View Full Version : Помогнете!Моля за съвет
С приятелката ми правихме секс.Бях с презерватив и след като свърших и го вкарах пак,без презерватива.Та въпроса ми е дали може да забременее и какво да правя.Моля за помощ!
Да най-вероятно е забременяла !
Също така ако си си пипнал ку*а и после пипнеш нея Също е забременяла!
!!!!!!!!!!!!
Да най-вероятно е забременяла !
Също така ако си си пипнал ку*а и после пипнеш нея Също е забременяла!
!!!!!!!!!!!!
Пффф факе имаше я преди 3-4 седмици същата тема.Да ти го ръгна авторе анално
Ако темата не е фейк - Ако е била в овулация, има голяма вероятност. Образовайте се малко, тогава правете секс.. Пфу.
Ако темата е фейк - Mario95 дано си изпълни заканата :D
A не не тогава момичето го питаше.Абе или е фейк или 2012-та идва :(
Явно и в тоя форум ста същите лайна както в повечето... Искам да видя как тоя дрисльо Mario95 "95" :razz: ще се опита да си изпълни заканата ...... М-у другато съм достатъчно образован.но все пак исках и друго мнение.което не получих :? Аре духайте ограничени компютърни дрисльовци!!!Пишете каквото си искате аз тук повече няма да влизам!!! Майната ви!!
Ей мухльо кат си прос като галош вари на село си ебеш козите да не се притесняваш.Земете се образовайте майка му да еба трябва да ви е срам че 95-ти набор ви се присмиваме на шибаните въпроси за умствено изостанали
П.П РАЗБИРА СЕ ЧЕ ИМА ЕКСТРЕМНО ГОЛЯМА ОПАСТНОСТ
П.П2-УБИЯ Я БЪРЗО
Mario Ти ма кефиш , то си личи че си по-умен от онзи , ма ко му са връзваш оставяи го да е*е гози на село и да си стои прост
Orlando92
03-20-2011, 21:59
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=395166 -> е казах ли ви че едни и същи теми се пускат?! не не не.... просто нямам думи. Аман от простолюдие значи, аман от ботове. Абе ей галош, ами естествено че като си свалиш презерватива ше ти остане сперма по х*я бе !!! И после като го вкараш в п*ката и вкарваш и спермата респективно, нали?! Ааа-ААаааабе толкОва ли си куХ чак бе?! леле маминко... . . . Абе трийте ги такива теми направо не ги заключвайте, тоя пиклю пуска второ мнение без да прелисти 1 страница назад да види отговор на човек със същия проблем като неговия.. Кажи му бот и го остави.
Явно и в тоя форум ста същите лайна както в повечето... Искам да видя как тоя дрисльо Mario95 "95" :razz: ще се опита да си изпълни заканата ...... М-у другато съм достатъчно образован.но все пак исках и друго мнение.което не получих :? Аре духайте ограничени компютърни дрисльовци!!!Пишете каквото си искате аз тук повече няма да влизам!!! Майната ви!!
Ти ли си образован бе, тиквеник :D Ти ако си образован аз трябва да съм трамвай ;) Все пак си 92, може ли такова нещо.. :smt021