View Full Version : Помогнете ми! Не издържам вече и не знам какво да правя! :(
heyheyhey
03-21-2011, 13:58
От 4 години сме заедно. Той е първата ми любов ... Аз съм на 19 той - на 23, пораснахме заедно :) Преживели сме много заедно, минали сме през какво ли не и въпреки всичко запазихме любовта си толкова силна :) С усмивка си спомням за тези мигове, за всичкото щастие, което съм имала с него, за лудориите, които сме правили заедно, за купоните ... за всички усмивки :) :) Ммм .. аз съм на мама и на татко глезлата и съм свикнала винаги да получавам това, което искам. И във връзката ни винаги е било така, свикнала съм като кученце да е винаги по мен, да изпълнява всичко. Винаги съм била много ревнива, и май никога няма да го променя това. Ревнувам го от всичко и съм свикнала да няма никакви контакти с момичета. И той наистина се стараеше да е така :) Забелязвах усилията му да ми угоди, но винаги съм се държала по-дръпнато, като защитна реакция ми е, а не знам защо. Винаги, като сме се карали, с лекота съм късала с него като побеснея и той винаги ме е търсил, аз винаги съм недостъпната... и така сме се сдобрявали. И така ... бях решила, че не го обичам, помислих си, че мога без него, че не ми трябва, отказвах му срещи ... Видяхме се една вечер, беше адски сладко и за двамата, и след цялата сладост аз му казах, че не искам вече да съм с него, искам да ме остави намира, да не ме търси повече. Поисках да ми обещае, че няма да ми звъни... Беше много гадно, той не го очакваше, искаше да оправим нещата, не искаше да се разделяме, но го накарах да обещае ...и се прибрах. Беше ми звънял до 2 през нощта, но не вдигнах, а и не му звъннах. Така минаха няколко дни, не ми се обаждаше, не можех да повярвам, че издържа без да ми звънне. Нещо отвътре ме човъркаше, но и аз не му се обадих. ......... След още ден два той ми се обади, видяхме се , говорихме, той си изля мъката и цялата душа пред мен, аз също, но ми призна, че е бил на дискотека, някаква му се натискала, целувала го, но само толкова, той си взел якето и се прибрал ..бил много пиян, мислел непрестанно за мен ( и аз бях така през тези 5 6 дни). Аз започнах да го удрям и да го гоня, той каза, че се чувства "изгонен" , каза, че 1 път е направил грешката да си тръгне от мен, но вече няма да ме остави. Не спира да повтаря, че му е писнало да го гоня, че не е куче, че се чувства отхвърлен ... Беше шок за мен, а и още е .. Осъзнавам грешките си, но не знам какво да правя. Не мога без него, побърквам се , гоня го, опитвам се да го забравя, но не мога. А като съм с него се сещам за миналите неща и почвам да плача и се тормозя, тормозя се и за най-малките неща, а не мога да спра. Днес пак му вдигнах скандал, аи просто побеснявам за всичко и не мога да не викам. Не знам какво става с мен. Имам наистина труден характер, но дали вината е само в мен? Как да спра да се ядосвам за абсолютно всичко? Как ?? Боли ме душата, боли ме сърцето, всичко ... Да продължа ли с него? Знам, че ме обича, но не спирам да повтарям, че не ме обича. Не искам да съм с друг, не че няма с кого, има много даже, но не искам. А ако остана без него не спирам да го мисля и ме побърква мисълта, че може да е с друга. Ох, вие няма какво да направите, но имах нужа да го напиша всичкото това тук. Ще се побъркам, а не знам как да си помогна :( Мисля, че изпадам в някакви депресии, постоянно съм нервна, избухлива, трябва да направя нещо, защото не мога да продължавам така.
