View Full Version : ЗАГЛЕЖДА МЕ,ДАЛИ ЗНАЧИ НЕЩО
qgodinka
03-21-2011, 20:26
Момчето,което харесвам ВИНАГИ като мина ме заглежда с една усмивка отгоре до долу..дори се е случвало приятелки да ми го казват,докато аз не гледам,че го прави :grin: :grin: веднъж като минах покрай него и ме огледа с всичките ми подробности и се усмихна,даже като подминах продължи :oops: дали значи нещо[/b]
stigmata
03-21-2011, 20:29
Според мен значи!Закачи го нещо щом го харесваш,пробвай си късмета.
BlueFace
03-21-2011, 20:39
+1 :)
+1 :)
+1 :) и успех :-)
RoSKo0o0
03-21-2011, 20:45
Удари го по задника и виж реакцията му!
qgodinka
03-21-2011, 20:50
добре,но каква трябва да е реакцията му,за да разбера,че ме харесва :D
а,на другите- мнооооого благодаря,очаквам още мнения :-)
RoSKo0o0
03-21-2011, 21:01
добре,но каква трябва да е реакцията му,за да разбера,че ме харесва :D
а,на другите- мнооооого благодаря,очаквам още мнения :-)
еми не знам виж... едва ли ще те облъсне, най-много той да те удари по твоето дупе
findthetruth
03-21-2011, 21:40
Твой е!
Не си изпускай шанса, действай!
Успех :P
TheNewReligion
03-21-2011, 21:50
Може да те харесва. Тоест доста е вероятно. Но шансът да е в смисъла, в който ти искаш, не е много голям. Щом те оглежда демонстративно, значи те възприема като сексуален обект. Бас държа, че ти не искаш само това. Не казвам, че е лошо, ама има голяма вероятност намеренията и очакванията ви да не съвпадат. Т'ва ти ще го определиш в хода на събитията.
qgodinka
03-21-2011, 22:00
единственото,което ме спира е ,че не ми пише :-#
tanch3t093
03-21-2011, 22:02
единственото,което ме спира е ,че не ми пише :-#
Вие лично познавате ли се? Имаш ли скайпа му, фейсбук?
TheNewReligion
03-21-2011, 22:03
Познавате се лично и ти си му писала по фейса/ скайпа, ама той не ти отговаря, знаейки, че това си ти, така ли да разбирам?
stigmata
03-21-2011, 22:15
Аз я разбрах,че си харесва някой,който не познава,а си го харесва понеже го засича често и той и се усмихва всеки път като я види!
Щом е отгоре до долу те заглежда значи гледа на теб като сексуален обект.По - добре се откажи от него.;)
Щом е отгоре до долу те заглежда значи гледа на теб като сексуален обект.По - добре се откажи от него.;)
Съгласна. Ако те харесваше по по-различен начин, да те е заговорил вече...
qgodinka
03-22-2011, 14:34
ние сме в едно училище не се познаваме много,само на здрасти сме
qgodinka
03-22-2011, 14:35
е,той ме е заговарял.. просто си мисля дали тези заглежданки само не ме заблуждават
Той оня 16 годишния, за който говориш в другата тема ли е?
qgodinka
03-22-2011, 14:46
да :)
qgodinka
03-22-2011, 14:47
да :)
Тва ти е 4тата тема за това момче. И едва ли в 4те пише кой знае колко различни неща. Както казах в 1 от предишните - трябва да спреш да ни питаш дали те харесва, защото не сме врачки, и да започнеш да действаш ;-)
П.П.За момента оставам на мнението на GD
qgodinka
03-22-2011, 14:55
добре,спирам да пиша и действам,но в последно време съм забелязала,че не ме оглежда от горе до доло,а ме гледа само и единствено в очите,никаде другаде,за това се бях притеснила
Много мислиш и много се притесняваш. Пусни се по течението. Айде късмет ;)
pricelessxv
03-22-2011, 16:04
Видно е, че има интерес към теб, освен ако не е някакво женкарче или сваляч и така постъпва с всички :D Ако не е, не го изпускай! Дори и да е.. ПАК не го изпускай щом го харесваш... :D
Значи, че иска да те пеца ;)
Deni9688
03-27-2011, 14:20
Момчето,което харесвам ВИНАГИ като мина ме заглежда с една усмивка отгоре до долу..дори се е случвало приятелки да ми го казват,докато аз не гледам,че го прави :grin: :grin: веднъж като минах покрай него и ме огледа с всичките ми подробности и се усмихна,даже като подминах продължи :oops: дали значи нещо[/b]
значи , че си му симпатична като за начало .. ако и той ти харесва действай .. той след като ти се усмихва .. значи ти намеква и ти да направиш нещо :) :)
Според мен значи!Закачи го нещо щом го харесваш,пробвай си късмета.+1
AllEyesInMe
03-27-2011, 16:16
[quote="qgodinka"] добре,спирам да пиша и действам,но в последно време съм забелязала,че не ме оглежда от горе до доло,а ме гледа само и единствено в очите,никаде другаде,за това се бях притеснила [/quote
Ми недей много се притесянва...шот ако те гледа само в тялото...иска да те праска като селско животно. А така..явно вече иска нещо повече от секс..което е добре:)
Успех..и както те посъветваха...вземи и направи крачката вече..:)