View Full Version : Майка ми... не разбирам какво става...
nepowtorima
03-21-2011, 18:28
Днес се прибрах от училище.. и майка ми беше тъжна, унила като никога до сега... когато я питам какво има казва нищо и започва да плаче...
Преди малко изкопчих от нея думите: всичко съм очаквала, но от децата си не съм... какво за бога съм сторила... ужасно ми е така когато нищо не ми казва, свикнала съм да си споделям абсолютно всичко с нея...
Моля ви се.. кажете как да изкопчия от нея какво става??
BladeDancer
03-21-2011, 18:31
Ами замисли се какво лошо си направила ама аз не бих се притеснявал. Майките са тъпи драматични свини!
nepowtorima
03-21-2011, 18:36
Не се сещам освен, че бях оставила дневника си на видно място, а там пишеше как сме се карали и как се чувствам ужасно, и че не искам този ад да продължава и т.н... ама за друго не знам... и ми е много кофти в момента... не стига другите ми проблеми, ами сега и единствения човек на който мога да се доверя напълно се отдръпва от мен..
майката си е майка, тя никога няма да се отдръпне от теб. отиди да поговориш нея, сигурна съм, че има обвяснение. ако се окаже, че си направила нещо, което я е огорчило се извини и и обясни, че не си искала това. но знай, че колкото и да я огорчаваш, колкото и да се разчарова от теб, каквото и да правиш, тя винаги ще ти просто, защото ти е майка, което обаче не означава, че можеш да правиш всичко, защото знаеш, че тя ще ти прости :) Успех!
stigmata
03-21-2011, 19:10
Сигурно е прочела нещо в дневника,не трябва да го оставяш така!
Ами замисли се какво лошо си направила ама аз не бих се притеснявал. Майките са тъпи драматични свини!
Много си зле.Как може да кажеш така за всички майки и включително за своята.Жената която те е родила и отгледала? Така ли й се отблагодаряваш????????
А по темата: Еми изчакай я да се успокои и я попитай какво става и тя когато сметне за добре ще ти каже.;)
BladeDancer
03-22-2011, 13:29
Много си зле.Как може да кажеш така за всички майки и включително за своята.Жената която те е родила и отгледала? Така ли й се отблагодаряваш????????
А по темата: Еми изчакай я да се успокои и я попитай какво става и тя когато сметне за добре ще ти каже.;)
Не ме разбирай погрешно. Обичам майка ми както и вие вашите ама съгласете се, че е така..
Не ме разбирай погрешно. Обичам майка ми както и вие вашите ама съгласете се, че е така..
1во : пише се свинЕ
2ро : не е така.
ПТ: Най-вероятно е прочела нещо в дневника =)
1. Опитай се да си спомниш как е оставен дневника и виж дали го е пипала. 2. Разлисти го да видиш какво може да е прочела. Моята ако го види ще ме убие направо :D , тъй че... И все пак се опитай да говориш с нея. Знам, че не става лесно...
nepowtorima
03-22-2011, 16:12
Попитах я... - дневника ли си ми гледала, а тя ми отвърна, защо да не би да се усъмнявам в него и започна да ми цитира какво съм писала...
Май, че се оправихме... вече съм по-добре.. Мерси за отговорите .. :) [/b]
stigmata
03-22-2011, 16:35
И друг път го крий,не го захвърляй като вестник! :D
Не малко бели съм си навличала като са ми чели дневника, но за жалост се е случвало. Братовчед ми се държи като бебе, въпреки че е по-голям и ми го е чел, а и не само той :oops: . За щастие до майка и татко не е стигал, но не е приятно да ти се знаят тайните :? . :booooomb: Вече го държа заклюбен с вериги xD и няколко катинара xDD :booooomb:
stigmata
03-22-2011, 17:42
Не малко бели съм си навличала като са ми чели дневника, но за жалост се е случвало. Братовчед ми се държи като бебе, въпреки че е по-голям и ми го е чел, а и не само той :oops: . За щастие до майка и татко не е стигал, но не е приятно да ти се знаят тайните :? . :booooomb: Вече го държа заклюбен с вериги xD и няколко катинара xDD :booooomb: А така,защото иначе се получават кофти ситуаций!
DesireToFire
03-22-2011, 18:17
Изтегли си електронен дневник с парола.
stigmata
03-22-2011, 19:02
Изтегли си електронен дневник с парола. Абе друго си е с химикалчицата да пишеш!А и тетрадката остава вечно,тоя компютър може да иде усвет бели!
ludiqtzubar96
03-23-2011, 13:01
Абе изобщо за какво си правите дневници?
Изтегли си електронен дневник с парола. Абе друго си е с химикалчицата да пишеш!А и тетрадката остава вечно,тоя компютър може да иде усвет бели!
Дам! Тия електронни дневници са толкова тъпо нещо!
nepowtorima
03-23-2011, 19:37
Защото има неща (като тези в дневника ми) които никой не искам да научава и ми тежи докато не си излея душата някъде... но .. явно вече няма да пиша.. :)
Сори за оффтопика, ама где ги тея електронни дневници? :-o
DesireToFire
03-24-2011, 11:24
Сори за оффтопика, ама где ги тея електронни дневници? :-o
http://mydiary.en.softonic.com/ Примерно това. Бях си наизтеглила няколко преди време, но сега ползвам само този за да си записвам паролите или да копирам част от хронология.
Schneeflocke
03-24-2011, 11:28
Защото има неща (като тези в дневника ми) които никой не искам да научава и ми тежи докато не си излея душата някъде... но .. явно вече няма да пиша.. :)
Говори си с плюшени игрчки/домашен любимец. Хем на теб ти става по-добре, хем няма някой да го прочети и да ти е кофти после...
Не е нужно да не пишеш, а просто да бъдеш по-внимателна!