PDA

View Full Version : Не ги прави тия работи бе .. още си малка ;д

Chicharito
03-21-2011, 14:09
Аз често си имам любовни проблеми и вие винаги помагате да ги разреша (браво :-P ) и сега айде пак :-D

Запознах се преди месец и нещо с едно страхотно момиче.С едни приятели се разхождахме и видяхме 3 момичета и те ми викат не можеш да земеш земеш телефона(номера де) или скайпа на някоя от тях...то е ясно запътих се към едната която беше страшна...Дълга коса,страхотно излъчване,супер тяло,абе мали мали...Отидох аз и я спрях и и взех скайпа.Няма да ви кажа как,няма да си издам непробиваемия номер да забия момиче :-P .Още вечерта си писахме и започнахме да разнищваме теми.Пращахме си снимки ала бала и тогава тя ми каза на колко е...като видях 13 и щях да се гръмна...Не можех да повярвам че е толкова малка,изглеждаше на поне 15-16.Викам си карък съм си и толкова,но продължих ме да си пишем ей така.Почнахме да си говорим по-доста странни теми както и и за любов и секс,тя сподели че е девствена(какъв шок а?) при което напълно се отказах от мисълта че ще стане нещо ама на продължихме да си пишем...Постепенно започнахме да си говорим по често за секс,колко опит имам,какви са ми фантазиите и ала бала и така почнахме и да излизаме,отидохме на кино,на разходки и т.н. Започна да се получава нещо между нас.Един ден като я закарах с колата до тях и не се здържах и като и казвах чао я целунах...този език и тези устни няма да ги забравя....и така нещата потръгват,но...Преди няколко дни тя ми заговори за сериозна връзка и тук вече идва проблема....Аз искам да имам такава с нея,но тя е на 13 а аз на 18(като нали тя скоро прави 14,а аз 19,на една и съща дата сме)...Родителите й най-вероятно няма да ме одобрят особено баща й ( а кой ли нормален баща бил,аз ако имам 13 годишна дъщеря и тя ми каже че излиза с някакъв 18 годишен сигурно ще го убия..).Та ако пък той разбере и не ме убие то спокойно може да се обади в полицията и аз може да видя как е на топло...Чичо ми е адвокат ама първо е в Мексико(аз попринцип сега ще ходя до там за ваканцията че отдавна не съм ги виждал братовчедите) ама се пак той и той ще ме убие като разбере...хубаво ми казваше да си зема една мексиканка ама на дебела глава съм :-D И така не знам какво да правя,ако излизаме и ала бала то трябва да се крием за да не разбере някой и ще трябва да изчакам докато стане поне на 14 (то след няколко месеца де ама ся се пак) да правим и по напреднали крачки.Щяхме да правим орална(тя и не иска да се отваря още,което ми харесва се пак) но се отказах защото исках да забавим нещата.ся не знам какво да правя,заминавам пролетната за Мексико с баща ми че искам да види баба и дядо,брат си и т.н. и искам горе долу да наредя нещата малко до тогава щото там нямам време да сядам на компа щото и без тва ходя рядко остава и да се залепя за компа...

И така вие сте,кажете си мнението,ако някой може да намери какво пише в закона за такъв вид взаимоотношения пълнолетен,малолетна(щото така се води май).Повярвайте и аз смятам че 13 годишните трябва да си сядат на задниците да учат т.н. ама се влюбих в това момиче,на нея също й е приятно много с мен и...

Krischu
03-21-2011, 14:24
Щом се харесвате - зимайте се !
Единственото кофти нещо което виждам е,че ще ходиш в мексикоо.. ;т

Chicharito
03-21-2011, 14:38
Щом се харесвате - зимайте се !
Единственото кофти нещо което виждам е,че ще ходиш в мексикоо.. ;т

Е аз отивам за 2 седмици,връщам се след това,аз живея тука..Просто исках преди да замина да ми се е успокоила главата и да не го мисля там 2 седмици как да стане и т.н.

NqkfaNikakva21
03-21-2011, 14:47
Първо за мен разликата е голяма, поне на тоя етап
Но, ако мацката е на ниво и техните са разбрани проблеми нямаш.
Ако работата стане трябва мноого да внимаваш, че ако сгафиш няма да се разминеш леко .
До онея 2 седмици ... ами, ако мацката проявява интерес и той се задържи ... си добре
И най-добре говорете вие с родителите и, а не чакайте те сами да разберат :)

А до закона ... ако има желание от страна на мацката няма проблем, стига техните да не го извъртят, но това мисля, че е само до секса :) (моля за поправка, ако греша)

П.П Чичарито ... евала ;д

sweetpunk
03-21-2011, 15:14
Моя съвет е да си поговорите сериозно какво мислите да правите за напред, как ще се развива връзката и какво иска тя от нея, защото съм почти 100% сигурна, че вижданията Ви се разминават... Това е най - малкото, което можеш да направиш за сега, за годините не му мисли много, ако си пасвате като характери, интереси и т.н. не я изпускай, може да се окаже жената на живота ти :-) ... И и и отклоних се .. Не я насилвай да прави каквото и да е .. както във физически, така и в прихически план, защото от личен опит мога да ти кажа, че това е най - уязвимата възраст за едно момиче, точно сега според нея всичко, което лети се яде и колкото по - бързо порастнеш, толкова по - добре .. да ама не .. Както и да е .. поговорете, изяснете се, за да не се чувстваш и ти като идиот, ако нещо се провали .. и вече ще стискаме палци :grin:

Take_That
03-21-2011, 16:04
Моя съвет е да си поговорите сериозно какво мислите да правите за напред, как ще се развива връзката и какво иска тя от нея, защото съм почти 100% сигурна, че вижданията Ви се разминават... Това е най - малкото, което можеш да направиш за сега, за годините не му мисли много, ако си пасвате като характери, интереси и т.н. не я изпускай, може да се окаже жената на живота ти :-) ... И и и отклоних се .. Не я насилвай да прави каквото и да е .. както във физически, така и в прихически план, защото от личен опит мога да ти кажа, че това е най - уязвимата възраст за едно момиче, точно сега според нея всичко, което лети се яде и колкото по - бързо порастнеш, толкова по - добре .. да ама не .. Както и да е .. поговорете, изяснете се, за да не се чувстваш и ти като идиот, ако нещо се провали .. и вече ще стискаме палци :grin:

+1
П.П Не мисля, че ще е проблем ходенето ти в Мексико, ако нещата са наистина сериозни и от двете страни, за 2 седмици ще издържите все някак :) Първо се оправете с другите работи и си изяснете кой какво иска :) Просто поговорете :)

krem4et0
03-21-2011, 16:42
Не правете секс,преди да навърши 14. Дори и да го иска, е незаконно!

marin4itu
03-21-2011, 16:44
Има хора, които учат в различни държави и пак се обичат и са си заедно, така че ходенето в Мексико е най-малкият проблем. Въпросът е друг. Тя е на 13 и да сега ви е приятно, разбирате се, обаче тя е ще навлезе в периода, в който ще се промени. Това ще е до 16-17 години, и после ще реши, че й се живее и колкото и да ви е сериозна връзката, ще се разпадне. Сега не казвам, че това ще стане на 100%, обаче си го имай в предвид. Тези работи не ги говоря ей така, ами защото съдя по себе си (за промените, които настъпват в мисленето на 16-годишна възраст) и от мои приятелки, имали сериозна връзка от малки.