Влез

View Full Version : Напълняване-фитнес

lovemirkoo
03-21-2011, 20:46
Здравейте.
Понеже съм доста слабичка,заради нередовно и нездравословно хранене,вече реших,че ще започван редовно да се храня и то с полезни храни.Знам какво трябва да ям и в какъв радиус,но искам да знам,ако паралелно с напълняването ходя и на фитнес,това ще попречи ли на качването на килограми.Ако правя упражнения за добиване на мускулна маса(не да ставам мускулеста,а оформена),за да се оформя добре..като например да не пусна коремче или дупето ми да не става широко а просто изпъкнало назад.Та дали е добре да ходя на фитнес сега или след като кача нужните килограми.

Съжалявам ако въпроса ми ви се стори глупав,но благодаря предварително

neronthewolf
03-21-2011, 20:59
Здравейте.
Понеже съм доста слабичка,заради нередовно и нездравословно хранене,вече реших,че ще започван редовно да се храня и то с полезни храни.Знам какво трябва да ям и в какъв радиус,но искам да знам,ако паралелно с напълняването ходя и на фитнес,това ще попречи ли на качването на килограми.Ако правя упражнения за добиване на мускулна маса(не да ставам мускулеста,а оформена),за да се оформя добре..като например да не пусна коремче или дупето ми да не става широко а просто изпъкнало назад.Та дали е добре да ходя на фитнес сега или след като кача нужните килограми.

Съжалявам ако въпроса ми ви се стори глупав,но благодаря предварително

Години, мерки(като височина и килограми) ?

lovemirkoo
03-21-2011, 21:02
другия месец правя 18.иначе 162см,43 кг понякога 42

djipsito
03-21-2011, 22:25
Супер тема! Ще я следя, защото и аз съм като теб и искам да кача.
Ако има значение аз съм на 19, висока съм 165 ии съм 40-43 кг винаги варират не знам точно колко съм ;д

djipsito
03-24-2011, 21:47
Аз вечер ям най-много... не става, не знам... винаги поддържам едни килограми, нито спортувам нито нищо, и ям ВСИЧКО, сладко колкото си искам, много мазнини, абе всичко..
Чудех се ако почна фитнес дали ще кача ? Поне малко мускулна маса, не знам...