Влез

View Full Version : Объркан съм

hublotgeneve
03-21-2011, 19:58
Здравейте,
много харесвах едно момиче, с което учим, и което още харесвам. Така се стекоха обстоятелствата, обаче, че нещата не станаха между нас, въпреки че и бях казал за моите чувства, и аз прекратих контактите с нея - спрях да й пиша, спрях да говоря с нея, просто нямах какво да й кажа вече. Ненадейно, обаче, след 3 месеца никаква комуникация тя ме пита какво трябва да изготвим по една дисциплина, защото отсъстваше доста. И сега се чудя защо ме пита мен, при положение, че има 3 момичета, с които е била дори в една група преди - т.е. познават се много добре. Веднъж пак спрях да й обръщам внимание и тя ми се обади, за да ме пита какво имаме да правим като домашно.
Умирам за нея, няма втора като нея, но при положение, че не станаха нещата между нас (не знам причината каква е - може и аз да съм), не разбирам защо търси контакт с мен, когато усети, че я превъзмогвам. Не може ли тях да потърси, ами се обръща към мен?
Вие какво мислите?

Gerrynka
03-21-2011, 20:06
ами 2 варианта: 1вия- просто не е искала да пита тях, защото те самите не знаят или не е сугурна в тях
и 2рия- именно като е видяла, че я превъзмогваш, се е стреснала да не те загуби съвсем. Имам предвид това, че не ти е отвърнала със същото, не означава, че я интересуваш по- малко.. може да е имала някакви си нейни причини, неоснователни дори .. Но все пак не си давай много надежди и най- важното- не тръгвай след нея, защото по този начин ще се успокои, че пак би направил всичко, което поиска, но пък и не я игнорирай тотално ;) остави я тя да е активната, веднъж си се опитал вече :)

hublotgeneve
03-21-2011, 20:12
ами 2 варианта: 1вия- просто не е искала да пита тях, защото те самите не знаят или не е сугурна в тях
и 2рия- именно като е видяла, че я превъзмогваш, се е стреснала да не те загуби съвсем. Имам предвид това, че не ти е отвърнала със същото, не означава, че я интересуваш по- малко.. може да е имала някакви си нейни причини, неоснователни дори .. Но все пак не си давай много надежди и най- важното- не тръгвай след нея, защото по този начин ще се успокои, че пак би направил всичко, което поиска, но пък и не я игнорирай тотално ;) остави я тя да е активната, веднъж си се опитал вече :)

Те знаят със сигурност, в това съм убеден.
А ако продължи да ми пише, какво да мисля??!!
Мери за отговорите!

Gerrynka
03-21-2011, 20:19
амии .. може би, не е сигурна в чувствата си, и когато ти си се отдръпнал е осъзнала, че не е безразлична и по този начин, като ти пише, иска да те накара отново да ѝ обръщаш внимание .. ако продължи да ти пише, поговори с нея и ѝ кажи, когато се изясни със самата себе си, тогава да те потърси отново .. иначе, не знам.. няма смисъл да продължаваш да се надяваш, така че поговорете си най- добре :))

qgodinka
03-21-2011, 21:36
и 2рия- именно като е видяла, че я превъзмогваш, се е стреснала да не те загуби съвсем. Имам предвид това, че не ти е отвърнала със същото, не означава, че я интересуваш по- малко.. може да е имала някакви си нейни причини, неоснователни дори .. Но все пак не си давай много надежди и най- важното- не тръгвай след нея, защото по този начин ще се успокои, че пак би направил всичко, което поиска, но пък и не я игнорирай тотално ;) остави я тя да е активната, веднъж си се опитал вече :) :wink:

GD
03-22-2011, 05:22
Нямало втора като нея, напротив има ама не си потърсил.Остави я най - добре.

hublotgeneve
03-22-2011, 10:33
Нямало втора като нея, напротив има ама не си потърсил.Остави я най - добре.
В какъв смисъл да я оставя - да не й обръщам внимание ли?

kloely
03-22-2011, 13:37
Поискала ти е домашното, от което ти си правиш извода, че всеки път, когато я превъзмогнеш тя решава да спре процеса. Наистина звучи сякаш си я оставил тотално в миналото...
Както и да е. Може да има 100 причини, поради които да е питала теб, а не тях. Не бързай с изводите. На доста познати, а и на мен, ни се е случвало - харесваме някой, не се получава, оставаме с разбито сърце и след известно време започваме да търсим под дърво и камък доказателства че чудойдено въпросният човек е започнал да изпитва нещо към нас. Но идва моментът, в който трябва да се осъзнаем. Тя просто е поискала домашното. Защо от теб, не знам, но според мен малшанс да е, понеже е тайно влюбена в теб. Сори ако ти се сторя малко груба...

