...пак ми предлага,аз пак отказвам..Кажете ми какво да правя,за сега не желая да бъда с него а той не иска да приеме този факт и си продължава старата песен... :?

BlueFace
03-18-2011, 06:52
На колко сте? 14? Кажи му, че не искаш и желаеш да те остави на мира. Кажи му, че ти е досаден и че не желаеш връзка с момче като него.

freakyGirl
03-18-2011, 06:57
Казах му го вече не знам колко пъти!Той отвръща че докато не съм казала ДА нямало да ме остави,защото искал да бъде с мен и нямало да допусне да ме изпусне :? :? :? :shock: Аз съм на 14 той на 15

Rorschach
03-18-2011, 07:09
пфахахахаха

С упоритост към прогрес... :lol:

Кажи му да се разкара, защото ти досажда и толкова...

ебати и сваляча - предлага да сте гаджета :razz: :razz:

marin4itu
03-18-2011, 07:15
Сигурно рядко му се случва да му отказват и затова си му интересна. Свикнал е да въздишат по него, а ти си го отрязала и това пречи на гордостта му, затова си различна..

valdesbg
03-18-2011, 07:29
Ахахаха, пича вече те е вързал. Остава само да изиграе и последния си ход правилно.

Иначе кво да направиш ли - трансвагинално да ти е всичко, което ти казва. Докато не се научи че колкото и да тича след колите, кучето няма да се качи да ги кара. Щото и аз мога да ти кажа "Искам те, ти си единствена за мен, ама иначе се забавлявам с 100 момичета още." Ама ти няма да ми повярваш, нали? :)

dPa3HuTeJl
03-18-2011, 07:52
кажи му че е грозен олигофрен с мека пишка и да те остави намира щото иначе ще пуснеш ограничителна заповед >.>

nepowtorima
03-18-2011, 08:16
След време ти можеш да го харесаш, а той вече да му е наранено егото и да не те погледне вече, и тогава ще разбереш какво му е на него.. Опитай се да го опознаеш, пък може и да е свестен, нищо че се 'зарибява' с половината училище... Не си изтървай късмета, не бъди като мен, и после да се чудиш де ти е шибания късмет..

umri
03-18-2011, 11:29
Ахахаха, пича вече те е вързал. Остава само да изиграе и последния си ход правилно.

Иначе кво да направиш ли - трансвагинално да ти е всичко, което ти казва. Докато не се научи че колкото и да тича след колите, кучето няма да се качи да ги кара. Щото и аз мога да ти кажа "Искам те, ти си единствена за мен, ама иначе се забавлявам с 100 момичета още." Ама ти няма да ми повярваш, нали? :)
Damn right

Сигурно рядко му се случва да му отказват и затова си му интересна. Свикнал е да въздишат по него, а ти си го отрязала и това пречи на гордостта му, затова си различна..
Damn wrong

Ясно е, че ще са вържеш. Ти всъщност вече си готова, ама още не го знаеш. Лошото е, че лъже по толкова долен начин, а това не е начинът.

Дори и да е честен в момента, ако го режеш много, след време ще ти се върне много лошо, щото всяко категорично отрязване подсъзнателно кара човекът срещу теб да те намрази.

Много тъпи момичета си мислят, че като режат някое момче ще го накарат повече да се влюби в нея, но това просто не е истина.

minionka
03-18-2011, 11:46

Damn right

Damn wrong

Ясно е, че ще са вържеш. Ти всъщност вече си готова, ама още не го знаеш. Лошото е, че лъже по толкова долен начин, а това не е начинът.

Дори и да е честен в момента, ако го режеш много, след време ще ти се върне много лошо, щото всяко категорично отрязване подсъзнателно кара човекът срещу теб да те намрази.

Много тъпи момичета си мислят, че като режат някое момче ще го накарат повече да се влюби в нея, но това просто не е истина.

По-добре не може да се каже..

ivcheto0o
03-18-2011, 13:24
Пробвайте първо да сте само приятели и ако решиш и нещо друго.

