View Full Version : Искам да разведа майка ми и баща ми
Прочетах само това "Баща ми е ужасен.Почти цял живот майка ми го издържа." и си казах омг.Поговори с майка си.В съда ще решиш при кого да отидеш.
П.П.Аз не бих си и помислил такова нещо дори и да бях на твое място...Все пак ти е баща?
Живота е суров - падаш,ставаш и продължаваш !
DreamForYou
03-20-2011, 10:31
Според мен трябва да поговориш с майка си относно това.. Кажи й ти какво мислиш. Щом тя е била решена да се разведат и сега няма да е по различно..Възрастните си мислят, че ако поддържат брак без любов и никаква привързаност един към друг ще могат да осигурят хубав живот на децата си, но не е така.. само се влошават нещата..
Както ти казах поговори с майка си относно това.. виж какво е нейното мнение.. и ако сте единодушни действайте!
Дано се управят нещата и късмет! :)
BaffaLsc
03-20-2011, 10:33
Пусни я тая тема на още няколко места.. -.-
Както ти казах поговори с майка си относно това.. виж какво е нейното мнение.. и ако сте единодушни действайте!
Дано се управят нещата и късмет! :-D
Поговори и с баща си.Да с него ще е по-трудно ,но все пак и той трябва да знае на къде вървят нещата.
Пусни я тая тема на още няколко места.. -.-
Момичето е объркано,защо не?
ivcheto0o
03-20-2011, 10:59
Поговори с майка си,кажи й че няма смисъл да са 'заедно' заради теб.
DubstepRLZ
03-20-2011, 11:09
добра е идеята да поговориш с майка си! и все пак мисля че щом сте палнолетни и двамата значи имате собствени права за да изберете при кого да останете! според мен щом майка ти е искала да се разведат преди време и нещата не са се оправили, на дали няма а иска пак!
опитвай се да бъдеш независима и трупай опит, много е полезно!
Всеки проблем има решение! помисли какво е твоето! :)
Успех.. дано нещата си дойдат на мястото! :smt023
Nam3less3
03-20-2011, 11:21
Нещо криеш. Майка ти не е трябвало да се омъжва за такъв човек на първо място.
http://www.sacp.government.bg/
Nam3less3
03-20-2011, 11:25
http://www.sacp.government.bg/Първо че са пълнолетни, второ че това не е агенция за семейни проблеми.
Баща ми е ужасен.
А баща ми с мен се държи ужасно.
Няма институция която насила да разведе майка ти и баща ти, но ако всичко се погледне от гледната точка на детето...
BlueFace
03-20-2011, 11:42
Говори с майка си по този въпрос. Сподели и какво чувстваш и мислиш. Мисля, че ако ситуацията наистина е такава майка ти ще те послуша и ще поиска развод :) Брат ти е достатъчно голям да се издържа сам за това не виждам какво би я спряло
katerinka9226
03-20-2011, 12:19
Докато майка ми и баща ми не се разведоха, баща ми беше същия като твоя!! Пиеше, гледаше си телевизия и т'ва е!! А майка ми вършеше цялата работа... Всичко правеше и беше нещастна, като твойта майка... но един ден аз отидох при мама и ѝ казах някои неща... и после стана скандал с баща ми и аз и мама отидохме да живеем за няколко дни при една нейна приятелка... но имам предвид, че трябва да говориш с майка си! Сега и на мен и на майка ми живота ни е прекрасен без баща ми! Съда реши дрън, дрън... и аз реших да остана при майка си! Така че не мисли много, а говори с майка си! :(