Влез

View Full Version : Виагра

plqnk
03-18-2011, 21:03
Добър Вечер....

След няколко дена ще ми се отвори възможност за първи път... и ми е искам малко информация за виаграта, и това как тя евентуално действа на детствено момче... Моля само за сериозно коментари, защото не искам да се изложа или самолета да кацне прекалено рано, и ми е интересно ако има запознати с виаграта, да ми помогнат :)
Мерси предварително :)

straus
03-18-2011, 21:21
Не ти трябват тия глупости, върти чикии повече. Аз първия път клатих 40 мин. Друг съвет който мога да ти дам е да вземеш по дебели презервативи, нещо от рода на Extra Safe ;)

plqnk
03-18-2011, 21:43
да ама ме притеснява да не стане нещо прекалено бързо... момите си говорят, а тази специално е от най-приказливите ;хх

straus
03-18-2011, 21:47
Ако и аз се притеснявах колкото тебе, сега да съм още девствен. Ако ще го правиш, прави го като хората, ако те е шубе не се занимавай.
Ти ако почнеш да се притесняваш за бебета и за болести ще ти заври главата.

plqnk
03-18-2011, 21:49
това последното ми хареса, мерси :)

NomNomNom
03-19-2011, 03:11
За да не говори - ти не там .

norain
03-19-2011, 10:30
Добър Вечер....

След няколко дена ще ми се отвори възможност за първи път... и ми е искам малко информация за виаграта, и това как тя евентуално действа на детствено момче... Моля само за сериозно коментари, защото не искам да се изложа или самолета да кацне прекалено рано, и ми е интересно ако има запознати с виаграта, да ми помогнат :)
Мерси предварително :)

На млад човек виагра не му трябва.
Ако ще клатиш 10 часа без да спираш - ДА, но иначе, не.
Ако момата е хубава и те въжбужда, няма смисъл.

navar
03-19-2011, 12:32
и се пише ДЕВСТВЕН, а не ДЕТСТВЕН...не го научихте тоя език бе..
може ли да питаш за виагра ,на 15 години...баси накъде отива тоя свят

Joc
03-19-2011, 14:39
^ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zooyork
03-19-2011, 17:07
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ВИАГРА?!?! тва е за дедковци бре деТствен :Д

П.С. съжелявам, не съм искала да те обидя или засегна.. просто ми стана мнооого смешно .. човешко е. А, и нали човек се учи от грешките си

... ;д

ROCKABILLY
08-22-2012, 11:58
Има и виагра и на билкова основа - VitaGra ( http://www.sexshop.bg/ ) .. няма никакви химии или пък странични ефекти , но на тази възраст може и да изчакаш още малко докато пробваш такива хапчета ;)

PyCoKoCkA93
08-22-2012, 16:47
деТствен :Д

П.С. съжелявам, не съм искала да те обидя или засегна.. просто ми стана мнооого смешно .. човешко е. А, и нали човек се учи от грешките си

Добре,съжЕляващата :D :D :D

На тея години трябва да пращиш каките толкова,колкото един дЕдо на 80 с една опаковка :D Не ти трябват тея виагри,били то и на билкова основа.Няколко чекии преди да се прежалиш + по-дебели презервативи или такива за задържане като Дюрекс Перформа и си готов.И все пак не очаквай от първия път да се представиш като секс-бог с огромен опит :)