View Full Version : Помогнете ми
2LevaResto
03-20-2011, 18:57
Влюбен съм в най-добрата ми приятелка :-o Всичко си споделяме ии изобщо един без друг неможем, но не знам какво ще стане ако и призная... Страхувам се, че ако и призная може да я загубя :( .. Какво да правя???
Тва е мн гадна ситуация. Имаш ли причини да мислиш, че тя те харесва? Щото ако не, не мисля, че си заслужава да и кажеш, тя да няма чувства към теб и да си прецакате приятелството. Някви знаци да ти е давала или намеци нещо?
2LevaResto
03-20-2011, 19:36
Еми освен това, че ми споделя всичко се смее на всяка моя шега дори и да е тъпичка... Но все пак незнам :|
Направи и един подарак.После втори,трети може да е нещо сребърно.Ако го носи ги харесва подараците ти значи ,че може да изпитва нещо към тебе.Излезте някоя вечер,прегърни я.После втора вечер ,кажи и ,че не можеш без нея.На третата вечер ,че я обичаш и я целуни.
Аз на първата ми среща се прегърнахме,на втората не и казах ,че не мога без нея и сега трета няма да има...
Пука ми ,такъв е живота...
"Падаш,ставаш и продълаваш."
filmimilmi
03-21-2011, 01:23
Или всичко, или нищо! Средно положение няма! В такива случаи единственото, което си причиняваш е болка. Ако рискуваш и загубиш(което е по-вероятно), губиш просто приятелство, което те е удовлетворявало само с мисълта, че чрез търпение и отлагане във времето случайно може да се случи нещо повече. И в един момент, когато тя си намери гадже ще се съсипеш от яд колко смотан си бил, а тя просто ще те забрави защото ще е нормално да се отдръпне от други момчета щом стане заета...
TheBeliever
03-21-2011, 06:30
Направи и един подарак.После втори,трети може да е нещо сребърно.Ако го носи ги харесва подараците ти значи ,че може да изпитва нещо към тебе.Излезте някоя вечер,прегърни я.После втора вечер ,кажи и ,че не можеш без нея.На третата вечер ,че я обичаш и я целуни.
Аз на първата ми среща се прегърнахме,на втората не и казах ,че не мога без нея и сега трета няма да има...
Пука ми ,такъв е живота...
"Падаш,ставаш и продълаваш."
Глупости. Това, че носи неговите подаръци не означава, че има чувства различни от приятелски. Ако действа директно с клишираната, изкарана от тъп сценарий фраза "не мога без теб" най-много тя да се изсмее, или ако няма чувство за хумор - да се стресне и директно да го отреже. Ситуацията е прекалено деликатна, за да очаквате, че тези глуповати "мачовски" подходи биха подействали.
Към автора - първо опипай почвата. Отвори темата за връзка след приятелство и следи реакциите й. Не бързай да се обясняваш в любов. Има огромен шанс тя да те възприема само и единствено като приятел. Флиртувай, покажи заинтересованост, прави комплименти. Виж как реагира на всичко това и ако забележиш промяна в досегашното чисто приятелско държание и намек за нещо повече, тогава може да й признаеш чувствата си.
Но в никакъв случай не й го стоварвай като гръм от ясно небе. Един приятел в момента е в такава ситуация с момиче, с което бяха най-добри приятели повече от 10 години. Направи грешката да й признае чувствата си неподготвен и в момента даже не си говорят. Действай внимателно, ако искаш да запазиш контактите си с нея.
RageAgainstTheMachine
03-21-2011, 12:12
Епа ке ти помогнем , ама щом ка`аш , че е тъпичка , ясно накъде се свеждат тез ра`оти... Щом тъп чо`ек ти се смее на шегите , ста`а ясно , че ти немаш никво чувство за `умор и си пълна , да не кажа , скръб. Капиш ли си до ся ? Такам... Та щом ка`аш , че е тъпичка , `ааачи ще я зарежеш , ама сигур ще приеме щом е куха , пък и мо`иш да топниш чушлето по-рано , отколкото съдбата е предрекла. `ко искаш ти `фърля един боП и щи кааме дали ти е ясно или мъгляво бъдището. Хай` ся си ост`ни със здраве.
Take_That
03-21-2011, 12:18
Аз мисля, че ще е добре да и признаеш, защото един ден може и да съжаляваш и да си блъскаш главата, че не си и казал. Малко хъс, рискувай според мен и не се страхувай да го направиш, ако не се получи - здраве да е, както казаха: Ставаш и продължаваш. Животът е един :)
П.П. Не губиш, когато признаваш чувствата си, губиш, когато ги прикриваш :)