View Full Version : Влюбих се в най-добрия си приятел
yYniiKaLnAa
03-21-2011, 20:22
Незнам как стана.. Ей така изведнъж осъзнах, че имам чувства към него.. Супер гадно е .. Нензнам как да се държа с него.. Страх ме е да призная чувствата си.. Мисля, че ще се отдръпне от мен.. Незнам дали той има към мен .. Понякога мисля, че има, понякога мисля, че няма и съм супер объркана.. Отвратителноо е... Не издържам .. Please HELP :cry: :roll:
Не си признавай чувствата пред него НИКОГА!
ddreammer
03-21-2011, 20:46
Не си признавай чувствата пред него НИКОГА!
Точно!
Само ще си развалите приятелството....
По добре му признай все пак той е най-добрия ти приятел... Действай сега защото после ще съжеляваш
DubstepRLZ
03-21-2011, 20:58
дръж се нормално и естествено, както преди да осъзнаеш че го обичаш! :) изчакай малко време и ли пускай разни намеци от време на време ама съвсем деликатни и виж как ще ти отвърне ако той има нещо кам теб ще ти отвърне по начин по който да разбереш! НЕ се притеснявай от него, все пак ти е най - добър приятел! :wink:
ForzaFelipe
03-21-2011, 21:01
НЕ СИ ПРИЗНАВАЙ НИКОГА.Няма как да се получи защото той те възприема като приятел,това е.Не искам да те отчайвам,бил съм в такава ситуация и просто губиш приятелството ;)
RoSKo0o0
03-21-2011, 21:02
Еми и той, ако има чувства? Пропиляната любов помежду ви.... не че няма да се зарежете после, де.
yYniiKaLnAa
03-21-2011, 21:10
Незнам дали има чувства към мен.. не съм сигурна, а и няма как да разбера ;х
RoSKo0o0
03-21-2011, 21:13
естествено че има как... винаги има избор... ;) дали ще е грешен или не... въпрос на много фактори
yYniiKaLnAa
03-21-2011, 21:16
Някакво предложение ? :D
Риск печели , Риск губи !
По-добре изчакай да видиш дали има нещо повече от приятелство и тогава предприемай действия ... това си е ташак ситуация .
П.П Ако имаш някоя приятелка ,помоли я да ти помогне . Смисъл да се върти около него и да го подпита дали харесва някоя и тн. ....знам ли .
yYniiKaLnAa
03-21-2011, 21:20
Как да разпознаяя, че има чувства :D
RoSKo0o0
03-21-2011, 21:21
Как да разпознаяя, че има чувства :D
Тссс, ако вярваш на оракулките, беги при тях.
djipsito
03-21-2011, 21:34
В днешно време тия работи с "приятелството" куцат, не знам до колко ти е "най-добър приятел", преди време и аз твърдях, че имам такъв докато не си хвана гадже. Е, аз не съм се влюбвала в него, радвам се, че се взе в ръце, обаче забрави за мен, почна да ме лъже и да ми овърта... Та не го взимай присърце тва "ще си загубим приятелството, ако..."
И според мен най-добре е той да знае за чувствата ти, вместо да се измъчваш. По-добре да направиш нещо, дори да е грешно, отколкото да седиш и нищо да не правиш. Ама мисли за себе си на първо време и гледай ТИ да си добре...
Аз ако бях, щях да му призная, пък после квото ще да става...
И аз бях така.Бяхме най- добри приятели. Тръгнахме,бяхме много щастливи..,но ни разделиха. Навсякъде има интриганти които се бъркат в живота на хората, защото нямат свой. Не жертвай приятелството ви. Едно приятелство е много по скъпо, защото ти го хрс, но колко още ще го хрс месец- два..,а после ??...Никога няма да бъдете същите приятели..: )) Но ако мислиш че го обичаш много...просто действай :-P
yYniiKaLnAa
03-22-2011, 19:01
Няма ли някой който да го пита вместо теб ??
Има.. но ще разбере, че става нещо...
За мъж такъв феномен като "най-добра приятелка" не съществува. Това е само илюзия в женското съзнание.
В женският ум може да има момче категоризирано като "най-добър приятел", но в мъжкото съзнание "най-добра приятелка" не може да има. АКСИОМА. Не се нуждае от аргументация.
sweetpunk
03-23-2011, 11:53
Това, че единия винаги има по - различни чувства е закономерност стара като света .. Преди около 2г с моя най - добър приятел се случи същото ... Той ми каза как се чувства, бяхме заедно няколко месеца, признавам най - готини няколко месеца в живота ми, разбирахме се идеално .. И една вечер просто стояхме, говорихме си и с течение на обстоятелствата разбрахме, че не е любов, като любов, момче и момиче ала бала :D .. било е просто по - силно привличане, а след това остана само приятелската обич .. Разделихме се, той има сериозна приятелка вече почти година и половина, аз имам няколко неуспешни забивки, но е факт, че нито той, нито аз намерихме нещо подобно в друг човек .. Все още го обичам като брат и все още не съм намерила някой с който да се разбирам по - добре, радвам се че тогава той ми каза всичко, защото щяхме да сме пропуснали ценни мигове и опит .. Обичайте се, успех :grin: :grin: :grin:
FernandoTorresIkerCasilla
03-23-2011, 12:35
И при мен беше така лятото на 2010 .. След като му признах до средата на януари месец тази година той не желаеше да говори с мен, да ме вижда .. Абе общо взето ме мразеше .. Сдобрихме се най-накрая де .. Имах проблеми и така .. Но сега да се върнем към твоя проблем - НИКОГА, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ МУ КАЗВАЙ !!! Ще стане както при мен - ще почне да те избягва, да не иска да чува името ти .. Абе неприятно ще е .. :) Но пък ако разбереш от някъде че и той има чувства към теб, като нещо по-сериозно от приятелка, тогава действай ! Но до тогава - не му казвай нищо, защото наистина няма да ти хареса отговора му! :)
П.П - Ако може да попитам, на колко сте години ? :)
yYniiKaLnAa
03-23-2011, 17:05
На 16
yYniiKaLnAa
03-23-2011, 18:23
Няма чувства към мен ... Има към най-добрата ми приятелкаа ... хахаха :roll:
Тва е наистина супер тъпата ситуация. Но не бива да си разваляш отношенията, с когото и да е от тях. Просто понякога най-доброто нещо, което можем да направим за хората, към които имаме чувства, е да им бъдем просто приятели. Не знам какво друго да те посъветвам :(
yYniiKaLnAa
03-23-2011, 18:41
Аз не мисля да си развалям отношенията с никой... Ако тръгнат ще се радвам .. щом той ще е щастлив...
Само така! А ти ще си намериш някой друг и ще бъдеш щастлива. Късмет!
yYniiKaLnAa
03-23-2011, 18:59
Мерси :)
Strength
03-24-2011, 18:12
Да можеше и най-добрата ми приятелка да каже същото за мен...
yYniiKaLnAa
03-24-2011, 18:22
Аз супер много я обичам и съм 100% сигурна, че тя би направила същото за мен колкото и да я боли... А пък и + това те са бивши...