Влез

View Full Version : Проблеми проблеми и пак проблеми..

BriNGeR
03-19-2011, 16:42
Така имам малък проблем със свършването, а той е ( ще бъда груб едва ли не.. ) че когато го бутна 2 пъти и първия тек е готов.. попринцип не ми пречи, но последния път ми се случи да ми спадне което не ми хареса докато предишни пъти след първия тек не ми е падал.. пробвах с какви ли не трикчета и мисля си за друго докато правя секс бил съм чикия 20 мин преди секс и нестава и нестава първия тек си е буквално от 2 бутания.. това с мисленето .. мисля си за друго, но няква част от мозъка ми неможе да избие възбудата едва ли не.. кажете как да си тренирам мозъка :Д или каквото и да е, че ми писва и ако има значение съм правил секс 6 пъти само .. а и другия проблем е че ме боли левия тестис или малко по-надолу и в ляве немога да определя точно като свършвам някакви идеи?

zooyork
03-19-2011, 17:03
Да ... лекар ;]

BriNGeR
03-20-2011, 16:27
Това за лекара ми е ясно просто питах ако някой има представа.. все едно а някакви съвети относно свършването ?

BriNGeR
03-24-2011, 09:32
И все пак ходих на лекар .. каза ми че е уретрата проблема ходих на изследвания урина, кръв и хламиди и днес ми казаха че урината и кръвта са в нормите си всичко е наред хламиди не излезнали още, но все пак си имам болката ;[

yamaha911
03-24-2011, 10:04
Глей ся имаше едни презервативи DUREX за задържане на карртинката е някъф километраж нарисуван. Не ти ги препоръчвмам щото може изобщо да не свършиш с тях.Май са по тесни отколкото другите и.. абе незнам иди в аптеката питай, вземи си, пробвай и после се похвали. :grin:
Ще се радвам ако съм помогнал. :P

LambOfGod
03-24-2011, 10:08
С времето всичко ще си дойде на мястото... Не знам защо очакваш още от първите шест пъти да се представиш, като полов атлет.

angel_spirit
03-25-2011, 16:36
Глей ся имаше едни презервативи DUREX за задържане на карртинката е някъф километраж нарисуван. Не ти ги препоръчвмам щото може изобщо да не свършиш с тях.Май са по тесни отколкото другите и.. абе незнам иди в аптеката питай, вземи си, пробвай и после се похвали. :grin:
Ще се радвам ако съм помогнал. :P
Наистина има риск въобще да не свършиш с тях,но все пак пробвай,мисля че ще подеистват.Това са Durex Performa,и колкото до тях,мисля и даже съм сигурна ,че не са по тесни,ами имат лубрикант за забавяне на еякулацията. :wink:

xinfamous
03-25-2011, 18:50
имат лубрикант за забавяне на еякулацията.

дам,и също така относно тековете брат мисля че просто ти трябва време и малко повече опит да натрупаш.

ScarletBite
03-26-2011, 16:38
Има кви ли не техники и тем подобни. Ама за да ги прилагаш, трябва да си, така да се каже, извисен духовно. Не всеки го разбира, не всеки умее, не всеки има волята да разбере и усвои.

Тантра, Дао... провери в Гугъл или си вземи някфа книжка.