View Full Version : Объркана история
Sladurcho
03-21-2011, 14:05
Ходих с едно момиче 11 месеца и тя ме заряза с оправданието " искам да съм сама и свободна", дотук ще кажете и какво от това... но тук идва странното... следващите 2 дни излизахме и тя се държеше все едно сме си заедно но накрая пак ми казваше искам да съм сама и необвързана. казва ми че и пукало за мен че ме обичала но в крайна сметкра резултата не се промени. Блокнах я но после ми писа смс да я отблокирам и почна да ми говори че не иска да спира всякакъв контакт с мен... не мога да я разбера уж иска да е сама и свободна но после ми говори че и пука и т.н. как да разбирам думите и...
TheBeliever
03-21-2011, 14:17
Живее й се. Иска да е свободна, за да се сваля на воля с други момчета. Привързана е към теб и не иска да прекъсвате контакт, пък и е свикнала с интимностите ви. Като се понаживее вероятно ще поиска да се съберете отново, ако дотогава не е лапнала по някой друг.
alisa2191
03-21-2011, 14:22
аз имам същия проблем само че съм момиче и момчето до мен ми казва че ще му е по-добре сам и че иска да е свободен. ние живеем в различни градове той в софия аз в русе. виждаме се на месеца веднъж за 2 дена... не може да се каже че гопритискам все пак сме далеч, но според него аз го задушавам,а не си пишем и не се чуваме често.... но когато му кажа " добре тогава да се разделим ще ти е добре ли? " той ми казва " аз много държа на теб и не искам да те губя... обичам те, но просто искам да съм свободен ... " :cry: и аз не мога да го разбера... когато съм при него ме гушка и се държи сякъш сме заедно и нищо няма и така мн ме обърква...
П.С. заедно сме от 2 години...
alisa2191
03-21-2011, 14:23
аз имам същия проблем само че съм момиче и момчето до мен ми казва че ще му е по-добре сам и че иска да е свободен. ние живеем в различни градове той в софия аз в русе. виждаме се на месеца веднъж за 2 дена... не може да се каже че гопритискам все пак сме далеч, но според него аз го задушавам,а не си пишем и не се чуваме често.... но когато му кажа " добре тогава да се разделим ще ти е добре ли? " той ми казва " аз много държа на теб и не искам да те губя... обичам те, но просто искам да съм свободен ... " :cry: и аз не мога да го разбера... когато съм при него ме гушка и се държи сякъш сме заедно и нищо няма и така мн ме обърква...
П.С. заедно сме от 2 години...
Sladurcho
03-21-2011, 14:24
Напълно те разбирам само че ние сме от един град и се виждахме ако не всеки ден то поне през ден два и накрая ми изцепи това и тука една седмица незнам къде се намирам.... не мога да го разбера тора "обичам те ама искам да сам сама "
stigmata
03-21-2011, 14:33
Може би се дразни от нещо.Като да речем,че постоянно сте заедно и тя не може да прави любимите си работи.Няма спокойствие,ревнуваш я много,постоянно и звъниш,тормозиш.Иска свобода,но според мен може да я има и без да те зарязва,стига само да ти обясни.Кажи и,че си способен да направиш всичко което тя желае,за да останете заедно.
NqkfaNikakva21
03-21-2011, 14:34
за мен мацката не знае какво иска :)
Sladurcho
03-21-2011, 14:36
Може би се дразни от нещо.Като да речем,че постоянно сте заедно и тя не може да прави любимите си работи.Няма спокойствие,ревнуваш я много,постоянно и звъниш,тормозиш.Иска свобода,но според мен може да я има и без да те зарязва,стига само да ти обясни.Кажи и,че си способен да направиш всичко което тя желае,за да останете заедно.
точно това е че съм и го казвал но няма ефект... тя просто иска да е сама и това е независимо дали може да получи нещата които иска и ако е с мен... просто оправданието и ме побърква... как може да твърдиш че обичаш някой и искаш да си с него, а в същото време да му казваш искам да съм сама и необвързана...сякаш се подиграва с чуствата ми...
