Влез

View Full Version : Може ли съвет? :S

Adynamia
03-19-2011, 18:17
От доста време чета проблеми и съвети в този форум, като тайничко се надявах да не се сблъсквам с такива неща. Но май е всеки с времето си.. В моя клас има едно момче - така да се каже от типа "плейбои". Умен, забавен, готин, има собствена 'дружинка' и т.н. От декември месец си има гадже - една "кифла".. Така да се каже - всичко между тях бе супер, но в последно време момчето започна да отбягва неговата любима и все по-често си говори с мен.. Доколкото разбрах вчера са скъсали, защото момичето ревнувало от мен. Тази сутрин главния герой в тази история,да де момчето, ми каза, че ме харесва. Сега се чудя какво да правя.. Зарязаната е настроила половината випуск срещу мене, а аз харесвам Плейбоя, както и той мен... Но не мисля, че ще се получи. Най-много да избухне някоя война.. :(

BlindedAngel
03-19-2011, 18:21
К'ва война в даскало :? Дори и да бъдеш с него си имай едно наум, защото след това да няма тема от сорта "Лошо момче е, но го обичам" и т.н.

BlueFace
03-19-2011, 18:32
Щом се харесвате- взимайте се.

Така е. Да не ти пука от другите, истинските ти приятели винаги ще те подкрепят ;)

А и за каква "война" става дума .... :lol:

Adynamia
03-19-2011, 18:36
:-o Кифлите в моето училище са така наречения "елит".. Сами можете да си направите изводите.

А за война - малко е пресилена думата, макар че се почва с едно измисляне на истории всеки ден. Злословене по мой адрес, правене на фалшиви регистрации в сайтове за запознанства и т.н.

BlindedAngel
03-19-2011, 18:37
Е какво ти пука - ти нали ще си с момчето :)

BlueFace
03-19-2011, 18:43

Троянската.
Плейбоя е Хубавата Елена.
Авторката е Парис.
А кифлата е Менелай.
Очеизбождащо е!

А къде са Ахил и Хектор??

И за бога, къде е млякото?

vagarious
03-19-2011, 18:47

Троянската.
Авторката е Парис.
А кифлата е Менелай.
Очеизбождащо е!

И за бога, къде е млякото?

:lol: :lol: :lol: Съжалявам за спама, ама това ме разби хахахааахаха :lol: :lol: :lol: :lol:

Иначе наистина - щом е взаимно,взимайте се. :) :-D

Adynamia
03-19-2011, 18:47
Да.. само дето тук няма да има Троянско МАГАРЕ :? ...

@BlindedAngel - Може да съм с него, но ако вземе да им повярва на глупостите? Тогава пук абсолютно никого няма да имам до себе си.. :( :?

ivcheto0o
03-19-2011, 18:48
Като се харесвате взимайте се.Да не ви пука за другите,ще се занимават с вас,после ще им писне.

BlindedAngel
03-19-2011, 18:51

@BlindedAngel - Може да съм с него, но ако вземе да им повярва на глупостите? Тогава пук абсолютно никого няма да имам до себе си.. :( :?
Ако вземе да им повярва на глупостите ще разбереш в крайна сметка с какъв човек си имаш работа и сама ще си направиш извода ( ако ме разбираш ), така че дори и да не "станат нещата" надали ще си с разбито сърце 8) А относно това, че ще останеш сама, не се притеснявай човек рядко остава сам :)

BlueFace
03-19-2011, 18:52

@BlindedAngel - Може да съм с него, но ако вземе да им повярва на глупостите? Тогава пЪк абсолютно никого няма да имам до себе си.. :( :?

Нямаш ли приятели?

yeeee
03-19-2011, 18:56

Троянската.
Авторката е Парис.
А кифлата е Менелай.
Очеизбождащо е!

И за бога, къде е млякото? :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:

Adynamia
03-19-2011, 18:56

@BlindedAngel - Може да съм с него, но ако вземе да им повярва на глупостите? Тогава пЪк абсолютно никого няма да имам до себе си.. :( :?

Нямаш ли приятели?

ВСИЧКИ те оставят, когато някоя ВИП персона каже нещо.. :?

BlindedAngel
03-19-2011, 18:59

Нямаш ли приятели?

Не че те познавам, ама смятай колко са ти приятели щом някоя "ВИП персона" каже нещо.Един истински приятел винаги ще е на твоята страна, независимо дали си права или не :)

MaLkaTa_LaDy
03-19-2011, 19:00
Просто си зависима. Когато си извоюваш "имидж" на бинтар и непукист, да видим дали някой ще дойде да ти каже нещо.

BlueFace
03-19-2011, 19:02

Тогава тези ВСИЧКИ са просто едни последователи,без собствено мнение и изобщо не са ти приятели. Приятелите се подкрепят взаимно независимо от обстоятелствата. А и е невъзможно да нямаш 2-3 истински приятели :)

На колко години си?

Adynamia
03-19-2011, 19:07

Тогава тези ВСИЧКИ са просто едни последователи,без собствено мнение и изобщо не са ти приятели. Приятелите се подкрепят взаимно независимо от обстоятелствата. А и е невъзможно да нямаш 2-3 истински приятели :)

На колко години си?

15.. скоро 16.

Ии благодаря за мненията, съветите.. :)