Благодаря на всички, които ще го прочетат, и всякакви мнения и съвети ще са ми от полза.
gerito231
03-21-2011, 14:14
Явно и ти не си много сигурна дали искаш да сте заедно.. Искаш го, но същевременно го гониш от себе си , бягаш.. Но един ден на него ще му писне да ти ходи по акъла и ще си отиде и ти ще си неподготвена. Трябва сериозно да обмислиш действията си .. и от това което прочетох, че се ядосваш за всичко, викаш и вдигаш скандали, може би трябва да се обърнеш към специалист :(
gerito231
03-21-2011, 14:15
Явно и ти не си много сигурна дали искаш да сте заедно.. Искаш го, но същевременно го гониш от себе си , бягаш.. Но един ден на него ще му писне да ти ходи по акъла и ще си отиде и ти ще си неподготвена. Трябва сериозно да обмислиш действията си .. и от това което прочетох, че се ядосваш за всичко, викаш и вдигаш скандали, може би трябва да се обърнеш към специалист :(
heyheyhey
03-21-2011, 14:21
Понякога съжалявам за думите и действията си, знам, че не трябва така да го гоня ...ама не знам какво ми става. Не мога да се контролирам. Обичам да ме обича и то точно той да го прави. Да, знам, че не е единствен, че ще срещна други, но ме плаши времето, което ще ми трябва, за да го забравя и преживея. Страхувам се, колебая се за всичко, правя нещо, а после веднага съжалявам. И всичко това ме убива :(
TheBeliever
03-21-2011, 14:23
Ей, заклевам се, ако някога имам дъщеря, ще направя всичко възможно да НЕ направя от нея разглезена пикла, която не знае що са човешки отношения.
Цялата вина си е само и единствено твоя! Имала си до себе си човек, който те е носил на ръце и живота си е давал за теб. Но с лапешкото си държание и откровена глупост ти не спираш да го нараняваш. Остави го, не се занимавай с него. Не го заслужаваш!
Подкрепям TheBeliever..
Абсолютно разглезена кифла,как ли те е търпял толкова не знам.. 8)
Take_That
03-21-2011, 15:59
Подкрепям TheBeliever..
Абсолютно разглезена кифла,как ли те е търпял толкова не знам.. 8)
Подкрепям!
П.П. И ти май не знаеш защо въобще искаш да се разделиш с него, просто ей така ти е хрумнало и си го направила. Ако ти е интересно да си играеш с чувствата на момчето, продължавай в същия дух, накрая тъпкано ще ти се върне всичко........ Един ден ще го търсиш ама няма да го намериш и ще си блъскаш главата как си го изтървала - толкова лесно, безотговорно и глупаво ...... :? :? :? :?
Fiction7577
03-21-2011, 16:34
Добре, ще ти го кажа деликатно:
ТИ СИ РАЗГЛЕЗЕНА ПИКЛА, НА КОЯТО ЕГОТО И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОБЕРЕ И НА 7-ТЕ КОНТИНЕНТА!!! :booooomb: :booooomb:
Не знам как момчето въобще те трае, та ти си цяло бедствие, във възможно най-лошият смисъл !!
Явно, че е бил много влюбен, но ако в него е останала поне капчица себеуважение ще те захвърли и никога повече няма да те потърси.
Накарала си го да пълзи по земята заради теб, а сега с най-голямото си нахалство и го разиграваш. И защо по дяволите да няма контакти с приятелки момичета ве, ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ??
Че и въпреки всичко и било защитна реакция, добре ве принцесо ....
И за последно, да ти отговоря на въпроса "Но дали вината е само в мен" - ДА, ТОЧНО В ТЕБ Е ВИНАТА КАКТО И В РОДИТЕЛИТЕ ТИ, ЧЕ СА НАПРАВИЛИ СЪЩИНСКА ............. ОТ ТЕБ.