Take_That
03-21-2011, 16:11
Според мен момичето просто не знае какво иска(такива сме си ние жените понякога и не всички, да не се обидят сега някои момичета като кажа това) Според мен да я оставиш "сама" все пак тя това иска, нали така. Това обаче не означава, че трябва да я блокираш в скайп, просто не я търси и не комуникирай с нея, нека тя да те потърси щом те "обича". По държанието й ще разбереш дали наистина и пука за теб. :) Успех.
bebchituu
04-12-2011, 20:15
че те обича страшно много .. просто е искала малко свобода : )
Кажи му момиче и го остави братле!
(и не,не ми пука колко ще ме псувате надол за тоя пост ;р ;) )
хем сърби, хем боли ..
ако ти не вземеш мерки, тя ще си продължава по същия начин без промяна и в случая само ти ще си потърпевшия .. (:
lubomirky
04-12-2011, 22:33
^ цъ.
остави я, но не прекъсвай контакт с нея, даже напротив, продължавай да говориш с нея, да излизаш с нея(ако е възможно) и ако искаш да си с нея и го показвай по всевъзможни начини, намеци и всичко. може да отнеме време, но в крайна сметка ти си решаваш дали си заслужава да направиш опита.
Живее й се. Иска да е свободна, за да се сваля на воля с други момчета. Привързана е към теб и не иска да прекъсвате контакт, пък и е свикнала с интимностите ви. Като се понаживее вероятно ще поиска да се съберете отново, ако дотогава не е лапнала по някой друг.
Тва да не е концерт по желание?
До автора: Разкарвай я кат не те ще. Късай всякакъв контакт...
Майна, курва ще е! Да знаеш!
mim4ety_sara
04-13-2011, 10:12
Момичето е объркано и все още не знае какво иска.. Поговори с нея,какво иска, точно и ясно !
Josefinne
04-13-2011, 11:29
За съжаление ситуацията е много проста - тя ти се кефи като човек, като на приятел, като човекът, който ще бъде до нея, когато е сама, когато й е скучно или просто й се прави секс. Не иска да губи своя резервен план. Но всъщност иска някой друг, някой или много други.
За съжаление е така, момичетата понякога са гаднярки.
Ако можеш да се задоволиш с втората цигулка, продължи да й пишеш и да й ходиш по акъла. Ако мислиш, че да те използват е грубо, прекъсни всякакъв контакт с нея.
slbnchicet0
04-13-2011, 14:36
Иска свобода,но в същото време иска да поддържа интереса ти към нея,а тя да си прави каквото ще.Доста глупаво,ако толкова искаше да е с теб,щеше да е.
Трудно е да бъдеш толкова дълго време с един човек и да спреш изведънж контак с него.Опредлено дългите връзки до някаква степен са изморителни.Всеки иска разнообразие,нещо ново, нещо различно, особено ако сте в малка възраст това е задълвително (лично според мен)
Тя все още сигурно те обича,но въпреки това може би тръпката не е такава каквато когато се водите разделени.
antifashionshit
04-14-2011, 08:41
аз съм бил в обувките на момичето. можеш да опиташ следното: остави и свобода, но и си останете както сте били до сега. нещо като отворена връзка.
аз лично просто не исках да имам връзка в един момент. не, че момичето до мен беше омазало нещо, точно обратното.. просто исках да съм свободен - без отговорностите и нуждата да се съобразяваш с това, че си във връзка. не беше за да тичам по други момичета.. по-скоро нещо като уплаха от по-сериозна връзка.. абе детска ми работа. с момичето продължихме да поддържаме отношения, каквито ти описа - все едно сме заедно. тя не ме изрита, което може би трябваше да направи. в последствие нещатата улегнаха, свикнахме.. и всъщност беше страхотно о0