View Full Version : Проблем с дълга връзка!Помощ!
Здравейте момичета и момчета аз съм на 18г. нуждая се от вашите съвети защото много държа на тази връзка!Ходя с едно момиче на 16г. от година и половина всичко беше наред-обичахме се,секса беше супер абе общо взето сичко си беше наред.И преди два месеца когато беше грипната ваканция и двамата се разболяхме и си седяхме по къщите,както и да е.И от както свърши ваканцията тя започна да се държи по-студено,отдръпна се спряхме да правим секс,отдалечихме се и аз започнах да търся проблема в мен,но нищо не съм направил или казал :( говорих с нея нещо да не е станало да не съм направил нещо и тя ми казва че нищо и няма не е в мен проблема и през този месец след ваканцията постоянно се карахме за глупости и след около месец скъсахме заради глупости! :( След това аз по всякакъв начин се опитвах да се сдобрим купих и голям букет цветя,направих картичка,но тя ми отказваше.Казах и помисли си ще ти дам колкото искаш време нали да осмисли работите,но тя не искаше.Преди около 1 седмица пак говорихме с нея и тя ми каза давам 15 дена срок да се оправим и аз се съгласих.Започнах да и угаждам да правя всичко каквото пожелае но тя не иска да излиза много рядко ходим на кафе или някъде другаде :( През изминалата седмица какво ли не мислих да направя да ми даде още един шанс но всичко се проваля с нейното НЕ!До края на тази седмица трябва да направя нещо да си я върна много я обичам! Моля ви дайте ми някакъв съвет защото не мога без нея страшно много я обичам! :( Благодаря предварително! :)
valdesbg
03-21-2011, 09:48
:razz:
Ти сериозно ли? Заебавай малката пикла и си гледай живота и щастието.
Мотае те толкова класически.. и ти толкова класически и се връзваш.... че направо не знам. Отрязан си много отдавна и нямаш шанс. Още повече с путкенското поведение, което проявяваш.
ти имал ли си такава връзка?Незнам неми е лесно да я забрава
valdesbg
03-21-2011, 10:01
Имал съм доста дълга връзка.
Никъде не съм казал че ще е лесно. В дългите връзки нещата са всичко друго но не и лесни :)
Казвам ти нещата... като човек, който разбира отношенията между хората и връзките. Един от малкото в тоя форум.
Разумното решение е да си спасиш малкото останало достойнство и да започнеш на чисто. Защото иначе девойката ще ти вземе всичко, което и дадеш и ще те заебе. Много е възможно да има някой друг и/или да и е писнало с теб. И в двата случая ще е разбираемо, предвид младата и възраст.
Аз знам че не трябва да се държа така знам че е путкенско но през трите седмици които бяхме разделени всичко ми беше криво и откачах от нерви исках да започна на чисто както казваш ти но просто немога да издуржа незнам кжо ми става това ми е 3тата такава връзка за предишните 2 много барзо ги преодолях но с тази е различно незнам :(
Ако исках някоя да ме намрази и да се отърва отнея завинаги, точно твоята тактика бих приложил, ако съзнанието ми позволи да се държа толкова ниско. Но за файдата на социалния експеримент какво ли не бих направил.
valdesbg
03-21-2011, 10:16
Ми хубу тогава - продължавай да играеш ролята на чехльо :)
Явно е че нямаш топките за да си мъж... логично е да бъдеш пyтка :)
И значи вашето мнение е да спра с опитите а има ли шанс да се върне според вас ако спра
valdesbg
03-21-2011, 10:18
Как по директно да ти кажа че момичето ти е било шута много отдавна?
И няма шанс да я върнеш, защото тотално си се закопал с поведение тип кученце.
Спри да ходиш след полата на малката пикла.
simplewiSh
03-21-2011, 11:19
Боже, боже.. и ти и се връзваш ?!
Това момиче те върти на малкия си пръст, а ти дори не го осъзнаваш. :?
Остави я, дори да я обичаш. Тя няма да се върне при теб, отдавна ти е отрязала квитанцията!
Take_That
03-21-2011, 12:31
Боже, боже.. и ти и се връзваш ?!
Това момиче те върти на малкия си пръст, а ти дори не го осъзнаваш. :?
Остави я, дори да я обичаш. Тя няма да се върне при теб, отдавна ти е отрязала квитанцията!
Абсолютно съм съгласна
marin4itu
03-21-2011, 16:50
Това момиче вече няма чувства към теб и колкото повече й ходиш след гъза, толкова повече й досаждаш..
DubstepRLZ
03-21-2011, 17:24
пич, имаш един единствен вариант и това е да я оставиш! защото тя като ти е казала 15 дни.. тя прави ли нещо по въпроса или само ти и варвиш зад газа! тя очевидно не знае какво иска, и е малка пикла! :x
Ти изглеждаш някакъв съпер точен пич.. остави я колкото и да я обичаш защото повярвай ми това което си направил е било абсолютно достатачно! ако продължиш обаче ще и станеш до толкова досаден и противен че после ще те третира сякъш не съществуваш!
Имах подобен случай с едно момче но не сме ходили, той супер ме харесваше и правеше всичко..цветя , бонбони, непрестанно звънене, включително ми държеше сметка с кого излизам (не ходехме)! :? и всичко завърши с това че той започна да ми пише как ще се самоубие идваше до нас в 5 4аса сутринта за да ми се обяснява в любов! но аз не го харесвах и му обясних че няма да се получи м/у нас поне 10 пъти но той сякъш не ме чуваше! и в момента не мога да го погледна, да му кажа здрасти а сме в едно даскало! и това е защото имам чувството че ако му обърна внимание дори и за миг той ще реши че имам чужства към него и ше възвърне надеждите си!!
опитай се да не повтаряш неговата грешка! защото вашата история има нещо общо с моята и колкото и да ти е гадно просто трябва да се опиташ да я забравиш за да няма полош край от този! Просто се опитай да свалиш розовите очила! Няма да съжаляваш!
пък и помисли който иска нещо ще направи всичко за да го постигне, ако тя е искала да сте заедно и е решила да се бори в тези 15 дни да е стеб .. то тогава защо ти не виждаш опитите и! :wink:
Успех пич, надявам се да съм помогнала малко! Дано всичко завърши по начин по който да те устройва! :) \:D/
Мерси на всички за съветите и мисля че сте прави така е трудно ще ми е но какво да се прави живота продължава :)