hublotgeneve
03-22-2011, 16:48
Поискала ти е домашното, от което ти си правиш извода, че всеки път, когато я превъзмогнеш тя решава да спре процеса. Наистина звучи сякаш си я оставил тотално в миналото...
Както и да е. Може да има 100 причини, поради които да е питала теб, а не тях. Не бързай с изводите. На доста познати, а и на мен, ни се е случвало - харесваме някой, не се получава, оставаме с разбито сърце и след известно време започваме да търсим под дърво и камък доказателства че чудойдено въпросният човек е започнал да изпитва нещо към нас. Но идва моментът, в който трябва да се осъзнаем. Тя просто е поискала домашното. Защо от теб, не знам, но според мен малшанс да е, понеже е тайно влюбена в теб. Сори ако ти се сторя малко груба...

Не си груба. Но, ако не иска да имаме взаимоотношения, защо пита мен, а не някой друг, при положение, че може да се досети, че на мен може пак да ми стане гадно за нея, т.е. все едни не иска да я забравям. Днес дори идва при мен да си говорим, държа се мило...

Мерси за отговорите!

ivcheto0o
03-22-2011, 18:02
Може би иска да възстанови приятелски отношения с теб.

YouNeedLobotomy
03-22-2011, 18:06
Как да ви напсува човек като пишете такива дълги постове.
Ебати!
Смалете си стила малко.

П.П. Пожелавам ви трепанация

BlueFace
03-22-2011, 18:07
1) Защото е малка кифла и те разиграва. Не иска да труъгва с теб, но не иска и да убива надеждите ти, защото и харесва вниманието, което получава от теб. За това когато започне да усеща, че се дърпаш, отново ти дава поводи да се надяваш.
2) Защото осъзнава, че те е наранила и иска да си запазите близки приятелски отношения, но не осъзнава, че по този начин ти възкресява надеждата ти и по този начин те кара да се чувстваш зле.

Това са само мои догадки, може причината да е съвсем друга...Кой знае? Успех все пак.

YouNeedLobotomy
03-22-2011, 18:10
1) Защото е малка кифла и те разиграва. Не иска да труъгва с теб, но не иска и да убива надеждите ти, защото и харесва вниманието, което получава от теб. За това когато започне да усеща, че се дърпаш, отново ти дава поводи да се надяваш.
2) Защото осъзнава, че те е наранила и иска да си запазите близки приятелски отношения, но не осъзнава, че по този начин ти възкресява надеждата ти и по този начин те кара да се чувстваш зле.

Това са само мои догадки, може причината да е съвсем друга...Кой знае? Успех все пак.

Умри от дизентерия.

Чувствай се предупреден!
krem4et0

hublotgeneve
03-22-2011, 19:13
За какво ми е само за приятелка, ебаси...
И аз съм боклук, но има много коварни момичета...

TheBeliever
03-22-2011, 19:23
За какво ти е само за приятелка? Може би защото е точно момиче, с готин характер?

И защо да е коварна? Това, че не те харесва, по начина, по който на теб ти се иска, не означава, че не й допадаш като човек. Може да си й приятен и да се опитва да запази нормални взаимоотношения с теб. Като не са се получили нещата и дай да се правите на непознати, така ли? Много елементарно гледаш на нещата.

hublotgeneve
03-22-2011, 19:34
Та тя преди не искаше и да излизаме, когато я карах. Излизали сме само 1 или 2 пъти още в самото начало.
Елементарно гледам - да - гледам на момичетата като на интимни приятелки, а не като на приятели. Имам си момчета приятели за тая работа.
Струва ми се, че иска да е чувства красива и желана, а го прави на мой гръб...

TheBeliever
03-22-2011, 19:58
Тя да е тръгнала сега да ти се влачи и да иска да излиза с теб? Просто те е попитала за нещо свързано с училище/университет. Не виждам как това би могло да се тълкува като жажда за внимание на твой гръб. В много големи филми се вкарваш.

А това за момичетата и твоето възприятие за тях - нямам думи. Преди да се стигне до интимност трябва да има съвпадение на характерите, интересите и, да не повярваш, приятелство (изключваме секса за една нощ/чисто сексуалните връзки). С този начин на мислене не виждам как би могъл да поддържаш каквито и да било нормални взаимоотношения с момичета.