View Full Version : Искам той да го направи (мастурбация)
sexybanichka
03-20-2011, 18:37
Здравейте хора :)
Мастурбирам от половин година по 2/3 пъти на седмица . Харесва ми да го правя , но винаги съм искала някое момче да ми го направи .. искам да видя какво е усещането :-o на вас някой да ви го е правил ? иии .. дали е хубавоо :oops:
anonymous708973
03-20-2011, 18:38
Ако не се лъжа, това се казва орална любов. :-o
Мастурбирам от половин година по 2/3 пъти на седмица . Харесва ми да го правя , но винаги съм искала някое момче да ми го направи .. искам да видя какво е усещането :-o на вас някой да ви го е правил ? иии .. дали е хубавоо :oops:
ако си търсиш някой от форума първо сложи снимка :lol:
anonymous708973
03-20-2011, 18:52
Бтв, като прочетох заглавието на темата, реших, че авторката иска да накара пича да мастурбира, понеже иначе е твърде загорял :razz: :razz:
И... 2-3 на СЕДМИЦА?! Как издържаш бе?!
Оферти ли пускаш? :D
Ми как де, хубаво ще е, казвам ти от моята гледна точка, много е готино като има една ръка на заем да те отмени :-D та и от другата страна не вярвам да е по различно
оои питаш, много е лудо, приятелката ми свърши в едно кафе последния път :-D
GreenFairy
03-20-2011, 19:24
Не е орална любов ако е само с пръсти. Иначе е готино само за идеята, че някой друг го прави. като усещане аз лично не виждам кой знае каква разлика. Виж оралната любов вече е друго, но там играе езичето...
оои питаш, много е лудо, приятелката ми свърши в едно кафе последния път :-D
в чаша с кафе или в заведение кафе? :D
по темата: като усещане е същото,но като изживяване е много по ... интересно :D т.е. не е по-добре,понеже ти си знаеш къде ти е най-добре като се пипаш,той-не,но пък от друга страна е по-готино когато ръката е нечия друга,приятно и възбуждащо :) :) :)
xareswaDUPETApraskowki
03-20-2011, 20:26
Ами има време момичето. :D
Това си е детска игра, като почне да прави серии по 5-6 повторения на ден, тогава треа да се притесняваме :D
TheManTheLegend
03-20-2011, 20:44
Това си е детска игра, като почне да прави серии по 5-6 повторения на ден, тогава треа да се притесняваме :D
Само аз ли подразбрах "Как издържа с толкова малко" :D
Е другите дни може да се такова с гаджето ;) Сега ще го навива той да върши цялата работа :D
Eclipsercho
03-20-2011, 21:38
Бтв, като прочетох заглавието на темата, реших, че авторката иска да накара пича да мастурбира, понеже иначе е твърде загорял :razz: :razz:
Същото си помислих и аз.. :lol: :lol: :lol:
angel_spirit
03-21-2011, 06:29
Същото си помислих и аз.. :lol: :lol: :lol:
Ххахах и аз ! :D .. а това,което искаш май е той да те задоволи с пръсти и всъщност няма нищо общо с мастурбацията.. :D
kiki1991
03-21-2011, 07:25
намери си приятел !!!иначе не знам за френска или просто за някакво търкане и стимулиране на клитора говориш..но на мен приятеля ми ги прави тези неща почти всеки път преди секс и си е много хубаво,все пак е част от любовната игра и те предразполага за самото проникване.
DubstepRLZ
03-21-2011, 10:05
яко е да :) пробвай го! :)
мХм,тва се нарича орална любов ( орален секс ) (-;
ии да , гоТ е !
anonymous708973
03-21-2011, 10:21
Само аз ли подразбрах "Как издържа с толкова малко" :D
Баш "толкова малко" имах предвид.
Бтв, на мен ми е мноого по-готино, когато той ме докосва. :)
DarkTemplar
03-21-2011, 15:30
И на мен повече ми харесва друг да ме задоволява ръчно, много по-интересно е. ;) Естествено, най-интересно е и орално, но да не бъдем алчни.
anonymous708973
03-21-2011, 16:55
Ааа, да бъдем, да бъдем, няма лошо :D
Даваш-получаваш - така е устроена работата. Иначе тцъ!
DarkTemplar
03-21-2011, 17:12
Приема се. :)
tanch3t093
03-21-2011, 19:15
Точно така! Изобщо не е лошо. :D :D