Влез

View Full Version : запознанство по интернет

passion4225
03-21-2011, 17:45
И аз да разкажа моята история .. :
Значи в сайт за запознанства се запознах с едно момче. Отначало само се базикахме, дори и запознанството ни беше на базик, но с течение на времето се променихме и аз започнах да се привързвам страшно много към това момче. След време разбрах, че и той има някакви чувства към мен, но сме в различни градове и няма как да излезем и да се опознаем по-добре. Смисъл той има прител от моя град при който може да остане за 2-3 дена, но той самия ми каза, че така само ще се раздразним и ще искаме пак да се видим. Вече мина може да се каже година от запознанството ни и със всеки изминал ден се привързвам все повече и повече към този човек. Ако дори и 1 ден не си пишем или не чуя гласа му по телефона не съм същия човек.. Не съм посмяла да тръгна с друго момче заради него,, нито той с друго момиче заради мен .. :х ... някой може ли да ми каже какво да правя ..

Gerrynka
03-21-2011, 18:42
На практика вие не се познавате. Колкото и да си пишете и да си говорите по телефона не е същото, няма я емоцията между разговорите ви. Когато си пишете и е ядосан, например, той може да се сдържа и на теб отговорите му да ти харесват, но когато сте един срещу друг, не знаеш как ще реагира и дали ще одобриш държанието му. Според мен, бъдете заедно, когато можете, а иначе не се ограничавайте така, защото няма смисъл :)

DarkTemplar
03-21-2011, 19:29
Според мен е задължително да се видите.

passion4225
03-21-2011, 19:43
Според мен е задължително да се видите.

Да ама и да се видим само ще се раздразним, защото надали ще може пак да дойде в Сливен

GD
03-22-2011, 05:37
Ами дайте си време още незнам на колко сте мислите ли занапред като учене град и т.н.

balu4ka
03-22-2011, 05:54
Толкова време и никакъв визуален контакт?!
Защо,не престанете с това "самозалъгване" и не вземете да си видите очи.
Ще се видите и още как ,ако се харесате ще намерите начин....А това според мен са неговите оправдания..
Идва за няколко часа с влака и го изпращаш обратно,какъв е проблема?
Нима те задоволява факта,че го чуваш само по телефона ?

GD
03-22-2011, 06:01

Не е толкова лесно идваш и т.н ми не всеки има възможност да пътува и особено в днешно време понякога и парите са проблем.И не съм съгласен с теб!!!

metaphysical
03-22-2011, 07:09
И след като се видите ти започнеш да си мислиш само за него, а на него може и да не му пука за теб :х След като година не сте се видели, дори и да го направите само ще си причиниш болка. Не е лесно да се поддържа контакт от разстояние.

ПС: казвам това, защото бях в същата ситуация, година и половина само разговори по телефона и скайп, бях свикнала да ми казва лека нощ, да ме събужда сутрин преди да отиде на работа, и видяхме се, бяхме заедно 3 месеца и после всичко се развали. И сега ми е супер трудно да не говоря с него, да не му споделям, да не знам нищо за него.

valdesbg
03-22-2011, 08:10
Преминете в живи срещи или се забравете. Ясно е че средно положение няма. Макар че и в двата случая ще се разочаровате.

А и друго ми е интересно как се привързваш към някого, когото не си виждал? По скоро се привързваш към образа, който си си изградил за тоя човек. А от тая стълбичка.. падането е много болезнено.

balu4ka
03-22-2011, 08:27

Не е толкова лесно идваш и т.н ми не всеки има възможност да пътува и особено в днешно време понякога и парите са проблем.И не съм съгласен с теб!!!

Аз пък не съм съгласна с теб.
Каква е тази връзка в която си говорят 1 година по "скайп" и телефона...
Дай да излязат или всичко да приключва.За мен това не е връзка,това са някакви илюзии.Нека никога да не се видят да продължават така и накрая да се оженят по скайп .."
Тези пари,които давате по телефони ги дайте за един път с влака... пффф

valdesbg
03-22-2011, 08:31
За мен това не е връзка,това са някакви илюзии.Нека никога да не се видят да продължават така и накрая да се оженят по скайп .."

Ей тези две изречения са толкова верни, надявам се осъзнаваш, колко си права всъщност.

GD
03-22-2011, 09:14

Аз пък не съм съгласна с теб.
Каква е тази връзка в която си говорят 1 година по "скайп" и телефона...
Дай да излязат или всичко да приключва.За мен това не е връзка,това са някакви илюзии.Нека никога да не се видят да продължават така и накрая да се оженят по скайп .."

Оф май хич нищо неразбираш ми се струва.Да се видят един два пъти.Аз ти говоря ако мислят занапред и не са толкова малки и им остава 1-2 години да завършат.Да идат заедно да учат някъде и да си дадат шанс.Бахти много сте зле ми се струва. 8)

DarkTemplar
03-22-2011, 10:15
Има ли желание, има и начин. Няма ли желание, има оправдания. ;) Когато обичаш, трябва да правиш определени жертви, неизбежно е.

freebee
03-22-2011, 11:51
Хах та ти дори не знаеш кой е човекът скойто си пишеш/говориш.. дали е този за който се представя или просто обича да си прави базик с момичета като теб. Така, че според мен не рискувай, защототова даже и любов не може да се нарече.. :) К'во увлякла си се.. и ?! Има и други момчета преудолей го, защщото ще съжеляваш.. нищо в интернет не може да е на 100 % сигурно.. дори и за твоя безопастност не рискувай :) Ще си намериш друго момче.. забелязвай хората, които са около теб и ти помагат, може би в тях се крие нещо! :)

NomNomNom
03-22-2011, 12:25
Вижте се, омг , омг , омг . И тогава ще решите кой е влюбен, кой какво иска и т.н.

zay4e
03-22-2011, 13:48
Бих дала всичко за да бъда на твое място,повярвай ми..... с моя приятел се запознахме от интернет,точно както каза ти, просто ми хареса като визия почнахме да си лафим ,после продължихме и по скайп и ден след ден,накрая той нямаше търпение да се върне от работа ,а аз от училище за да си пишем.....аз от малка живея в Гърция, а по принцип съм си от Ямбол и той е от Ямбол и така писане няколко месеца накрая аз се влюбих,той също след 7 месеца се прибрах в България и още от първия ден беще все едно сме ходили реално.Бях 2 месеца там ,после пак в Гърция и така вече 4-та година...... 2 месеца при него 10 месеца тук.Много е трудно да се задържи такава връзка,но вярвай,че връзките от разтояние понякога са много по-стъбилни..... след толкова време като не сме се виждали когато отида в Bg тръпката няма описване.Ако всичко мине по план дай Боже това лято вече ще си остана в Bg и няма мърдане вече :) Радвай се, че поне и ти и той сте в България и се вижте на живо :)

webmast3rche
04-05-2011, 10:52
В интернет съм се запознала с една от най-добрите ми приятелки 8-) Първо чатихме в една игра и после почнахме да излизаме и така.. Аз съм ЗА! С 2 ръце :D