View Full Version : мн гадно :( помощ и от момчета и от момичета искам :(
tainiqtbgg
03-18-2011, 21:03
Здр на всички проблема ми е следният. От няколко месеца излизам с едно момиче ,естествено мн се харесваме и т.н. .Обаче имаме голям проблем между нас.Тя е на 17 години била с 2ма преди с мен аз см на 21 и както и да е.Преди да си легне с мен не го беше правила от 5-7 месеца и като почнахме първият път супер мн я болеше и даже акта продължи 2-3 мин ,както и да е на др ден пак почнахме да правим секс,и го правихме 1н 4ас някаде и тя ми призна че пак има болки , днеска пак го правихме и тя пак каза че има болки въпреки че и харесва супер мн(искам да уточня че пенисът ми е от по големжките) и нз какво да правим.Тя не иска да ходи на генеколог щото сме малък град ала бала и съм мн притеснен за нея че я боли : ( то връзката ни става почти невъзможна според мен ,колктоо и да ми казва че болките са леки и ме обича ((((
благодаря предварително..
TheKeeper
03-18-2011, 22:49
След като я боли не го правете всеки ден, а през 1-2 дни, може да отнеме 1-2 седмици докато се адаптира.
sweet_kiss_f
03-19-2011, 07:20
ти само заради секса ли си с нея :? щот така излиза от тва което си казал " то връзката ни става почти невъзможна според мен "
а и още нещо - едва или я боли толкова много,щом ти е казала,че и е харесва, сигурно проблема е в тва ,че не е правила секс отдавна
cigarettekisses
03-19-2011, 07:51
ти само заради секса ли си с нея :?
да,и на мен така ми прозвуча..
Sladurcho
03-19-2011, 08:33
Отърви момичето от присъствието си и ходи при някоя к*рва поне да не я боли и да можеш да си я тряскаш когат ти кефне.... :smt021
Абе прав си е човека, секса не е най-важното, но има значение. И аз имах такъв проблем с една приятелка, не открих сам решение. Пращах я на лекар, не искаше да ходи, така че гледай да я навиеш
(искам да уточня че пенисът ми е от по големжките) и нз какво да правим.
Ако го ръгаш целия, нормално да я боли!
Веднага като почнете и ти го блъскаш до края ли :D
Явно не е влизал с нея толкова голям и не е свикнала момата.
Дай и време, или ползвай лубрикант!
Ако пак я боли, отидете на лекар, може да има нещо по сериозно.
хахаа,младежа иска да се похвали че има голям к@р..
боляло я,ще спре да я боли..по скоро не е била с двама ,а е пробвала с един ,и след като я е заболяло не е повторила..така че мушкай,ще спре да я боли..все пак ,природата я е създала да ражда деца,които са доста по големи от твоят по големичък( квото и да значи това ) пищов
dostavchikat
03-19-2011, 12:43
човече не се притеснявай и аз съм попадал на такива, скачаш на следващата и няма проблеми. Успех
GreenFairy
03-19-2011, 20:10
Пробвай да си по-нежен.
Ползвайте лубрикант.
Възбуди я максимално.
Накарай я да отиде на лекар, може да има някакъв проблем.
BiGBaDWolF
03-19-2011, 20:16
ти бате си пълен кретен заклевам се ...
по темата:бъди по внимателен .. 7 месеца си е време а и ако преди това го е правила 1-2-3 пъти .. и ако си по груб .. нормално е просто бъди внимателен ..
tanch3t093
03-20-2011, 08:10
Според мен е нормално да я боли, след като не го е правила 7 месеца... Може по принцип да си е тясно момичето. И аз имам същия проблем.. Просто когато го правите и го вкарвай по-леко и задължително използвайте лубриканти и както вече казаха не го правете всеки ден.