PDA

View Full Version : Късо Гемче

Kirofushnqta
03-19-2011, 11:21
Здравейте ! Значи миналия ден бях на урулог и ми каза че имам късо гемче и ще се маха оперативно ! Искам да попитам няколко въпроси отсно операцията , въстановяването и т.н.

1)Боли ли по време на опепрацията и колко време отнемя тя ?

2)Възтановяването как е ? (смисъл болезнено ли е)

3)След колко време ще си напълно възтановен ?

Sh@d0w
03-19-2011, 11:24
Защо не се поинтересува на място?Сливи ли имаше в устата?

Потърси из нета,има достатъчно инфо.

rtpghhfcz
03-19-2011, 15:55
Здравейте ! Значи миналия ден бях на урулог и ми каза че имам късо гемче и ще се маха оперативно ! Искам да попитам няколко въпроси отсно операцията , въстановяването и т.н.

2)Възтановяването как е ? (смисъл болезнено ли е) Възстановяването

1)Желаеш да ти бъде направена пълна упойка и няма да усетиш нищо. Аз съм резак (в смисъл обрязан) и не съм усетил нищо :)

2)в твоя случай ще бъде по-бързо, не е по- болезнено в никакъв случай. Не се притеснявай

3)2-3 месеца. Ще ти обяснят как да действаш. Твоят случай е лек, не се притеснявай, няма да боли, няма да те боли и след това. Мисля, че ще ти кажат да си го слагаш в тетра за известно време. Питай, ако не ти кажат, но не вярвам, защото това им е работата. :)

Айде успех и не се спичай, нищичко няма да усетиш

Kirofushnqta
03-19-2011, 17:19
Благодаря ти за коментара , който ме така да го кажа 'надъха' , но урологът каза че ще съм под местна упойка .. ? Има ли разлика между 'пълна' и 'местна'

Falashk0
03-19-2011, 18:43
Искай местна.Гледай и се кефи 8-)

BlueFace
03-19-2011, 18:47
-Зверски!

2)Възтановяването как е ? (смисъл болезнено ли е)
-Бавно и мъчително.

-След такива операции пълното възтановяване е невъзможно.

rtpghhfcz
03-19-2011, 19:17
При местната упойка си в съзнание, просто не чувстваш нищо на мястото, където са ти я били. Мда, то за късо гемче е възможно и с местна упойка, няма проблем. Трябва само да клъцнат - нема да усетиш и с местна упойка, то дори не бих го нарекъл операция : ) Няма да гледаш и си готов ! При пълната упойка си в безсъзнание и като се събудиш си като ударен с парен чук :Д това е разликата Айде успех и споко :)