КИФЛА!!!
krem4et0
03-21-2011, 16:48
Седни си на задника и се осъзнай - имаш човек, който те обича и цени, а ти се чудиш от кой ръкав да извадиш драма и проблем. И аз съм била така, колко съм бягала...колко ме е гонил, ама така не става. Трябва да решите заедно обичате ли се, искате ли се и да спрете да играете игрички. Когато спрях да го правя, почувствах истинската наслада от връзката. Просто се вземи в ръце и бъди искрена със себе си на първо място, а после и с него.
lubomirky
03-21-2011, 17:12
подкрепям всички коментари, без тоя на герито. ако решиш да се самоубиеш, подкрепям също
Нямам думи,простоо ти си пълна ГЛЕЗЛА.Ако съм на мястото на това момче те зарязвам моментално и си хващам някое свястно момиче..офф направоо :? :? :? Ако продължаваш така няма да стигнеш до никъде..Не всички момчета са като него няма кой да те търпи!Бахти глезлата супер,мега,аацки зле си ЧОВЕК вземи се във ръце. :? :? ужас
nepowtorima
03-21-2011, 18:11
Продължавай в същия дух..
Скоро ще стигнеш дъното..
П.с. - знам, че сега ти е гадно всички да ти го казват това, и си направила темата, за да си излееш душата и да получиш съвети, но те не са по твоите очаквания... Истината боли.. приеми го.. :)
heyheyhey
03-23-2011, 10:14
Какво ме нападате веднага? :( Кифла съм била, каква ли още не... Ами аз ако бях такава, нямаше да ми пука за нищо и нямаше да боли толкова силно :( Разкъсвам се, а дори не се намери някой от вас да поговори човешки ... :(
Fiction7577
03-23-2011, 12:17
Тук всичко е анонимно що се отнася до самоличността на човек.
Никой не те познава, съответно няма защо да крием истината, която просто е очевидна.
Имала си прекрасно момче до себе си но си го захвърлила, щото си, цитирам "На мама и татко глезлата" !!
И за какво да ти говорим човешки? Че се държиш надменно и разиграваш по отвратителен начин този, който уж обичаш, заради това ли??
Взимай се в ръце докато е време, с тези КИФЛЕНСКИ и ЛИГАВИ истории до никъде няма да стигнеш!!
Drama queen. :-o Явно изпитваш някаква тръпка от това да го отблъскваш, за да видиш после каква ще му е реакцията. А тя до момента е все една и съща - ходи ти по гъза и ти е кеф. Но си яко тъпа. Заслужаваш така да те отебе, че да не ти се повярва. И нещата да се обърнат така, че ти да тичаш подире му и да му се молиш, ти да си кученцето. Лигла.
marin4itu
03-23-2011, 16:49
Ей, заклевам се, ако някога имам дъщеря, ще направя всичко възможно да НЕ направя от нея разглезена пикла, която не знае що са човешки отношения.
Цялата вина си е само и единствено твоя! Имала си до себе си човек, който те е носил на ръце и живота си е давал за теб. Но с лапешкото си държание и откровена глупост ти не спираш да го нараняваш. Остави го, не се занимавай с него. Не го заслужаваш!
Абсолютно същото се въртеше и в моята глава, докато четях..
Авторке, не заслужаваш момчето и това е! То е правило всичко възможно да си щастлива, а ти с цялата си наглост се ебаваш с него! Еми ако продължаваш така, няма да си щастлива!
barbi123
03-23-2011, 17:44
И двамата сте виновни!!! ТИ - защото не знаеш какво е да те обичат и ТОЙ– ЗАЩОТО ТЕ ОБИЧА!!!
Защо тези, които не заслужават, получават това, за което другите живеят?!!!
Маца, аз прочетох до половината и направо /facepalm
Колко си арогантна и надута, просто не знам.
С лекота го била късала... Лигла.
До там прочетох и ми стана зле;)
Ако мислиш че можеш да получиш красиви човешки отношения и любов с такова горделиво и неебателно поведение, си в грешка.