Take_That
03-18-2011, 15:51
След като не искаш да си с него спри да му обръщаш внимание, той ще се откаже така или иначе. Ако обаче искаш да имаш нещо общо с него - тогава давай, но не приемай всяка негова дума за истина и внимавай какво правиш с него, не бързай да се впускаш в каквото и да е било. :)

stigmata
03-18-2011, 15:56
Ако тръгнеш с него ще направи като с другите.Ще ти се нарадва за 1 2 седмици докато не дойде другата и така.

GD
03-19-2011, 06:51
Ако тръгнеш с него ще направи като с другите.Ще ти се нарадва за 1 2 седмици докато не дойде другата и така.

+1 И другото което е играй си с него и го разигравай пък ще видим какво ще стане.Хайде успех. ;)

umri
03-19-2011, 10:51
+1 И другото което е играй си с него и го разигравай пък ще видим какво ще стане.Хайде успех. ;)
Като прочета някъв такъв тъп, първосигнален коментар ме свива диафрагмата.
Аз лично имам предел за разиграването, нещо като подсъзнателен кодекс. Както казах по-горе, колкото повече разиграваш някой, толкова повече го караш не да те харесва, а да се изгаври с теб. В началото започва с харесване, но момичето много умело и упорито те разиграва, сменя си настроенията, отказва срещи, прави се на интересна. В началото си я харесал, но тези неща много почват да те дразнят, и в съзнанието ти се закотвя мисълта не как да се пробвам с нея за нещо сериозно, а как да я уговарям докато не поддаде, и после аз да се изгавра с нея. Верижна реакция. Поне при мен е нещо подобно. Нещата трябва да стават естествено, а не да се играят роли, да се въртят номера, защото накрая го ядеш дебел, особено като се влюбиш.

Като пример, без да конкретизирам, ще кажа, че съм бил свидетел на поне няколко такива случая. Момчето се обяснява в любов на момичето. Тя го реже поради някакви причини. След време обаче играта се обръща, тя се влюбва, еб*т се, заедно са известно време, но първоначалните чувства на момчето са изчезнали заради рязането в началото. Последният ред на историята е как момичето се тръшка, че е жертва. Дали обаче е...?

LadyDi
03-19-2011, 11:17
Като пример, без да конкретизирам, ще кажа, че съм бил свидетел на поне няколко такива случая. Момчето се обяснява в любов на момичето. Тя го реже поради някакви причини. След време обаче играта се обръща, тя се влюбва, еб*т се, заедно са известно време, но първоначалните чувства на момчето са изчезнали заради рязането в началото. Последният ред на историята е как момичето се тръшка, че е жертва. Дали обаче е...?

А де?

Auriss
03-19-2011, 11:23
Аз само една вметка имам - авторке ,казваш ,че те привлича физически ,нали така ? Какво повече искаш да се случи - да се влюби в теб и да ти подхрърля рози пред краката като вървите по улицата ? 8-)
Мисълта ми е ,че като го харесваш - тръгни с него. Какво толкова ако за него е просто забивка - нали в крайна сметка и ти си на плюс ?

Пък и това ,което казаха за типа момичета ,които се правят за нищо и само интригантстват без причина е 1000000% вярно - но смешното е, че съм го виждал и от момчета. В отговор ,разбира се, но все пак 8-) 8-)

againstyou
03-19-2011, 11:27

e3l4ito0
03-19-2011, 12:50
Аз само една вметка имам - авторке ,казваш ,че те привлича физически ,нали така ? Какво повече искаш да се случи - да се влюби в теб и да ти подхрърля рози пред краката като вървите по улицата ? 8-)
Мисълта ми е ,че като го харесваш - тръгни с него. Какво толкова ако за него е просто забивка - нали в крайна сметка и ти си на плюс ?

Пък и това ,което казаха за типа момичета ,които се правят за нищо и само интригантстват без причина е 1000000% вярно - но смешното е, че съм го виждал и от момчета. В отговор ,разбира се, но все пак 8-) 8-)

то0чно бе ... пък и ддз.. физически ти е достатъчно щом е бройкаджия.. все пак помислии..!

umri
03-19-2011, 19:56

А де?
Тя по default е жертва.

tnp123
03-19-2011, 21:04
Ем щом е бройкаджия не му вярвай....това му е номера за броене...
Всяко момиче иска да чува точно такива думи, но въпросът е доколко е искрен ТОЙ.