View Full Version : Любов както винаги
bonbona102
03-21-2011, 07:58
Здравейте ,ами направило ми е впечатление че почти всичките ми теми са за любов включително тази.Ами преди седмица срещнах едно момче съвсем случайно в училище.От тогава ,когато се видим ме поздравява.Вика ми sexy.Онзи ден го попиатх как се казва не ми отговори ,незнам да се направи на интересен.Но странното е ,че когато се видим по коридорите аз понеже съм много разсеяна дори нее го виждам и той ме поздравява.Забравих да кажа ,че е с 1 година по-голям от мен.Кажето ми според вас ще стане ли нещо.Благодаря ви предварително. :)
katericArofl
03-21-2011, 08:29
Според мен не.
п.п. частицата „не„ се пише отделно от глаголи >> не знам.
bonbona102
03-21-2011, 08:36
Знам ,че не се пище отделно от глаголи просто съм збъркала
nepowtorima
03-21-2011, 09:49
Знам ,че не се пище отделно от глаголи просто съм збъркала
Ама и Сбъркала си объркала...
Опитай се да се сближете, --- кафенца а-у ... и може случайно да се получи нещо...
simplewiSh
03-21-2011, 11:25
Започнете със скайп/фейсбук.
Лека по лека ще се сближите (предполагам).
Тогава вече може да предложиш(ако той вече не го е направил) да идете на кафе или клуб.. или там където ще ви хареса и на двамата.
И от там нататък ти си знаеш. :)
Fiction7577
03-21-2011, 11:49
Най-вероятно те бъзика.
RageAgainstTheMachine
03-21-2011, 12:05
Епа мое те `аресва , ама мо`е не те `аресва. Ние не четем чо`ешки мисли , мо`ем ти дадем некво предложение. Както каза някой от кУлегите преди мен , покани го у `афенце , по цигарка и си изяснете ра`отите. А щом не ти ка`а името си `начи ти се `бава :(
marin4itu
03-21-2011, 16:52
Най-вероятно те бъзика.
Особено така като се прави на интересен..
freefrog
03-21-2011, 17:28
Най-вероятно те бъзика.
и аз съм на това мнение : )
Била съм в същата ситуация и повярвай нищо няма да се получи .. Много пъти ми се е случвало това и не само с момчета, които са с 1 година по-големи от мен ами и със по 2-3-4 ;дд ,, но все тази да се върна на темата : не му се хвашай на въдицата ще изгориш яко :) ,, знам от личен опит =][/b]
tanch3t093
03-21-2011, 18:56
Най-вероятно те бъзика.
но все тази да се върна на темата : не му се хвашай на въдицата ще изгориш яко :) ,, знам от личен опит =][/b]
Съветвам те същото (:
Еми ние не можем да ти кажем ще стане няма да стане.Не сме врачки.Излизайте на кафе, разходки, кино и т.н.
Прави се на интересен. Не съм врачка, ама по-скоро съм на мнението, че се бъзка с тебе. И преди да хукнеш да излизаш на кафета и кино с него, се предполага, че поне още веднъж трябва да говориш с него. И ако пак не ти каже дори името си... тегли му една ;)