Пфф, не знам какъв ти е проблема, но каквото и да е, дано момчето не се върне при теб и се осъзнае, а ти да слезеш на земята - ще ти е полезно, защото не знам дали ще срещнеш друг, който да ти ходи по свирката по този начин и да ти угажда на ревността и капризите.
Не общувал с момичета, късала си го "с лекота", търсил те е непрекъснато, а ти не си го оценила.
Говориш така все едно не осъзнаваш какви жертви е правил той за теб... То ти и не ги оценяваш, защото си "глезлата на мама и татко" и всичко си приемала за даденост.
пп. barbi123 +1
пп2. Ще прочета по-късно цялата ти лигава тема и тогава ще пиша... сега просто бях в потрес и исках да си напиша мнението.
едит: Прочетох го. Добре, защо си го отрязала изобщо? Просто така да видиш как ще е без него? Капризи са това, капризи ;) Според мен не го обичаш наистина щом изобщо си помислила да го зарязваш и да си без него. А изречението, че искаш да те обича точно той по неговия си начин, това е, защото ти харесва как ти вдига самочувствието! Точно това е. Когато се е отказал да ти звъни ти е станало тъпо, че не ти обръща внимание и не ти играе по свирката, а не защото ти е липсвал. Ако ти е липсвал, си щяла да му се обадиш, а ти не си го направила, защото си супер горделива и инат. Искала си да продължава да ти звъни, защото не можеш да преживееш, че е възможно той да се е откъснал от теб дори за ден-два. Точно по тая причина и си избухнала когато си разбрала, че се е целувал с някакво момиче - полудяваш от мисълта, че може да е независим от теб, съответно да спре ти помпа егото. Ти ИСКАШ той да е обсебен от теб! Може би защото си комплексарка или пък си свикнала да ти втълпяват мама и тате, че заслужаваш всичко без да даваш нищо?! Мисълта, че те е заменил за два-часа с друго момиче те подлудява, защото може би вътре в себе си неуверена в себе си и искаш да си принцеса, или пък просто си свикнала да си номер 1, въпреки че не заслужаваш толкова внимание! Нищо не заслужаваш всъщност. Сигурно те хваща страх от мисълта, че пичът може да се ОСВЕСТИ и да те остави, да спре да бъде чехльо, да бъде малко по-независим и да взима собствени решения, а не само да ти угажда и да погазва собственото си достойнство заради кифла като теб!
Ти изобщо не осъзнаваш колко много те обича този мъж, че не ти е теглил майните, и че не се е наебал с онази, която му се е натискала - просто смятай колко те обича! Всеки мъж ако има такава лигла като теб, най-малкото ще изневери за отмъщение, ако не направо да ти тегли майните след твоите "не знам какво искам"-драми и врътки.
През цялото време в диското е мислел за теб, а ти не заслужаваш и 1/15 от това! Не осъзнаваш ли, че го измъчваш като за световно? Тоя трябва да го канонизират за светец, дето те търпи и изпитва такива страдания, а ти му скачаш на самочувствието и фасона нон-стоп!
Истината е, че не знаеш какво искаш! Искаш единствено да ти се четка егото, да те поставят на пиедестал и не изпитваш никакво състрадание и разбиране към човека. Ти си пълен егоист и най-важното за теб си самата ти.
Изобщо не си била права да му се караш за мацката от дискотеката.
Трябва да се радваш че ти ходи след задника, реве ти по телефона и НЕ ТИ Е ТЕГЛИЛ ОЩЕ МАЙНИТЕ!
BGbullet
03-23-2011, 18:59
Случайно да си зодия Овен? :D Защото аз съм Овен и съм като твоя характер (ама съм момче). Иначе ако ти се говори с някого пиши ми на личен :)
BlueFace
03-23-2011, 19:06
Подкреням! Авторката е просто една разглезена пикла, която залсушава един добър шамар, който да я свали обратно на земята. :? :?
Edit: jghgh е абслютно права! Няма какво повече да се каже.