PDA

View Full Version : Майка ми... не разбирам какво става...

nepowtorima
03-21-2011, 18:28
Днес се прибрах от училище.. и майка ми беше тъжна, унила като никога до сега... когато я питам какво има казва нищо и започва да плаче...
Преди малко изкопчих от нея думите: всичко съм очаквала, но от децата си не съм... какво за бога съм сторила... ужасно ми е така когато нищо не ми казва, свикнала съм да си споделям абсолютно всичко с нея...
Моля ви се.. кажете как да изкопчия от нея какво става??

BladeDancer
03-21-2011, 18:31
Ами замисли се какво лошо си направила ама аз не бих се притеснявал. Майките са тъпи драматични свини!

nepowtorima
03-21-2011, 18:36
Не се сещам освен, че бях оставила дневника си на видно място, а там пишеше как сме се карали и как се чувствам ужасно, и че не искам този ад да продължава и т.н... ама за друго не знам... и ми е много кофти в момента... не стига другите ми проблеми, ами сега и единствения човек на който мога да се доверя напълно се отдръпва от мен..

valll
03-21-2011, 19:05
майката си е майка, тя никога няма да се отдръпне от теб. отиди да поговориш нея, сигурна съм, че има обвяснение. ако се окаже, че си направила нещо, което я е огорчило се извини и и обясни, че не си искала това. но знай, че колкото и да я огорчаваш, колкото и да се разчарова от теб, каквото и да правиш, тя винаги ще ти просто, защото ти е майка, което обаче не означава, че можеш да правиш всичко, защото знаеш, че тя ще ти прости :) Успех!

stigmata
03-21-2011, 19:10
Сигурно е прочела нещо в дневника,не трябва да го оставяш така!

GD
03-22-2011, 08:46
Ами замисли се какво лошо си направила ама аз не бих се притеснявал. Майките са тъпи драматични свини!

Много си зле.Как може да кажеш така за всички майки и включително за своята.Жената която те е родила и отгледала? Така ли й се отблагодаряваш????????

А по темата: Еми изчакай я да се успокои и я попитай какво става и тя когато сметне за добре ще ти каже.;)

BladeDancer
03-22-2011, 13:29

Много си зле.Как може да кажеш така за всички майки и включително за своята.Жената която те е родила и отгледала? Така ли й се отблагодаряваш????????

А по темата: Еми изчакай я да се успокои и я попитай какво става и тя когато сметне за добре ще ти каже.;)
Не ме разбирай погрешно. Обичам майка ми както и вие вашите ама съгласете се, че е така..

Pa3yMeH
03-22-2011, 14:52

Не ме разбирай погрешно. Обичам майка ми както и вие вашите ама съгласете се, че е така..

1во : пише се свинЕ
2ро : не е така.

ПТ: Най-вероятно е прочела нещо в дневника =)

mayaaa
03-22-2011, 15:40
1. Опитай се да си спомниш как е оставен дневника и виж дали го е пипала. 2. Разлисти го да видиш какво може да е прочела. Моята ако го види ще ме убие направо :D , тъй че... И все пак се опитай да говориш с нея. Знам, че не става лесно...

nepowtorima
03-22-2011, 16:12
Попитах я... - дневника ли си ми гледала, а тя ми отвърна, защо да не би да се усъмнявам в него и започна да ми цитира какво съм писала...
Май, че се оправихме... вече съм по-добре.. Мерси за отговорите .. :) [/b]

stigmata
03-22-2011, 16:35
И друг път го крий,не го захвърляй като вестник! :D

mayaaa
03-22-2011, 17:24
Не малко бели съм си навличала като са ми чели дневника, но за жалост се е случвало. Братовчед ми се държи като бебе, въпреки че е по-голям и ми го е чел, а и не само той :oops: . За щастие до майка и татко не е стигал, но не е приятно да ти се знаят тайните :? . :booooomb: Вече го държа заклюбен с вериги xD и няколко катинара xDD :booooomb:

stigmata
03-22-2011, 17:42
Не малко бели съм си навличала като са ми чели дневника, но за жалост се е случвало. Братовчед ми се държи като бебе, въпреки че е по-голям и ми го е чел, а и не само той :oops: . За щастие до майка и татко не е стигал, но не е приятно да ти се знаят тайните :? . :booooomb: Вече го държа заклюбен с вериги xD и няколко катинара xDD :booooomb: А така,защото иначе се получават кофти ситуаций!

DesireToFire
03-22-2011, 18:17
Изтегли си електронен дневник с парола.

stigmata
03-22-2011, 19:02
Изтегли си електронен дневник с парола. Абе друго си е с химикалчицата да пишеш!А и тетрадката остава вечно,тоя компютър може да иде усвет бели!

ludiqtzubar96
03-23-2011, 13:01
Абе изобщо за какво си правите дневници?

mayaaa
03-23-2011, 13:14
Изтегли си електронен дневник с парола. Абе друго си е с химикалчицата да пишеш!А и тетрадката остава вечно,тоя компютър може да иде усвет бели!
Дам! Тия електронни дневници са толкова тъпо нещо!

nepowtorima
03-23-2011, 19:37

Защото има неща (като тези в дневника ми) които никой не искам да научава и ми тежи докато не си излея душата някъде... но .. явно вече няма да пиша.. :)

Kalliaa
03-24-2011, 08:20
Сори за оффтопика, ама где ги тея електронни дневници? :-o

DesireToFire
03-24-2011, 11:24
Сори за оффтопика, ама где ги тея електронни дневници? :-o
http://mydiary.en.softonic.com/ Примерно това. Бях си наизтеглила няколко преди време, но сега ползвам само този за да си записвам паролите или да копирам част от хронология.

Schneeflocke
03-24-2011, 11:28

Защото има неща (като тези в дневника ми) които никой не искам да научава и ми тежи докато не си излея душата някъде... но .. явно вече няма да пиша.. :)

Говори си с плюшени игрчки/домашен любимец. Хем на теб ти става по-добре, хем няма някой да го прочети и да ти е кофти после...

mayaaa
03-25-2011, 11:45

Не е нужно да не пишеш, а просто да бъдеш по-внимателна!