View Full Version : Много ви моля помогнете ми.....
му кажа "харесваш ми".И тогава моята найстина тъпа идея беше, общият ни приятел да го поразпита дали има чувства към някой.Да това бях аз! Беше ме посочил и казал - "тя е ".Сърцето ми преливаше от вълнвние, чудех се на кой сват съм. Той беше казал на приятеля ни, че иска да отида да се запознаем.Преодолях срама си и отидох.Когато ме видя "си глътна езика", само каза името си и се изчерви..дните минаваха, а той не благоволяваше да дойде, от този пуст срам"Стана така, че отсъстваше от училище една седмица, по незнам каква причина.След като се върна бях готова 'за всико или нищо" - тоест поредната тъпа грешка, помолих приятеля ни да му предложи..и тои беше казал не - чудех се как така за една седмица, можеш да спреш да харесваш някой, но от огава не съм спряла да опитвам.Продължава да ме гледа от време на време, нищо друго.Скоро му изпратих бележка по едно момче и той не е искал да я прочето. :( излислихме нещо още по-тъпо - да му кажат, ако има чувства да си признае, защото аз заминавам и може да не ме види и той беше казал : "Абе заминава тя'. И така онзи ден се сдобих с номера му и изпратих смс - "Утре след училище заминавам,желая ти всичко хубаво и дано се видим по-скоро и да си останем приятели,сложих и името си, не получих отговор. И така ввчера си седях на дивана вкъщи и телефонът ми позвъня и отидох да видя кой е - беше той , но затвори (тоест един два сигнала, за кликване)пратих му смс "да?" не отговори..а аз очаквах отговор не издържах и му написах " измъчваш ме така с това чакане, защото ми звънеше, обичаме те мн, липсеаш ми.."Много плаках вчера, когато си легнах почнах да сънувам кушмари , в който беше той, отново ме отрязваше...незнам много го обичам...много , за първи път чувствам такова нещо..толкова го....знам, че правих толкова тъпи неща..но немога ..обичам го, не ме опреквайте, дайте съвет моля ви :(
Тоя е пълен мухъл. Да, че си се държала и продължаваш да се държиш супер тъпо... и това си е вярно. Не бъди парцал! Не се оставяй да те разиграват. Най - сладко е да видиш как се обръщат нещата. Само за малко спри да го тероризираш и веднага ще ти тръгне по гъза.
Ами дано тръгне, точно за това за седмица няма да му се явявам пред очите, все едно ме няма
И още един съвет. Знам, че е едва ли ти е възможно, но се въздържай от толкова много драма. Предполагам, че си на 12-15 някъде, ама това отблъсква момчетата.
Да, аз пред него не съм показвала слабост..но просто...чудя се как да действам след като отмине тази седмица или още една
Когато чакаш другите (пък дори и да са ти близки приятели) да ти свършат работата винаги се осират нещата. Този го прежалвай вече, надали ще излезе нещо хубаво/сериозно. Просто остави нещата както са. Най - много ги заболява гъзеца като видят, че си продължила напред. Спред мен трябва да го игнорираш напълно. Просто да правиш нищо по въпроса, да не показваш никаква заинтересованост. И той ще те потърси сам, но според мен и тогава трябва пак да си неутрална, защото олекваш.
Моя съвет е да го оставиш.Няма смисъл от толкова опити и той да не иска.Почни да флиртуваш с други момчета пред него и му виж реакцията.Направи последен опит.И ако не стане край.
Mementomori
03-20-2011, 10:52
Не се обвинявай толкова!
Вече е минало, не можеш да заличиш нещата, но пък и не трябва да се вглъбяваш в някакви фикс- идеи, стегни се и не се поддавай на други такива "номера" и не му пиши смс-и, щом не е отговорил, значи не си заслужава. Дори и елементарното възпитание изисква отговор, но уви...
Явно е, че нещо се е променило за тази една седмица, може да не сте си допаднали, все пак дори не сте се познавали. И на въпроса как така не те харесва за една седмица, човек би отговорил - ми както те е харесал за толкова, да кажем, и то отстрани, това са много относителни неща....
Забрави случките и не използвай лъжи за заминаване и прочие, защото това те прави несериозна, абстрахирайки се от мнението на останалите, и не ползвай "помощта" на френдовете в такива ситуации... Ако има нещо за казване, направи го сама, очи в очи, тогава ще разбереш причината за нечие поведение...
Успех и горе главата!
;)
Не знам на колко си, няма и значение, но си постъпила доста детински. То минало и заминало, ама прекалено натегачески си постъпила, на сичкото отгоре и чрез посредници. Според мен това го е отблъснало, разбрал е, че си му лесна и си спряла да си интересна. Сега само гледа да те разиграва, колкото да не си загуби "резервата". Съжалявам, ако зчуви грубо просто на мен така ми изглежда...
Разочарована съм страшно много от него..не съм подозирала товас което ще ви разкажа сега.Снощи се изкъпах и се чухме с една приятелка към 9 и половина и тъкмо затворих, една две минути и получих смс (мислех, че е приятелката ми) беше тои написа ми (слушай..аз не съм за теб, попитах го защо и той каза, защото съм по-голяма и има друга после аз гон попитах това ли е края и тои отговори - утре след училище една целувка..това ще бъда края.. и ме попита дали след тази целувка ще го оставя на мира...толкова ми е болно, че струвам една целувка...
Fiction7577
03-21-2011, 11:44
Тая целувка я прави от съжаление.
Сигурно общия ви приятел се е опитал да направи някаква сделка с него че да не те нарани толкова.
Махай го тоя. Пълен идиот.
Ти също не му отстъпваш, баси, как уж обичате и сте големи, пък действате като хлапета в 5 клас ??
Що за глупости сте вършили?
Притиснали сте го яко и на него му е втръснало от теб.
Още нещо... ти уста нямаш ли, че да говориш, ми с посредници?
Той не те е обичал, просто си му била симпатична, като те е видял що за стока си и че го преследваш, много ясно че ще му писне.
Пфуууу... егати драмата.
RageAgainstTheMachine
03-21-2011, 11:57
Тая целувка я прави от съжаление.
Сигурно общия ви приятел се е опитал да направи някаква сделка с него че да не те нарани толкова.
Махай го тоя. Пълен идиот.
Ти също не му отстъпваш, баси, как уж обичате и сте големи, пък действате като хлапета в 5 клас ??
Що за глупости сте вършили?
Притиснали сте го яко и на него му е втръснало от теб.
Още нещо... ти уста нямаш ли, че да говориш, ми с посредници?
Той не те е обичал, просто си му била симпатична, като те е видял що за стока си и че го преследваш, много ясно че ще му писне.
Пфуууу... егати драмата.
Мхм , напълно съгласен съм. Дай му малко свобода , та за новото поколение това са последните години ергенски живот , все пак 2012 идва края на света , няма се жени и да се забременява момчето с няква параноичка и да си проваля животa я ! :lol: :D :D
Take_That
03-21-2011, 12:28
Махай го тоя тюфлек от главата си, не заслужава въобще вниманието ти. "Една целувка и край!" - защо не му каза да си гледа работата и, че не му искаш кирливите целувки. Опомни се и спри да се занимаваш с тоя отвратен тип.