PDA

View Full Version : Любов и момиче

ChukBass
03-18-2011, 19:16
Значи проблема е следния решил съм да призная на едно момиче какво изпитвам към нея обаче тук идва проблема , не знам какво да и кажа. Моля за малко помощ от ваша страна. Благодаря предварително :)

ArmanDD
03-18-2011, 19:19
Просто бъди себе си, примерно отиваш при нея и и казваш че от доста време си падаш по нея направи и някакъв комплимент и я покани на кафенце, не бъди нахален ако тя също те харесва ще намери начин да излезете. Просто не се прави на такъв какъвто не си !!! Успех ! 8)

ddann
03-18-2011, 19:20
Имаше една тема как да се харесаме на момиче.Много добри съвети.Иначе се убеди, че те харесва, излезте, намерете общи теми, говорете, говорете...по някое време, когато мислиш, че тя е готова, както и ти...може и да не е на първа среща просто замълчи за малко, погледни я в очите...и...знаеш!При мен беше така! 8) :grin: :) Късмет!

BlueFace
03-18-2011, 20:19
Кажи и как те кара да се чувстваш, какво изпитваш към нея, целуни я...Всяко момиче е различно, някои си падат по такива признания, други- не. Ние не можем да ти напишем сценарий :?

GD
03-18-2011, 20:32
Отидете на кино и гледайте някой романтичен филм, след това я прегърни и целуни.

stelkastel
03-18-2011, 21:02
Аз имах подобено проблем с момче до преди няколко часа...но вече се чудя как да се скарам с него, тъй като ме изнерви до краен предел! :-x Идете на кино, както казаха преди мен, може би е малко изтъркано, но на мен ми допада определено.

umri
03-18-2011, 21:02
Не се излагай... има много начини да й го покажеш, а не да се обясняваш като някъв педал. И тия не ги слушай над мен.

lubomirky
03-18-2011, 21:09
^ йеап. особено т'ва с обясняването на чувствата о.о

GD
03-19-2011, 06:43
Не се излагай... има много начини да й го покажеш, а не да се обясняваш като някъв педал. И тия не ги слушай над мен.

Като има много начини му кажи? Като си толкова компетентен? :lol:

LadyDi
03-19-2011, 06:45
Абе ако не знаеш какво да кажеш/направиш, значи не ти е дошло времето просто.

"Харесвам я, ама не знам как..." :-o

BaffaLsc
03-19-2011, 09:45
Как така не знаеш к'во да й кажеш.. :-o
К'вото чувстваш.. т'ва й казваш.. брейй.. :-o

umri
03-19-2011, 11:18

Писнало ми е да се повтарям.

GD
03-19-2011, 12:18

Писнало ми е да се повтарям.

Еми тогава не давай съвети и непиши като неискаш да се повтараш!!!

lubomirky
03-19-2011, 15:56
как за 21 хиляди мнения не научи къде стои 'не' ?

dani4ka96
03-19-2011, 16:11
Мисля, че в такъв случай ти трябва женско мнение. 1.отиди и я заговори и намери общи интереси 2. направи комплимент (всяко момиче обича комплименти) 3.най-важното е винаги да бъдеш себе си, защото тя все някога ще разбере, че не си такъв човек 4. не се и прави на момче, който тя харесва 5. покажи своя характер, ако е твой тип момиче, ще те хареса 6. и накрая я покани да хапнете някъде заедно и си поговорете за вашите вече намерени общи интереси... :) :) :) 8) 8) 8) :-P :-P :-P

umri
03-19-2011, 19:27
Еми тогава не давай съвети и непиши като неискаш да се повтараш!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Biiiitch
03-19-2011, 19:32

umri
03-19-2011, 21:24
Ами то в такива случаи не е нужно предварително да мислиш, как и какво да ѝ кажеш. Единственото, което се изисква от теб е да я заведеш някъде, където да сте си само двамата. И ако не си от притеснителните ще си ѝ кажеш всичко, каквото ти е на сърцето. И не, това не е педалщина ;). Дори и да не е от типа момичета, които си падат по любовните признания, ще оцени искреността ти. След това, което ѝ кажеш пристъпи към следващото стъпало, сиреч показване и доказване.
:)
Първо отговори на въпроса твоя приятел дали така те е забил, после отговори на въпроса защо отряза ония шматарунгел, дето ти се обясняваше с тема във форума, и НАКРАЯ се замисли дали коментарът ти е уместен.

Най-правилното решение ще е да не ми спориш, а да му цъкнеш хиксчето като избавиш темата от бездното си мнение. Бездно щото точно там ще го закара, ако те послуша.

Безхуевата аудитория в тоя форум умишлено иска да обезтестостерони заблудените момчета пристрашили се да искат съвети.

DreamForYou
03-19-2011, 21:50
Амии не е трудно.. кажи й какво е тя за теб, признай за чувствата си .. не е толкова трудно.. Абе какви мъже сте щом незнаете как да признаете на едно момиче, че я харесвате? Какво толкова трудно има в това? Или печелиш или губиш.. не губиш нищо ако опиташ..
късмет.. :) :)

umri
03-20-2011, 11:36
Не е нужно да се оправдаваш, че ми отговаряш. Бях готов да заложа апартамента, че няма да ме послушаш, а ще ми отговориш. С 1 се опитваш да се правиш на политик, и не казваш, че всъщност твоя приятел не те е забил с любовни изляния, което косвено обезсмисля мнението ти отправено към автора, защото даваш съвети, на чиито действия дори самата ти не би се поддала.

За номер 2 - да, грешно си изигра картите, че ти се обясни в любов, точно както ти напътстваш автора на тази тема.
До номер 3 - думата, която търсиш не е "обобщена", а "обобщителна", макар че цялото изречение ми се струва някак граматически и смислово неточно, въпреки че разбрах какво искаш да кажеш.

Виж, нямам за цел да се заяждам с теб. Просто истинската концепция за мъж си отива от този свят с високи обороти, необратимо. А вие, с вашите природно естрогенизирани мозъци (за което не сте виновни) бълвате глупости в още неизградените момчешки съзнания. После с цялата си неосъзната наглост казвате "къде изчезнаха истинските мъже". Преосмисли всичко, дори и през твоята женска призма ще видиш, че не бъркам.

katerinka9226
03-20-2011, 12:23
Абе, авторе, ще умреш ли ако отидеш при момичето и ѝ кажеш, че си падаш по нея?? Лелее, ама т'ва е самоубийствена мисия просто!!! :D :booooomb: :-o

jghgh
03-20-2011, 12:53
Това с признавато на чувствата е пълна тъпня и гаранция за ФЕЙЛ.
Винаги е по-интересно да не знаеш какво точно се случва.
Интригата спомага за добрия развой на събитията, а интрига има, когато нещата са негласни.

В този случай отново съм съгласна с umri.
Прекалено лесно е да кажеш на някого, че го харесваш и да очакваш от него някакви действия - той какво? Да седне да мисли над думите ти и да реши какво да прави, вместо да те опознае в играта, докато все още си правите намеци и се опознавате по доста пълноценен невербален начин.

kloely
03-20-2011, 15:47
Намеци. Защото ако просто отидеш и и го изтърсиш, едва ли ефектът ще е какъвто искаш. Комплименти също помагат, но в умерени количества. Опознайте се, излезте и нататък виж как ще се развият нещата. Успех : ))

umri
03-20-2011, 21:34
Да прав си.
Едва ли ти е за цел да се заяждаш точно с моята личност.
Смятам, че при всички подхождаш по този начин.
Пещерната концепция за мъж си е отишла още преди 50 000 години заедно с неандерталците...
“Аз съм венецът на творението. Толкова съм велик, че дори мога да си позволя да изглеждам отвратителен, без това да поколебае моето господство”.

П.П В дискусията имат сила само фактите.
Приключих.
Тва, което съм одебелил е истина. Фактът, че прЯтелят ти не те е зарибил по твоите методи.
В безсилието си почваш да говориш хаотично и неконкретно като отклоняваш темата и я приключваш спонтанно. :D
Другият път ще съм по-снизходителен. :-)

jghgh
03-20-2011, 21:46
Не знам дали cranberry е 96, но се опитва да троли по темите не особено добре, какво остава за аргументацията

ах ах аха

просто малко злъчка, не че не е пиче момичето ;)

xinfamous
03-20-2011, 23:34
Закво въобще трябва да й казваш нещо или да й се обясняваш ве прос..

a1a2b3v
03-30-2011, 12:56
Питай я дали иска да излезнете и ако приеме почваш да се закачаш с нея, тук там казваш някоя шега. Можеш да и направиш комплимент, но не прекалявай за да няма обратен ефект. Когато усетиш, че си готов и моментът е настъпил я целуни без обяснения.

JoeLeTaxi
03-31-2011, 09:34
Тва, което съм одебелил е истина. Фактът, че прЯтелят ти не те е зарибил по твоите методи.
В безсилието си почваш да говориш хаотично и неконкретно като отклоняваш темата и я приключваш спонтанно. Very Happy
Другият път ще съм по-снизходителен.

Връзката между мъж и жена се гради на комуникацията и доверието помежду им. За да си инстанцията, която определя кое е факт и кое не, трябва да бъдеш обявен за такава от мнозинството, само амбицията не стига, umri.

П.П Много ме щадиш.
П.П2 Говорейки за аргументация в хаотичното си заяждане jgmrhmr забеляза ли, че съм 696. Това което съм одебелила е истина. :) :)

:grin: :lol: cranberryto не си поплюва обаче =; иначе авторе това да бъдеш откровен както каза тя те прави повече мъж от всичко